Martiin 17.06.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 w zasadzie grzalki to nienajdrozszy sprzet, wiec nie mozna oczekiwac jakiegos bardzo dlugiego okresu gwarancji, ale pol roku to mimo wszystko chyba krotko. moze sproboj rozejrzec sie za jakims producentem ktory oferuje troche dluszy okres, mysle ze cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 19.06.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 wydaje mi się, że okres gwarancji to dość istotna kwestia, bo sprawdzony producent, który jest pewien swojego produktu pwinien dać długi okres gwarancji. Myślę, że smiało możesz szukać czegoś co ma dużo dłuższy okres gwarancji, a o ile się nie mylę, pół roku gwarancji to za krótki okres. Na każdy produkt musisz dostać minimum dwa lata, ale pewien tego nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astronauta 21.06.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 na dwa lata gwarancji, znajdziesz spokojnie...jakby mi dawali pół roku, to bym im się zaśmiał w twarze;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.06.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 W UE gwarancja zawsze wynosi minimum 2 lata. Rozmawiałąm z Rzecznikiem Praw Konsumenta który stwierdził, ze nawet jak kupujemy i jesteśmy informowani o krótszym okresie to sprzedawca, jak dojdzie to konfliktu, musi dać 2 letni okres gwarancji. Ja na dowodzie zakupu butów miałam napisane 3 m-ce, ale ten haczyk działa tylko na niezorientowanych w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martiin 21.06.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 bardzo ciekawa informacja, czy dotyczy to wszystkich produktow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 22.06.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 wszystkich, no oczywiście oprócz spożywki itp. co naturalnym jest, że się psuje szybciej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts