Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jaki jest wiem budujących czyli Wasz drodzy forumowicze  

777 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaki jest wiem budujących czyli Wasz drodzy forumowicze

Recommended Posts

Ja 28 lat, mąż za miesiac 30 i dwoch synów 4 i 5 lat.Jestesmy na etapie wykanczania ale kiedy przeprowadzka nie wiadomo bo praca daleko(w innym miescie) :( A tak juz by sie chcialo u siebie!!!
  • Odpowiedzi 263
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Razem z żonką mamy 58 oddzielnie po 29 latek.

:D pozdrawiamy

cały ten krach gospodarczy przez młodzież, ma taka młodzież 40 lat i chce mieszkać na swoim hehehehe (życie jest jak kabaret :lol: )

w lipcu i grudniu 2004 było hucznie na naszych trzydziestkach - działkę kupiliśmy dwa msc temu w czwarte urodziny córki. :lol: mam nadzieje że moje 31 lat będzie już w nowym domu.
  • 3 weeks później...
Ja 24, ale podobno wyglądam na 17 i mam cholerny problem jak rozmawiam z różnymi fachowcami, bo wszyscy mają mnie za jakiegoś dzieciaka, a chyba będę musiała pilnować budowy, bo mąż praca, praca, praca... :( Już się tego boję