katy22 02.08.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Ja mam 23, a mąż 29 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleeectra 02.08.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 A ja 24 moj luby 27 zaczelismy rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiko 02.08.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 My po 28, budujemy już 2 latka, a mieszkamy od roku, tyle ze jeszcze garaż i łazienka do zrobieniaStarość nie radość młodość nie wieczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgabi 03.08.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 a my oba w wieku chrystusowym, czyli 33dziecia prawie 4 i prawie 6planuję wprowadzkę 2006/07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia01 05.08.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 bliżej końca ;-( już niestety) drugiego przedziału - 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubanki 05.08.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Żona: 29 (jeszcze), ja 30, córcia prawie 7, syncio 2. Bubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tata Leonarda 05.08.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Jeszcze parę miesięcy temu mieliśmy po 2X, ale teraz mamy już 2 x 30 lat.Może teraz dom wyjdzie dojrzalszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 06.08.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 29, tak w sam raz żeby jeszcze mieć czas pobudowac drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.08.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 A ja mam dla Was zadanie matematyczne. Wiedzac, że Żaba i jej mąż mają razem 79 lat i Żaba jest 3 lata młodsza od swojego małżonka, oblicz wiek Żaby i jej męża. Dla niecierpliwych podpowiedź: Zastosuj układ równań X- wiek żaby Y- wiek męża X+Y=79 Y=X+3 Czekam na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 06.08.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Oj, Żaba żaba, żarty się Ciebie trzymają. Toż zadanie na poziomie 4 klasy szkoły podstawowej, a z podpowiedzią to jeszcze wcześniej. Trzeba to bylo jakoś skomplikować albo co... A Ty tak prawie kawa na ławę... Tu wszyscy w liczeniu zaprawieni: ceny netto, brutto, rabaty,ceny jednostkowe, kalkulacje..itp Trzeba tam bylo jakąś pochodną wrzucić albo całeczkę - to tak akurat by było, a Ty tak prosto.... Oj wstydź się , wstydź .... i popraw zadanko, tak by było akurat dla budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 06.08.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 25 + 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewek 06.08.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 My mamy już po 28, ale jeszcze nie budujemy (szukam projektu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.08.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Oj, Żaba żaba, żarty się Ciebie trzymają. Toż zadanie na poziomie 4 klasy szkoły podstawowej, a z podpowiedzią to jeszcze wcześniej. Trzeba to bylo jakoś skomplikować albo co... A Ty tak prawie kawa na ławę... Tu wszyscy w liczeniu zaprawieni: ceny netto, brutto, rabaty,ceny jednostkowe, kalkulacje..itp Trzeba tam bylo jakąś pochodną wrzucić albo całeczkę - to tak akurat by było, a Ty tak prosto.... Oj wstydź się , wstydź .... i popraw zadanko, tak by było akurat dla budujących. Hej,budowniczy! Dzisiaj do nas dołączyłeś, a już zdążyłeś zawstydzić domownika..... Wiesz, to była taka rozgrzewka...... A gdzie wynik?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.08.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 25 + 28 To wynik, czy Wasz wiek?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 06.08.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Żaba kochana, toż ja nie mogę tak otwarcie o wieku kobiety pisać!!! No wiesz, to że jestem na forum od dzisiaj nie znaczy że z tego entuzjazmu mam nie pamiętac o dobrym wychowaniu. Toż podając odpowiedz jasno by to musialo byc okreslone. żebys jednak nie myślała że ja taki niedouczony budowniczy to podam Ci połowiczna odpowiedź - twój mąż ma oczywiscie ..14 lat!!! pozdrawiam domowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.08.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 A skąd wiedziałeś, że to wiek mojego syna????/ Teraz wiem, że z Ciebie dżentelmen..... A jaki jest Twój wiek???? O to chyba wypada spytać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 07.08.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 hm, pewnie że wypada, tym bardziej że już było: 29, tak w sam raz żeby jeszcze mieć czas pobudowac drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 07.08.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 co zaś do wieku syna, toż to przecież jasno wynikało z twojej zagadki wystarczyło sie tylko dobrze wczytać i ułożyc drugi uklad równań, potem zróżniczkować to co wyszło i po krzyku - wszystko jasne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.08.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 hm, pewnie że wypada, tym bardziej że już było: 29, tak w sam raz żeby jeszcze mieć czas pobudowac drugi raz Nie dosć, że wymyśla zbyt proste zadania, to jeszcze mało spostrzegawcza..... To juz jeden dom zbudawałeś? Kiedy zdązyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.08.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 co zaś do wieku syna, toż to przecież jasno wynikało z twojej zagadki wystarczyło sie tylko dobrze wczytać i ułożyc drugi uklad równań, potem zróżniczkować to co wyszło i po krzyku - wszystko jasne pozdrawiam Niezły z Ciebie matematyk!!!! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts