Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jaki jest wiek buduj?cych czyli Wasz drodzy forumowcy

jaki jest wiem budujących czyli Wasz drodzy forumowicze  

777 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaki jest wiem budujących czyli Wasz drodzy forumowicze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 263
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja mam dla Was zadanie matematyczne. :D

Wiedzac, że Żaba i jej mąż mają razem 79 lat i Żaba jest 3 lata młodsza od swojego małżonka, oblicz wiek Żaby i jej męża.

Dla niecierpliwych podpowiedź:

Zastosuj układ równań

X- wiek żaby

Y- wiek męża

X+Y=79

Y=X+3

Czekam na odpowiedzi :D

Oj, Żaba żaba, żarty się Ciebie trzymają. :D Toż zadanie na poziomie 4 klasy szkoły podstawowej, a z podpowiedzią to jeszcze wcześniej. 8) Trzeba to bylo jakoś skomplikować albo co... :p A Ty tak prawie kawa na ławę...

:o Tu wszyscy w liczeniu zaprawieni: ceny netto, brutto, rabaty,ceny jednostkowe, kalkulacje..itp :p

Trzeba tam bylo jakąś pochodną wrzucić albo całeczkę - to tak akurat by było, a Ty tak prosto.... :p

Oj wstydź się , wstydź .... :oops: i popraw zadanko, tak by było akurat dla budujących.

Oj, Żaba żaba, żarty się Ciebie trzymają. :D Toż zadanie na poziomie 4 klasy szkoły podstawowej, a z podpowiedzią to jeszcze wcześniej. 8) Trzeba to bylo jakoś skomplikować albo co... :p A Ty tak prawie kawa na ławę...

:o Tu wszyscy w liczeniu zaprawieni: ceny netto, brutto, rabaty,ceny jednostkowe, kalkulacje..itp :p

Trzeba tam bylo jakąś pochodną wrzucić albo całeczkę - to tak akurat by było, a Ty tak prosto.... :p

Oj wstydź się , wstydź .... :oops: i popraw zadanko, tak by było akurat dla budujących.

Hej,budowniczy!

Dzisiaj do nas dołączyłeś, a już zdążyłeś zawstydzić domownika..... :oops: :oops: :oops:

Wiesz, to była taka rozgrzewka......

A gdzie wynik??????

Żaba kochana, toż ja nie mogę tak otwarcie o wieku kobiety pisać!!! No wiesz, to że jestem na forum od dzisiaj nie znaczy że z tego entuzjazmu mam nie pamiętac o dobrym wychowaniu. Toż podając odpowiedz jasno by to musialo byc okreslone. :p

żebys jednak nie myślała że ja taki niedouczony budowniczy to podam Ci połowiczna odpowiedź - twój mąż ma oczywiscie ..14 lat!!! :p 8) :D :p

pozdrawiam domowników