-justyna 14.03.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Chwilę temu obojgu strzeliła trzydziecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 25.03.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 he,he,a podobno kobiet się o wiek nie pyta :lol:metrykalnie niestety początek czwartego przedziału,ale duchem co najwyżej drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 25.03.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 U mnie druga grupa od góry. I długo się zastanawiałem czy nie jestem czasem za młody na budowę domu , znajomi mi mówią ciągle ,żeby trochę pozwiedzał , pobawił a nie brał się za budowę domu. Ale tak jak u większości z forumowiczów jak zakończę budowę to będzie to już przedział trzeci. Choc miałem plany szybciej się z nia uwinąć ale nic z tego chyba nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 25.03.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 3 i 4 przedział , czuję się tu jak w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts