Christo24 06.06.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Witam. W związku z tym, iż buduje mi się dosyć mały, jednopiętrowy dom (90 metrów użytkowej) pomyślałem o połączeniu WC znajdującym się na parterze o powierzchni 2 m2 z kotłownią (4 m2) i utworzeniu jednej łazienki 6 m2 (w ten sposób ze skromnej wielkości łazienki na 1 piętrze mógłbym zrezygnować na rzecz powiększenia jednego z pokojów). W kotłowni będzie piecyk od ogrzewania gazowego. Moje pytanie dotyczy aspektu technicznego i bezpieczeństwa tzn. czy piecyk od ogrzewania może znajdować się w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 06.06.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Jeśli dasz kocioł z zamkniętą komorą spalania, możesz go powiesić choćby w kuchni. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts