aLien01 08.06.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Witam Mam do was pytanie czy jest sens montować mechaniczny filtr zmiękczający. Słyszałem opinie, że jak już montować to trzeba mieć dwa korpusy jeden do typowego filtru mechanicznego np. sznurkowego a drugi do filtru zmiękczającego. Ja zastanawiam się czy mogę użyć tego filtra: http://allegro.pl/filtr-wklad-z-zywica-koniec-z-kamieniem-w-wodzie-i1645559272.html 2w1 czyli jako mechaniczny i zmiękczający. Ktoś stosuje te rozwiązanie. Na razie nie stać mnie na porządny filtr zmiękczający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 08.06.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 W kuchni na dojściu do baterii kuchennej - czemu nie.Na zasilaniu całego domu - absolutnie nie, za mała przepustowość. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 09.06.2011 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Ok dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts