Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jestem na etapie drugiego stropu i zaczynam rozglądać się za więźbą dachową.

Mam pytanie - czy opłaca się (chodzi o koszty) sprowadzać więźbę z daleka, czy lepiej szukać w pobliżu. W mojej okolicy jest kilka tartaków, ceny oczywiście coraz wyższe, stąd ciągle szukam.

Czy ma ktoś namiary na firmę/tartak, która za rozsądną cenę sprzeda więźbę?

Tam, gdzie pytałam chcą 800 - 1000zł netto za kubik. ja potrzebuję 9,61 m. sześć.

Liczyłam na cenę około 800zł brutto. W tartaku, w którym zamierzałam kupić cena wzrosła od wiosny zeszłego roku z 620zł do 800zł netto. Może ktoś kupował w górach - WIsła/Żywiec/Istebna i opłaca się sprowadzić?

Mam do odsprzedania więźbę na garaż tzn krokwie 13 sztuk (7,5/17cm, długość 6,3 cm), łaty i murłaty (16/14cm, długość 5,60 cm). Materiał jest impregnowany (drewnochron brąz), sezonowany. Cena do negocjacji. Kobiór. Pozdrawiam. Kontakt [email protected]

• 4 years później...

Więzba dachowa cena 799zł za m3, TRANSPORT GRATIS!!!

- wiezba dachowa cena799zl za m3,

- deski szalunkowe 550zl,

- więzba zdrowa i prosta oraz zaimpregnowana ,

- TRANSPORT GRATIS,

- kontakt:791938489,

- [email protected]

Szanujemy naszego klijenta i chcemy aby był zadowolony z towaru który zamawia gwarantujemy profesjonal obsługe i szybki czas realizacji.Ogłaszam sie na wielu portalach i na slasku w tamtym tygodniu byłem w rybniku klijent sobie chwalił wiezbe a mam nadzieje ze przez poczte pantoflowa bedzie jeszcze wiecej zadowolonychh klijentów moja wiezba jest własnie z gór

witam to jest moja cena moja wiezba pochodzi z gor to jest moja oferta

Więzba dachowa cena 799zł za m3, TRANSPORT GRATIS!!!

- wiezba dachowa cena799zl za m3,

- deski szalunkowe 550zl,

- więzba zdrowa i prosta oraz zaimpregnowana ,

- TRANSPORT GRATIS,

- kontakt:791938489,

- [email protected]

Szanujemy naszego klijenta i chcemy aby był zadowolony z towaru który zamawia gwarantujemy profesjonal obsługe i szybki czas realizacji.

• 6 months później...

Witam Państwa

W ofercie posiadam

-więźba dachowa - 720 zł 1m3

-deskę dachową - 582 zł 1m3

-łaty dachowe - 1,85 zł - 1mb

-kontrłaty - 1,00zł - 1mb

-Zajmujemy sie również tarcicą sucha z przeznaczeniem na meble schody szkielety

Tartakpuchala ma za soba 15-letnie doświadczenie w dziedzinie obróbki surowca drzewnego. Posiadamy traki szerokotaśmowe dzięki czemu uzyskujemy wyrób wysokiej jakości bez rozbieżności wymiarów falowanego materiału w przeciwieństwie do traków wąskiej taśmy.Surowiec drzewny pozyskujemy wyłącznie z Lasów Państwowych z certyfikatem FSC jest on wysokiej jakości

Dostarczamy towar : Wrocław Opole Poznań

Jeżeli budujesz dom i szukasz wyrobów drzewnych skontaktuj sie z nami 694 164 822 lub [email protected]