Coin 09.06.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Witam, Mam spory problem. Po wyrzuceniu tektury i folii, ktora w czasie remontu przykrywala moje nowopolozone plytki w przedpokoju okazalo sie, ze zostaly na nich biale przebarwienia. Wygladaja jakby byly brudne, od takiego bialego pylu. Sa jakos 'wsiakniete' w fakture plytek, jak je przetre na mokro to schodza, ale po wyschnieciu pojawiaja sie znowu. Czy jest jakis srodek ktory moglby wywabic te plamy? Nowopolozona podloga, mam juz dosc remontu :/ Prosze o pomoc,Coin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Harimex 09.06.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Może to być problem niedoczyszczonych płytek z resztek fugi po fugowaniu, w takim przypadku należy zastosować specjalny środek czyszczący po fugowaniu np Litonet firmy Litokol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_piotr88_ 10.06.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Przetrzyj płytki suchą ścierką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts