patoolek 10.06.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Witam Serdecznie to mój debiut na forum muratora. Przymierzamy sie właśnie do budowy domu, a właściwie narazie mamy działke i załatwiamy biurokrację jesteśmy na etapie poszukiwania projektu, pierwszy wybór padł na Zrecznego wariant III, jednak został zdyskwalifikowany ponieważ nasza działka ma wjazd o strony południowej, więc całe życie towarzyskie jedynie z przodu i z boku budynku:) ostatnio wyszukałam że 2. lipca 2011 pojawi się w sprzedaży nowy projekt a mianowicie ZGODNY i byłaby zgodna decyzja co do wyboru tego projektu, ale.... w każdym chyba projekcie jest jakieś ale . drzwi z garażu otwierają się i tu uwaga ..... w salonie!!! może dla niektórych to nie problem ale ja jednak jakiś widzę - spaliny w salonie. Macie na to może jakieś rady. Może ktoś tak jak my jest zainteresowany tym domkiem. poza spalinami w salonie cała reszta nam odpowiada pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyniot 18.09.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Witam. Długo szukaliśmy projektu, który spełnił by nie tylko nasze własne kryteria ale przede wszystkim pasowałby do dość szczegółowych warunków zabudowy. I właśnie Zgodny jest takim projektem. Ze względu na położenie działki będzie to odbicie lustrzane tego projektu. Jeśli chodzi o drzwi z garażu to nie widzimy problemu po prostu je zlikwidujemy, nie wyobrażamy sobie wchodzenia do domu inaczej niż przez wiatrołap. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts