Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam Serdecznie to mój debiut na forum muratora. Przymierzamy sie właśnie do budowy domu, a właściwie narazie mamy działke i załatwiamy biurokrację ;) jesteśmy na etapie poszukiwania projektu, pierwszy wybór padł na Zrecznego wariant III, jednak został zdyskwalifikowany ponieważ nasza działka ma wjazd o strony południowej, więc całe życie towarzyskie jedynie z przodu i z boku budynku:) ostatnio wyszukałam że 2. lipca 2011 ;) pojawi się w sprzedaży nowy projekt a mianowicie ZGODNY :) i byłaby zgodna decyzja co do wyboru tego projektu, ale.... w każdym chyba projekcie jest jakieś ale ;). drzwi z garażu otwierają się i tu uwaga ..... w salonie!!! może dla niektórych to nie problem ale ja jednak jakiś widzę - spaliny w salonie. Macie na to może jakieś rady. Może ktoś tak jak my jest zainteresowany tym domkiem. poza spalinami w salonie cała reszta nam odpowiada :) pozdrawiam wszystkich :D
https://forum.murator.pl/topic/157952-zgodny-c260/

• 3 months później...
Witam. Długo szukaliśmy projektu, który spełnił by nie tylko nasze własne kryteria ale przede wszystkim pasowałby do dość szczegółowych warunków zabudowy. I właśnie Zgodny jest takim projektem. Ze względu na położenie działki będzie to odbicie lustrzane tego projektu. Jeśli chodzi o drzwi z garażu to nie widzimy problemu po prostu je zlikwidujemy, nie wyobrażamy sobie wchodzenia do domu inaczej niż przez wiatrołap. Pozdrawiam.
https://forum.murator.pl/topic/157952-zgodny-c260/#findComment-4872472