Darek Opole 18.03.2004 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Użytkownicy reku czy budowaliście kominy wentylacyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM1719499045 19.03.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 W projekcie miałem kominy wentylacyjne, ale ze względów estetycznych i ekonomicznych zamiast nich są prawie nie widoczne i mniej kosztowne kratki wentylacyjne czerpni i wyrzutni w ścianach garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bws22 01.04.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 ja zlikwidowałem prawie wszystkie kominy, ale pozostały cztery kanały w kwadracie i dwa w innym miejscu, na razie wykorzyztam je jako przepusty przez strop i wyrzutnię dachową ale zawsze będę mógł podłączyć piec gazowy po wprowadzeniu rury w kanał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts