wasiek 09.11.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 No a ja dalej powtórzę.... czekam na zdjęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 18.11.2011 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 wasiek od wtorku jestem w domu z Hubertem bo zachorowało mu się więc na budowie była tylko raz rzucić okiem czy wszystko jest ok. W poniedziałek ma już iść do przedszkola, a ja śmigam nadrobić zaległości w malowaniu więc i zdjęcia zrobię. Zawsze jak mam coś zaplanowane to nijak nie moge tego wykonać Pogoda się zrobiła paskudna....mglisto, pochmurno, zimno brrrr Dzisiaj zamówię zlewozmywak i baterię Tyle jest wydatków jeśli chodzi o dom, że normalnie ledwo co i zostałabym bez butów zimowych nie mówiąc o tym, że przydała by mi się kurtka i jakaś bluzka Ech....odbiję to sobie na wiosne aaaa zapomniałabym......zalęgły mi się tu w domu gryzki :jawdrop:To takie robaczki co lubią miejsca wilgotne, drewno, tekturę.....siedzą w meblach kuchennych które mają już ze sto lat. Nie są na szczęście groźne. Nie będziemy kupować tu nowych mebli skoro mamy się wyprowadzić. No a poza tym to mieszkanie nie jest nasze i komuś go urządzać nie będziemy. Więc mamy nowych lokatorów Dzisiaj powywalałam wszystkie herbaty, kasze ..... tyle kasy. Latem były mrówki, teraz gryzki.....jeszcze jakieś robactwo się zalęgnie to na piechotę do Olszyny pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.11.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Aga, nie dobrze, że mały choruje....ostatnio mój wnuk Alexs strasznie przez trzy dni wymiotował i miał biegunkę a do tego temperaturę...w sumie to lekarz nie wiedział co mu jest. Podawaliśmy leki przeciwwymiotne i na biegunkę ale dziecko przez trzy dni bardzo cierpiało.....zycze Ci coby Hubercik jak najszybciej wyzdrowial.... i nadal czekam na zdjecia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 20.11.2011 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Noo wymioty i rozwolnienie u dziecka jest najgorsze. Dorosłego wymęczy, a co dopiero taką małą bide. Taki okres teraz, że się te zarazki panoszą. Hubert od września jest w przedszkolu i dopiero teraz jakoś częściej choruje (choć i tak uważam, że nie jest źle). Mnie potrafi "załatwić" zmiana temperatury....np poubierana wsiadam do auta, zagrzeje się, wysiadam i gardło załatwione. zdjęcia obiecałam i będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.12.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 umiesz trzymać w napięciu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 21.12.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 heh wasiek nie miałam zamiaru jak wyjeżdzałam wczoraj to chłopaki jeszcze nie skończyli i zdjęcie byłoby kiepskie. Za chwilkę jadę posprzątać troche i zrobie Ale sie ciesze!!! Kurde, juz jakby jedną nogą tam się jest Gdyby nie to, że zima i zimno to byśmy tam i bez tego pieca poszli mieszkać Dobra, za jakiś czas wstawię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.12.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Piękna ta twoja kuchnia! zamawiałaś gdzieś u lokalnego stolarza? ciekawa jestem reszty wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 21.12.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Witaj msdracula dziękuję Tak, zamawiana w całości u stolarza miejscowego. Zdjęcie z telefonu więc nie odzwierciedla w całości uroku. Na dniach zrobię aparatem, będzie lepiej widać Na resztę wnętrz trzeba będzie niestety poczekać jakiś czas :/ Kolejny do pokazania będzie chyba pokój syna bo meble mają przyjść w styczniu....no ale składnie, malowanie itp więc to troszkę potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.12.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://www.kartki.pl/kartki/wp-content/uploads/2011/12/swiatecznie_radosnie_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 22.12.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 witam sie w dzienniku czy meble kuchnne to ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 22.12.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 agalind dziękuję witaj aksamitko Nie, meble wykonane u stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 26.12.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Hej ,wpadłam z rewizytą Śliczny ten Wasz granacik, a kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 27.12.2011 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Hej z-68 Przeprowadzka na Wielkanoc 2012 - tak zakładamy, mam nadzieje się uda A Ty masz zaplanowaną wyprowadzkę czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 01.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Nasza przeprowadzka jest jeszcze bardzo odległa ,dopiero za ok 3 lata ,więc mamy jeszcze bardzo dużo czasu na wykonczenie domku.A Wam na ten Nowy Rok zyczę ,aby Wasze marzenia i plany sie spełniły.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 02.01.2012 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Dziękuję za życzenia z-68 my też już tyle czasu zmagamy się z budową. To ma swoje plusy i minusy. Plus największy to to, że budowa bez kredytu, no a minus, że tyle już trwa. Jednak bliżej jest niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 03.01.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Wow ,bez kredytu:) My z kredytem na 5 lat,ale juz jestesmy w polowie spłat rat. Owszem moglibysmy wziąść większy kredyt i skończyć dom w rok , ale jak dla nas to dla ludzi ,ktorzy sie nie boja ,ze stracą prace itp. My nie ryzykowaliśmy ,dlatego to tak się wszystko ciagnie, a pozatym przeprowadzka zaplanowana jest za ok 3 lata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 04.01.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 5 lat to nie 30ści Czyli w sumie tak jakbyście budowali bez.... Nie ważne za ile będziecie mieszkać, ważne że jest dom , jest cel-wtedy to czas szybciej leci Pozdrawiam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piter 664 08.01.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Witam. jestem tutaj pierwszy raz, też w przyszłości chciałbym budować granata. Mam pytanie: czy wypłacałaś już pieniądze z pko? jeśli nie to mam namiary na świetną firmę która zajmuje się odzyskiwaniem od nich pieniędzy. Mi na początku zaproponowali jakieś śmieszne pieniądze a dzieki nim dostałem dużo więcej. Jeśli chcesz to napisz na mojego maila: [email protected] to chętnie ci podam wszelkie namiary na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 09.01.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dzięki Piter 664 Kasa z PKO została wypłacona w terminie, nie potrzebuje w tym temacie pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts