wasiek 22.01.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Aga, szcześciara, że nie masz śniegu.....u nas jest go za to do zatrzęsienia.....nie wiem czy jutro dam rade wyjechać do pracy tak nas zasypało i cały czas sypie....wstawię zaraz zdjęcia u siebie... Poza tym podziw, że sama tyle robisz w domku... no i do przeprowadzki też coraz bliżej...:rolleyes:..zobaczysz jak fajnie mieszka sie w granacie...czy to zimą czy to latem...latem zdecydowanie lepiej bo nie ma śniegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 22.01.2012 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 hehe Hej No tak, to że nie ma śniegu to plus i to wielki. Ale za to pada deszcz no ale coś kosztem czegoś Idę zaraz do Ciebie pooglądać jak wygląda śnieg Kochana, najgorzej pokazać, że się umie więcej niż przeciętnie.....wtedy to pozamiatane więc trzeba robić w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 22.01.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 i tu masz rację...czasami lepiej nie pokazywać swoich umiejętności...ale..... z drugiej strony robisz to dla siebie i zrobisz to zdecydowanie lepiej od "FachowcóF"...czyż nie? Jestes dokładniejsza bo potem to Ty bedziesz na to patrzyła przez lata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 23.01.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 No tak, to jedyna i najważniejsza racja. Zresztą chyba bym sie udusiła jakbym miała komuś płacić za malowanie. Właśnie wróciłam z malowania pokoju Huberta. Już mam taką wprawę, że hej Pomagała mi mama, więc we dwie to szybciej. Jutro pomaluję drugi raz i będzie z głowy. No ale kręgosłup boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 23.01.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 To czekam na zdjęcia od malarza...:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 25.01.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Zdjęcia będą jak już będzie pokój urządzony Koloru na zdjęciach nie widać tak jak trzeba, a jak już będą meble to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.02.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Głowa do góry...to już luty, więc juz z górki. Za chwilę śnieg zniknie i temperatura wzrośnie...a my np nigdy nie ustalalismy sobie wczesniej terminu przeprowadzki...podeszliśmy do tego tak, że jak bedzie dół gotowy do zamieszkania to wtedy się przeprowadzimy a górę mąż będzie robił na bieżąco. I tak się stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 05.02.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Ja wiem waśku, wiem....ale teraz to juz jest tak blisko, że tylko podłączyć piec i wsio! Rozumiesz? No nikt nie przewidział tych temperatur I po prostu jestem zła tylko już sama nie wiem na co. Staram się zawsze jakoś tak brac poprawkę na pewne rzeczy ale żeby mysleć jeszcze o pogodzie? Kurcze no....zimo szmato oddaj lato! buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.02.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Wpadłam z rewizytą Będę podglądać kolejny Granacik.Kuchnia śliczna:) Życzę szybkiej przeprowadzki-na Wielkanoc zgodnie z planem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 08.02.2012 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Witaj Bogusiu Noo tak jak widzisz, jeszcze troche do skończenia nam zostało Ale ale za to będziesz mnie wspierać mentalnie w robieniu warzywniaka na wiosne Jeszcze o tym nie myśle bo przecież działkę trzeba zabronować, wyrównać .... kurde roboty od groma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.02.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Chyba na wszystkich tak działają te mrozy ja też marzę już o wiośnie! a kibelek bardzo fajny wybraliście, a jak cena? też fajna czy strach pytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Aga w i przy domku wiadomo dużo pracy...zawsze.Ale zrobicie wszystko,powoli.My dopiero zrobiliśmy ogród w trzecim roku mieszkania... Ogród kosztował nas sporo pracy,ale jak teraz patrzę na to co zrobiliśmy jestem bardzo dumna,cieszę się,i nie mogę doczekać się wiosny:) O lecie nie wspomnę W tworzeniu warzywniaka pomogę:)oczywiście.Natomiast ja mam już ochotę coś w nim zmienić...chyba ścieżki wyłoże granitowa kostką.Żwirek niby wystarcza ale chwasty wyrastają mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 09.02.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 msdracula cena nie straszna, bo w sumie najtańsza z Allegro....390 z przesyłką pobraniową tzn są i tańsze ale to takie no....wizualnie nie teges Bogusiu ja tak myślę, że ścieżki można by wyłożyć folią i na folię właśnie żwirek albo kamienie , wtedy ten chwast nie będzie rósł hmm Nie nastawiam się na szybkie zwojowanie ogrodu bo jak widać, ta działka jest zorana, więc trzeba bronować, równać, trawe siać....roboty od groma, coś jak u Wasi. Zresztą tyle jeszcze przede mną, że nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 09.02.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A no to faktycznie cena fajniutka i piszę się na te modły, że zima sobie poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.02.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Bardzo mi się podobaja krzesła i stół,a i drzwi tez zapowiadają sie ładne:) Czyli powolutku do przodu:) Byle do wiosny:) U nas też okrutnie padało,teraz jest odwilżowo.masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 fajnie, fajnie...coraz bliżej do wiosny i coraz bliżej do przeprowadzki.......a odwilż, no cóż my też ją mamy i nawet nie moge do siebie wjechać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 19.02.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Bogusiu a no, coś idzie, nie ma wyjścia U mnie odwilż też, jak ja sie ciesze! Wczoraj było +11 i normalnie czuć było wiosnę, super Nawet mnie ta chlapa nie denerwuje wasku no wyobrażam sobie co sie u Ciebie dzieje....zajde zaraz do dziennika, może dałaś zdjęcia Ale nie mów, że nie cieszy Cię ten widok choć troszkę Jak pies? Nie ucieka? Dobra dziewczyny, uwaga, ide do Was na kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 19.02.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 I jak mebelki,dojechały?A synek zadowolony z pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No z niecierpliwością czekam na zdjęcia.....dawaj jak najszybciej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 22.02.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Bogusiu dojechały Hubert ogólnie wykazuje radość, że jest DOM Pytał ostatnio ciągle, kiedy się wyprowadzimy bo teraz jest na etapie zapisywania ważnych dat w kalendarzu i odliczania Niestety dziecko się właściwej odpowiedzi nie doczekało, bo w razie niepowodzenia byłby płacz. Myślę, że jak przyjedzie do domu i zobaczy już w pełni urządzony pokój wraz z zabawkami to wtedy będzie radość wasku już wgram zdjęcia i będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts