Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GRANAT - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 104
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aga widzę,że przeprowadzka coraz bliżej:) I tak trzymać:) Bardzo ładne schody.Co będzie pod schodami?

A ściana przy kominku extra.Też noszę sie z zamiarem zrobienia takiej ściany przy swoim kominku,ale niestety mój kominek nie stoi symetrycznie i chyba nie bedzie to dobrze wyglądało.

Pozdrawiam :)

• 3 weeks później...

enya nie ma za co :)

Bogusiu już bliżej niż dalej....może po świętach? Zobaczymy.

Co planuję pod schodami? szczerze to myślałam o jakiejś komodzie takiej na wymiar czy też szafce (jak zwał tak zwał) zeby trzymać środki czystości, wszelkie zapasy środków czystości, żelazko, mopa itd. Boję się też, że nie będzie to zbyt fajnie wyglądać. Najlepiej jakby tam wstawił wazon z kwiatami i wsio no ale szkoda takiej przestrzeni.

Zobacze.

Nie mamy jeszcze kupionych mebli do przedpokoju więc jak już one będą to wtedy zobaczy się jak wygląda pomieszczenie całościowo i czy taka szafka tam będzie pasować.

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,

pełnych wiary, nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju,

serdecznych spotkań w gronie rodziny

i wśród przyjaciół

oraz wesołego "Alleluja"

życzy Bogusia

http://www.rotfl.com.pl/data/media/42/kartka-na-Wielkanoc-zajaczek-pisanki-tulipany-jola-01.gif

*

Pełnych miłości, radości i zdrowia Świąt Wielkiej Nocy oraz bogatego zajączka życzy Beata:)

http://img69.imageshack.us/img69/7131/dsc00466yg.jpg

Edytowane przez bogumil

Dopiero mam net i to przed paroma sekundami :)

Jeju dziewczyny, jest super! Pierwsza noc nieprzespana bo wsłuchiwałam się w odgłosy domu to raz, a dwa synu w swoim pokoju spał i nasłuchiwałam czy śpi czy nie bo przecież jakby wstał to mógłby sie troche pogubić :)

W piątek się przeprowadziliśmy, w niedziele już mąż wyjechał więc urzędujemy z synem sami. Miałam już przeboje z piecem, małżonek nie sprasował jednej rury i wody trochę pociekło (niby nic ale mini zawał był). Do pieca ganiam częściej jakbym tego chciała no ale co zrobie :rolleyes:

Ogólnie nie ma porównania :)

Jeszcze mam tyle tu pracy i rozpakowywania, że hej ale jakoś mi nie śpieszno, muszę się chyba nacieszyć domem i odpocząć od tego zamieszania wyprowadzkowego (jeszcze nie skończonego bo została mi do opróżnienia piwnica).

Jestem szczęśliwa :)

A witam Granatowiczkę już pełną gębą.....:p...nie śpiesz się, rozpakować się zawsze zdążysz... u nas jeszcze kartony zapakowane stoja na strychu..... teraz napawaj sie pierwszymi chwilami w domku...:wiggle:....oczywiście praca też jest konieczna, bo jeszcze i pyłu pobudowlanego pewnie masz pełno....czekamy na więcej relaji...

Pozdrawiam

Nina