Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mieszkanie Kasiorka

Recommended Posts

Fiu, fiu, dziołcha, jestem pod wrażeniem Twojej ciężkiej pracy i umiejętności łączenia pasji z zarobkowaniem :)

Podziwiam miejsce pracy-widzę,że nowa perełka do kolekcji :)

Obiecuję rychły nalot, bo nie widziałam Cię już z dwa latka. Tylko zadek ruszę z Lublina...

Pozdrawiam - Ela K. (właściwie to K.-Sz. :) )

• Odpowiedzi 551
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiorkuk

Można wiedzieć jaką mają nazwe te płytki w łazience jasne 30x60 firmy Porcelanosa , oraz na podłodze.Jeszcze jedno pytańko,z czego masz zrobioną listwe pod szafkami przy podłodze w kuchni .

pozdrawiam

niestey nie mam teraz dostępu do faktur i za cholerę sobie nie przypomnę jak ta kolejcja się nazywała :( .Natomiast jeśli chodzi o kuchnię to listwa jest stalowa ,wykończona gumową uszczelką,

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Gość tripper

hallo,

przechodzilem ostatnio obok twojej pracowni, chcialem zajrzec, ale bylo zamkniete & pozno, fajna okolica, masz kreatywne sasiedztwo, w tym samym podworku gdzies na gorze maja pracownie chlopaki z twozywa.

Bardzo ladne mieszkanie. Ja jestem na etapie wykanczania domu i mam wielki dylemat , za ktory odpowiedzialny jest Twoj salon. Do tej pory chcialam drewniana podloge w salonie i martwilam sie ogrzewaniem bo nie lubie grzejnikow w salonie .Teras zastanawiam sie nad taka podloga jak twoja i ogrzewaniem podlogowym. Mozez napisac mi co masz na podlodze w salonie? czy to gres, jaki odcien?

Czy taka jasna podloga nie brudzi sie bardzo?

Czy fugi nie sa zmora i nie trzeba je czyscic szczoteczka?

• 3 months później...

twoje mieszkanko BOSKIE !!!!!!!!!!!!!!! jest cudownie .............. ale nie ukrywam ze widac u ciebie duży wkład gotówki , nic nie ma za darmo ..... (a może się mylę??)

niemniej jednak sama kasa nie wystarczy, trzeba miec jeszcze świetny gust, wyczucie smaku, romantyczna duszę, twórcze ręce, doskonałe pomysły ..... tak tak... to wszystko o Tobie ....

....salon to CUDEŃKO, łazienka CUDEŃKO !!!!

pozdrawiam

• 3 months później...
  • 2 months później...

Kasiorku!

Twoje mieszkanie jest rewelacyjne, ale to juz pewnie wiesz...

Mam pytanko co do przedpokoju: czy pasy na ścianach sa namalowene czy to jest tapeta?

Czy polerowane kafle na podłodze nie przysparzają w codziennym zyciu duzo problemów( niechcece sie zmyc plamy, ślskość, wycieranie, widoczny brud...)?

Co to za kafle (jaki producent)?

Pozdrawiam

Poczatkuje na tym forum wiec nie wiem czy dobrze to wkleilam.Chodzi mi o plytki w tej lazience ,co to za firma i nazwa tych plytek.Sa sliczne i chcialabym czesciowo zgapic pomysl.Jesli wkleilam zle to wyjasniam ze chodzi o malunie plytki w odcieniach brazu.sa na zdjeciu na pierwszej stronie tego forum.

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=22933&start=0&postdays=0&postorder=asc&highligh

Bede wdzieczna.wnetrza poprostu sliczne!pozdrawiam daria

• 1 month później...