Honorata 29.04.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Też tak myślę ale ja zawsze muszę wrzucić swoje 3 grosze, tak już mam! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 04.05.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Kasiorku - Bardzo fajny apartament! Widziałem wiele dużych, luksusowo wykończonych apartamentów z fajnie zaprojektowanym wnętrzem, ale żaden nie miał takiego widoku jak Twój. Robi wrażenie!!! Pisałaś, że masz ogrzewanie podłogowe i na nim ułożony gres bez fugi. Podobno przy ogrzewaniu podłogowym nie można układać płytek bez fugi, bo może popękać. Mnie też się podoba gres polerowany (aczkolwiek moja żona źle wspomina taki gres w naszym mieszkaniu, bo to ona go czyściła ), ale będę miał na parterze podłogówkę i trochę się obawiam ułożenia płytek na styk. Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 05.05.2004 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Zbychu, gres położony jest na styk ,ma taką minimalną fugę ,z ogrzewaniem nie mam żadnego problemu.Jedyny kłopot jest z wykruszającą się fugą.Ostrzegano mnie że przy tak cieńkiej fudze może tak być.No i jest ale to ciekawe bo tylko na jednej "lini" to granica ogrzewania podłogowego.Z resztą nie mam najmniejszych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucho 07.05.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Kasiorku, mieszkanie jest super (nie będę piała peanów na Twoja cześć, bo inni zrobili to lepiej). Szczególnie zachwyciła mniej łazienka, ta większa. Ponieważ sama będę niedługo wykańczała swoje mieszkanko, a bardzo podobają mi sie umywalki w stylu mis, bardzo Cie prosze o Twoje wrażenia na temat ich użytkowania (zwłaszcza dwóch obok siebie). Zdradź jesli możesz kilka szczegółów na temat wielkośći umywalek, odległości pomiędzy nimi i szerokosci szafki na której stoją. pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 07.05.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Zbychu, gres położony jest na styk ,ma taką minimalną fugę ,z ogrzewaniem nie mam żadnego problemu.Jedyny kłopot jest z wykruszającą się fugą.Ostrzegano mnie że przy tak cieńkiej fudze może tak być.No i jest ale to ciekawe bo tylko na jednej "lini" to granica ogrzewania podłogowego.Z resztą nie mam najmniejszych problemów Więc jednak jest problem z fugą Właśnie mnie ostrzegano, że albo będzie pękać fuga, albo nawet płytki będą pękać. Szkoda, bo już mialem nadzieję, że jest jakiś złoty środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 14.05.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Kasiorku bardzo podoba mi się kolor ścian w kuchni i płytek, które idealnie dobrałaś. Czy zdradzisz tajemnicą jaka to farba i kolor i najważniejsze - jakie płytki masz w kuchni nad szafkami (producent i symbol) i gdzie je można kupić. Z góry dziękuję za odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.05.2004 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Zone , przepraszam za zwłokę w odpowiedzi ale nie miałam dostępu do faktury a chciałam podać dokładną nazwę płytekQUARTIERI ATENE 10X10 D12 firmy MARAZZIfarba firmy BECKERS nr NCS S0502-Y50R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 25.05.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 wielkie dzięki Kasiorku a podpowiesz mi gdzie kupiłaś te płytki? moza na Bartyckiej? ps. ta farba była rozbielana, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.05.2004 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Mariucho ,szafka na której stoją umywalki ma 150 cm ,musiała być zrobiona na zamówienie bo nie ma w standardzie tej szerokości szafek.Szerokość jest idealna, nie wpadamy na siebie nawzajem i nie przeszkadzamy sobie.Umywalki są z firmy ROCA i mają 59 cm szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.05.2004 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Zone , płytki były kupione na Bartyckiej 20/24A paw 23 Aa farba jest idealnie z indexu NCS ,nie była rozbielana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 25.05.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 dziekuję i pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.06.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Mieszkanie twoje jest dla mnie dużą inspiracją. Mój dom zaczyna mieć dopiero dach, ale ja ściągam do głowy różne pomysły i staram się je spójnie zmieścic do nowego wnętrza. Tak więc jeszcze o mnie usłyszysz A teraz pytanie, czy na gresach nie zostają smugi po myciu? I czy nie jest za śliski w eksploatacji (chodzeni w skarpetkach), Możesz podać plan mieszkania, mam na myśli rzut poziomy z wymiarami. pozdrawiam z nizin(y) szczecińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro_krakow 09.06.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 jednak zeby nie wiem jaki luksusowy byl apartament do wole moj domek z dzialka , gdzie w takim apartamencie mozna grilowac ze znajomymi ???chyba ze ktos ma domek za miastem i tam spedza łikendy to oki , mieszkanko w miescie domek za miastem ale w tedy wystarczy tylko skromna sypialenka od poniedzialku do piatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Montana 23.07.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Śliczne mieszkanko Aż oko cieszy Salon .... świetna łazienka.... no i ta szafa w pokoju Karolinki... Cud miód Gratuluje smaku:) Montana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek. 26.07.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Fajne mieszkanie, ale mam kilka pytań:1. Co kryje biały kwadrat nad lustrem w drugiej łazience ?2. Gdzie wygospodarowałaś miejsce na zapasowy papier toaletowy i środki czystości ?3. Gdzie stoi pralka, proszki itp ?4. A gdzie sa kosmetyki ?5. Co jest na podłodze w łazience tej z prysznicem ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozalia 29.07.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 SALON Z KOLUMNĄ - EXTRA!!! Podoba mi się też fragment holu z butelkami.Czy takie wnęki trzeba wcześniej zaplanować? Obecnie mam już tynki. No i oświetlenie też OK.Uważam, że jest b.ważne, odpowiednie w odpowiednim miejscu tworzy przytulność i nastrój.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.07.2004 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Witamtroszkę mnie nie było ale już odpowiadam na pytaniadelfGres myję tylko samą wodą i nie ma żadnych smug ,biegamy wylącznie na boso lub w skarpetkach i jeszcze nie było żadnej kolizji,nie ma szans.Co do planu postaram się takowy umieścić tylko muszę pomniejszyć plany bo za duże na skanowanie. WitekBiały kwadrat nad lustrem to system wentylacyjny,standartowo już tam umieszczonyPralka ,proszki,i inne potrzebne i niepotrzebne rzeczy są umieszczone w pomieszczeniu gospodarczym do którego wejście jest z łazienkiKosmetyki trzymamy w szafce pod umywalkami i wcale nie ma problemu z wyciągnięciem i schowaniem potrzebnej rzeczy a dzięki temu uniknęłam wystawy kosmetyków które niepotrzebnie zagracają zawsze łazienkęW obu łazienkach na podłogach jest gres położony bezfugowo rozaliaWnęka została wcześniej zaplanowana razem z oświetleniem,które zostało tak zaplanowane aby można było właśnie tworzyć odowiednie nastoje od pełnej iluminacji po dyskretne oświetlenia.W salomie za kolumnami są umieszczone na podłodze 4 lampy ogrodowe które świetnie zdają tam egzamin szczególnie jak teraz jest tam dużo kwiatów Obecnie wygląd salonu i kuchni mocno się już zmienił pracuję nad nimi od dłuższego czasu .Za niedługo przedstawię kolejne zdjęcia ,po kolejnej metamorfozie Dziękuję ślicznie wszystkim za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia-next 29.07.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 A ja te wszystkie zdjęcia zgram i pokażę mężowi, że można się postarać i zrobić coś pięknego z własnym domem Salon mnie powalił na kolana.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.07.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Kasiorku,Czekamy z niecierpliwością na następne zdjęcia!Nie daj nam czekać zbyt długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.08.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Kasiorku, gdzie obiecane zdjęcia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts