lidek 28.10.2004 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Czy kwiaty są w osłonkach plastikowychczy tylko mi się wydaje ? Miieszkanie robi wrażenie ze względu na ilość okien, wielką błyszczącą podłogę i kanapę powleczoną falbankami ale mam wrażenie, że jest zbiorem niedopasowanych nowinek wnętrzarskich. A jeśli te doniczki są plastikowe, to.. No i te naklejane ludki - w takim apartamencie Zupełnie się z Tobą zgadzam. Mieszkanie prezentuje mieszankę zupełnie przypadkowo dobranych i nie do konca pasujących do siebie styli. Przy takiej kasie jaką wydano na to mieszkanie /a i to chyba chciano pokazać na zdjęciach/ było by z dużo wiekszym pożytkiem wykorzystanie architekta. Ale to tylko moje prywatne zdanie, każdy mieszka jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 KASIORKU prosze napisz gdzie nabyłas taką szafke długą i niską pod tv???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 28.10.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 wydaje mi sie ze krytyka tutaj uskuteczniana jest bez wartosci - nie proponujecie nic w zamian tego, co wg was "nie pasuje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.10.2004 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 KASIORKU prosze napisz gdzie nabyłas taką szafke długą i niską pod tv???? Tesko kochana nabyłam ją w IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.10.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Ja kupilam niska i dluga ( podobna do kasiorka tylko ma szuflady po jednej stronie) w meblach Wajnert z kolekcji DUO ( tylko niestety nie sa to solidne meble ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.10.2004 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Agnieszko , na razie zdjęć Karoliny pokoju nie mam bo w zasadzie nic się nie zmieniło .Doba za krótko trwa a ja cierpię na chroniczny brak czasu.I jak się mówi szewc bez butów chodzi,nie mam czasu zająć się jej pokoikiem.całe szczęście jeszcze nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidek 29.10.2004 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 wydaje mi sie ze krytyka tutaj uskuteczniana jest bez wartosci - nie proponujecie nic w zamian tego, co wg was "nie pasuje". Zproponowałam w zamian architekta /bo całośc w/g mnie jest niedopasowana/. Poza tym nikomu nie moge proponować żadnego konkretnego stylu nie znając osoby. Po prostu wyrażam swoje zdanie na temat tego co widze na zdjęciach. Jezlei Tobie się podoba to ok, innym nie musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.10.2004 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 A może ten niedopasowany styl jest moim stylem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.10.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Kasiorku dzięki wielkie ...musze pojechac do Poznania aha i jeszce jedno czy to jest tzw surowe drewno? bo chciałabym mu zmienic kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.10.2004 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Tesko,możesz śmiało malować ,bo to zwykła płyta mdf,ale ze wzg na cenę chwilowo zastępuje szafkę rtv.Zresztą ja również mam w planach ją pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 29.10.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 wydaje mi sie ze krytyka tutaj uskuteczniana jest bez wartosci - nie proponujecie nic w zamian tego, co wg was "nie pasuje". Zproponowałam w zamian architekta /bo całośc w/g mnie jest niedopasowana/. Poza tym nikomu nie moge proponować żadnego konkretnego stylu nie znając osoby. Po prostu wyrażam swoje zdanie na temat tego co widze na zdjęciach. Jezlei Tobie się podoba to ok, innym nie musi. tylko komus kto nie ma wlasnego poczucia estetyki podoba sie "wszystko" . chodzi jedynie o sposob krytyki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 29.10.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 wydaje mi sie ze krytyka tutaj uskuteczniana jest bez wartosci - nie proponujecie nic w zamian tego, co wg was "nie pasuje". Zproponowałam w zamian architekta /bo całośc w/g mnie jest niedopasowana/. Poza tym nikomu nie moge proponować żadnego konkretnego stylu nie znając osoby. Po prostu wyrażam swoje zdanie na temat tego co widze na zdjęciach. Jezlei Tobie się podoba to ok, innym nie musi. tylko komus kto nie ma wlasnego poczucia estetyki podoba sie "wszystko" . chodzi jedynie o sposob krytyki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 29.10.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 wydaje mi sie ze krytyka tutaj uskuteczniana jest bez wartosci - nie proponujecie nic w zamian tego, co wg was "nie pasuje". Zproponowałam w zamian architekta /bo całośc w/g mnie jest niedopasowana/. Poza tym nikomu nie moge proponować żadnego konkretnego stylu nie znając osoby. Po prostu wyrażam swoje zdanie na temat tego co widze na zdjęciach. Jezlei Tobie się podoba to ok, innym nie musi. Krytyka jest bez wartości. Co więcej proponowanie czegokolwiek w zamian też nie miałoby sensu. Zdaje mi się, że Kasia nie prosiła o radę, nie pytała nikogo "co tu zmienić", nie oczekiwała propozycji, bo sama doskonale wie, czego chce, ma swój własny styl i ma pomysł na SWOJE mieszkanie. Co to znaczy "nidopasowany" styl"? A jaki jest dopasowany? Ma być albo nowocześnie, albo tradycyjnie, albo zielono, albo czerwono, albo... Nie można sobie urządzić mieszkania tak, jak nam się podoba? Kasiorku zatrudnij architekta To byłoby bardzo ciekawe! A potem ten architekt niech zatrudni Ciebie i zamienicie się mieszkaniami Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.10.2004 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Tak *marto* to byłaby ciekawa koncepcja.A propo właśnie poprawiam klientce mieszkanie po działalności architektki, wiadomości techniczne miała,świetnie dogadywała się z fachowcami ,ale jej koncepcja kolorystyczna nie do końca się sprawdziła w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 29.10.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Zproponowałam w zamian architekta /bo całośc w/g mnie jest niedopasowana/. Poza tym nikomu nie moge proponować żadnego konkretnego stylu nie znając osoby. Po prostu wyrażam swoje zdanie na temat tego co widze na zdjęciach. Jezlei Tobie się podoba to ok, innym nie musi. A co ma architekt do wystroju i urzadzenia wnetrz???? moze jedynie zaprojektowac gdzie mozna by scianke postawic, rozklad pokoi itp. ale wystroj i dekoracja wnetrz?????? Lidek - mysle ze zawod Kasiorka jest bardziej do tego odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 29.10.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Mieszkanie jest piękne, uwielbiam oglądać te zdjęcia, porostu cudeńko. Ja w swoim domu na pewno nie położę gresu polerowanego i nie wykorzystam wielu elementów, które tu zobaczyłam, bo chce osiągnąć inny efekt. Ale to nie znaczy, że mi się nie podoba, wręcz przeciwnie. Uwielbiam mieszanki styli, muszą one jednak mieć coś, co je łączy u Kosiorka jest to kolor i dzięki temu mieszkanie jest spójne. Bardzo bym chciała, żeby w moim domu też była widoczna spójność na pozór niemających nic wspólnego poszczególnych elementów. To, czego naprawdę nie cierpię to domy i mieszkania tzw. dorobkiewiczów, wszystko kupione w tym samym czasie, w tym samym stylu i często w jednym sklepie meblowym. Ohyda. Ala wystawa sklepowa. To są domy bez duszy i bez serca. W mieszkaniu Kosiorka jest dusza, serce i jest jeszcze coś – niesamowity talent plastyczny właścicielki. Tego ostatniego niestety mi brakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Z tą ohydą to trochę przesadziłaś, przeginasz w drugą stroną. Nie każdy potrafi zrobic sobie sam mebel i musi go kupić w sklepie. A co do klimatu i duszy w domu to tworzą go głównie ludzie którzy w nim mieszkają. a gusty możemy mieć różne i tak jest dobrze, bo w przeciwnym razie byłoby nudno. Ludzie, trochę tolerancji dla innych. Mieszkanie Kasiorka wzbudza wiele emocji co widać po ilościach postów i jest to już duży sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 29.10.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Napisałam coś o ręcznie robionych meblach? Hym dziwne nie widzę Pisałam o przenoszeniu żywcem wystaw sklepowych do domów i mieszkań. Niektóre osoby odwzorowują katalogi firm meblarskich podczas urządzania swoich wnętrz i to moim zdaniem jest ohydne w sensie tandetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 29.10.2004 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Pozwoliłem sobie na krytykę ponieważ o ile dobrze zrozumiałem, właścicielka wykonuje zawód dekoratora wnętrz, stąd moje duże oczekiwania... Po pierwszym spojrzeniu na apartament zamurowało mnie więc z błyskiem w oku zacząłem oglądać kolejne fotki a ponieważ włascicielka prosiła o wszelkie uwagi więc z bólem serca napisałem co myślę. Na marginesie: Ikea jest o.k. ale za choinkę nie pasuje mi w aparamentowcu nad dachami W-wy ani w jakimkolwiek reprezentacyjnym salonie. Pozdrawiam Kasiorka, nie denerwuj sie krytyką, zawsze się znajdzie kilku marudnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidek 02.11.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 A może ten niedopasowany styl jest moim stylem? Ale ja Cie nie ktyrykuje, tylko wyrażam swoją opinię. jeżlei to co widać na zdjęciu to własnie to co chciałaś osiągnąc to bardzo dobrze. Najważniejesze, zeby osoby tam nieszkajace dobrze się czuły i podobało się im to. Nam nie musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts