anick 08.03.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 dzieki:)a moze wiecie gdzie moge dostać kafelki 10x10 w kolorze ciepłej wanili polerowane mogą być stylowo wypukłe w kształcie kwadratu (trudno jest mi to wytłumaczyć - widziałam je gdzieś w jakims czasopiśmie) taki wzór często mają stylizowane drewniane frony kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiołka 08.03.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 a co do wysokości drzwi pomysł rewelacyjny!!! zawsze chciałam mieć dom/mieszkanie bardzo wysokie które byłoby inspirowane przedwojennym stylem:) i tym sposobem można podwyższyć sobie dom:))) _________________ zawsze mi sie wydawało, ze w starych domach, przdwojennych mieszkaniach wysokośc scian była wyzsza niz obecnie i stąd wyzsze drzwi ..a tu mamy doczynienia ze standardowa wysokościa.A proporcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 08.03.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Fiołka jest pewne ze mieszkania przedwojenne mają 3-4m wysokości, iprzyzwyczailismy sie do pewnych proporcji (ze dzwi zawsze są ponizej sufitu) ale zawsze można przełamać propozrcje a drzwi dadzą nam optyczne złudzenie ze mieszkanie jest wyższe niż jest w rzeczywistości.. na pewno warto sie zastanowić nad tym pomysłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patras 09.03.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Suuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 11.03.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 ślicznie, ślicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.03.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Witam Panią! Ciągle wracam do zdjęć Pani mieszkania i nie mogę się napatrzeć. Uważam, że jest Pani najbardziej utalentowana osoba na tym forum. Choć podoba mi się tutaj wiele domów,Pani mieszkanie przewyższa to wszystko. Jest Pani po prostu urodzonym mistrzem do urządzania wnętrz. Coś wspaniałego! Szkoda, że nie można zobaczyć dom i ogród urządzony według Pani pomysłów. Jestem pewna, że spisałaby się Pani tak samo wyśmienicie, a ja patrzałabym na to wszystko jak Wy Polacy to ładnie mówicie – z otwartą gęba. Serdecznie dziękuje, że chciała się Pani podzielić z nami tym wszystkim. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 21.03.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Widziałam mieszkanie Kasiorka z realu!!! O ile w internecie - owszem, doceniałam ciekawe koncepcje i rozmach inwestycyjny, to do końca to do mnie nie przemawiało. A jak zobaczyłam - to najchętniej bym tam została na kilka godzin. Ciepłe wnętrze (mimo tego polerowanego gresu!) Świetna mieszanka klimatów z apartamentowca i stylu kolonialnego. Cudowne wysokie, kremowe drzwi. Naprawdę mi to mieszkanie zapadło w zwoje mózgowe. Widać, że wszystko jest przemyślane i spokojnie zrealizowane. Nie taki chaotyczny pośpiech, jak u mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniska 21.03.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 abromba - ja też i nie mogę ukryć, jestem pod wrażeniem gres piękny i ciepły, widok z okna? cudo. kuchnia z pomysłem. najciekawsze jest to ze nie widac od razu całego mieszkania, otwiera sie po kawałku. Kasiu, gratulacje raz jeszcze i .... dzięki za pisma, na pewno sie przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 21.03.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Kasiorek ,chcę Cię poprosić o poradę.Masz żyłkę artystyczną,więc na pewno mi w tej kwesii pomożesz.Chcę zrobić małej na poddaszu pokój na różowo/widziałam taki w katalogu Ikea/,tylko nie znam się na barwach,więc pytam:czy cały zrobić na różowo łącznie z sufitem,czy różowy nie będzie pomniejszał ,czy skośna ściana też na róż?Proszę podpowiedz coś ,może masz jakieś sugestie(6-letnia dziewczynka).Z góry dziękuję,pozdrawiam-Julcik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 21.03.2005 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 julcik kolor różowy jest bardzo wdzięcznym kolorem pod warunkiem że jest stosowany w umiarze.Nie maluj sufitu i skośnej ściany na różowo,lepszym kolorem będzie biel złamana odrobiną beżu. Czysta biel będzie za zimna.Róż wybierz raczej przypudrowany,pastelowy ,nie musisz od razu robić dziecku pokoju Barbi,czysty róż byłby za ostry.Pomyśl o zasłonkach w kratkę vichy obszytych bawełnianą koronką.Bardzo dobrze się sprawdzą tapety ,niekoniecznie na wszystkich ścianach,może jako dekor.Poszukaj tapety w bukieciki różyczek,i nie na półkach w castoramie,tylko w katalogach np w Komforcie.Za niewiele większe pieniądze można kupić naprawdę cuda.Czasem wystarczy jedna rolka ,można ją pociąć i wykorzystać jako border.W Ikea są też drewniane mebelki dla dzieci ,będą uroczo wyglądać w takim pokoiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 21.03.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Dziewczyny - też widziałam mieszkanie Kasiorka w realu, i podobnie jak Wy, również uważam, że wygląda fantastycznie i ciepło, znacznie lepiej niż na zdjęciach. Podobała mi się zwłaszcza kuchnia (wygląda na duże pomieszczenie) i łazienka. No a widoku z okien to nie przebije chyba nikt z tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 ja nie widziałam na żywo, ale zgadzam się że widok z okien cudowny szczególnie dla kogoś kto lubi takie wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 22.03.2005 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Już rok mieszkamy i nadszedł czas na zmiany. Zmiany oczywiście kosmetyczne.Zmieniłam lampy, szablonami ozdobiłam ściany http://foto.onet.pl/upload/6/75/_443527_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/12/9/_443525_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/7/42/_443523_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/17/33/_443526_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 22.03.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Gratuluje, bardzo fajnie zrobilo sie w twojej lazience. Czy mnie oko nie myli, ale te szablony sa chyba art deco cos podobnego do Alphonse Mucha? A moze cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek1719499842 25.03.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Kasiorku, chciałem zapytać z jakiej firmy masz drzwi przesówane te matowe i czy zachodzą na ściane czy chowają się w ścianie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 30.03.2005 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Drzwi są firmy NEVES ,kosztowały mnie 8000 zł ale dostaliśmy 1900 zł rabatu.Drzwi kuchenne są mocowane w ścianie,natomiast drzwi od sypialni są przesówne po ścianie bo stanowią od strony sypialni zamknięcie dla półek z książkami.W zasadzie jestem z nich zadowolona,ale z małym wyjątkiem.Mamy problem z szyną w sypialni.Już drugi raz nam drzwi lekko obwisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.03.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Boże jakie mieszkanie... Z nóg mnie zwaliło! Salon.....bajka.... Pozdrawiam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek1719499842 01.04.2005 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Dziękuje ci KASIORKU ja potrzebuje otwierane drzwi na ściane , jak ci opadają z tej firmy NEVES to nie chcem ryzykować , zapytam u KOMANDORA ponoć wprowadzili system aluminiowy Pozdrawiam pa pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek1719499842 04.04.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 KASIORKU jeszcze jedna prośba możesz umieścić zdięcie całej szawki z umywalkami ,też mam zamiar dać dwie umywalki ,a twoje umywalki wpadły mi w oko,i długośc blatu prośił bym o podanie pozdrowienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.04.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Dziewczyny - też widziałam mieszkanie Kasiorka w realu, i podobnie jak Wy, również uważam, że wygląda fantastycznie i ciepło, znacznie lepiej niż na zdjęciach. Podobała mi się zwłaszcza kuchnia (wygląda na duże pomieszczenie) i łazienka. No a widoku z okien to nie przebije chyba nikt z tego forum Czy można gdzieś się zapisać na liste do obejrzenia mieszkania Kasiorka na zywo? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts