Kasiorek 05.04.2005 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 maksiu ależ zapraszam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 06.04.2005 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 witek niestety nie znalazłam zdjęcia pokazującego w całości szafkę,na razie wklejam to zdjęcie.Poszukam jeszcze w moim archiwum bo jestem pewna że kiedyś takie zrobiłam. Szafka ma wymiary dł 150 cm szer 49 cm wys 67 cm http://foto.onet.pl/upload/28/41/_450608_n.jpg[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek1719499842 06.04.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Kasiorku Dzięki za zdięcie, bardzo mi się podoba Pozdrowieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 10.04.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 A ja mam pytanie z innej beczki, widze ,ze zmienilas kinkiety w lazience - a takie wlasnie krysztalowe pomijajac ,ze teraz sa trendy , to w dodatku ja lubie takie polaczenia... moze mi zdradisz gdzie mozna dostac takie krystzaly? no chyba,ze to rodzinne dziedzictwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 15.04.2005 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Wreszcie dotarłam do komputera Pollyanna, kinkiety kupiłam w czeskim sklepie z lampami,porcelaną i biżuterią przy ul.Marszałkowskiej.Nie znam numeru,ale jest to pomiędzy skrzyżowaniem Marszałkowskiej z Alejami a placem MDM,po lewej stronie stronie stojąc plecami do placu.Na przeciwko jest taka ładnie odnowiona kamienica,w której na dole jest chyba(?) Wittchen.Przy Marszałkowskiej jest taka duża witryna tego sklepu,natomiast sam sklep jest w podwórzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 16.04.2005 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 dziekuje slicznie, wprawdzie moj mąż kreci nosem na takie rozwiazania, bo mu sie zle kojarzy,ale moze sie uda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 19.04.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Łaaał...Myślałam, żę tak może być tylko na zdjęciach w gazetach i to po poważnym retuszu. Zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 21.04.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 No niestety znowu będę niepopularna. Pisałam już na stronie bodajże czwartej o Twoim, Kasiorku, mieszkaniu. Podtrzymuję. Od razu zaznaczam, że odcinam się od chamskich uwag w rodzaju "tandeta", "ile kasy" itp. Za to w pełni się zgadzam z miriam, kachą110, mimi i innymi. Ale Kasiorek pisze: "negatywne opinie są dla mnie również bardzo ważne,być może długo zajmując się urządzaniem straciłam obiektywizm", "Kochani będę wdzięczna za komentarze, bo przestałam być obiektywna", "Hej, hej co tak cichutko oglądacie . Naprawdę jestem ciekawa Waszych opini ,co sądzicie o zmianach", "Dziękuję za uwagi ,są dla mnie ważne ze wzg zawodowych" - to do rozjuszonych obrońców nie pozwalających w sposób WYWAŻONY krytykować. W dalszym ciągu nie rozumiem koncepcji urządzenia wnętrz - nie przekonuje mnie to, że elementem spajającym ma być kolor. To chyba trochę za mało. Jeden odcień zieleni nie zharmonizuje wnętrza z meblami i bibelotami z różnych bajek. Tym bardziej, że (bazując oczywiście na przedstawionych nam fotografiach), wcale nie jest tej zieleni tak dużo. Jak się widzi wnętrza urządzone eklektycznie, ale np. TYLKO w bieli, to OK, wygląda to interesująco. Tutaj ta koncepcja dominacji jednego odcienia wcale nie jest dla oglądacza łatwa do wychwycenia. W łazience na przykład. Podoba mi się pomysł zastąpienia kinkietów bardziej dekoracyjnymi, ale nijak mi te kryształy nie pasują do wierzby mandżurskiej i pojemników na kosmetyki w rustykalno-aptecznym stylu. Każda rzecz osobno - piękna, ale razem się gryzą, jak te babeczki od Lempickiej i od Muchy. Ale tu mnie trochę zżarła zazdrość bo bym chciała taki parawan z samymi Lempickimi I właśnie co mnie razi w tym mieszkaniu to fakt nagromadzenia PIĘKNYCH, naprawdę pięknych drobiazgów do tego stopnia, że przestają się człowiekowi podobać. Ponieważ ostatnie zdanie jest chyba kompletnie niezrozumiałe, powiem tak: osobno cuda, na kupie - estetyczny bałagan (od razu przepraszam, bo zdaję sobie sprawę, że trochę nieładnie to ujęłam). To, że cenię Klimta, Lempicką, Boscha, El Greco i basenowe obrazy Katarzyny Domańskiej nie oznacza, że ich bym koło siebie powiesiła (hehe gdybym miała nawet takie pieniądze, żeby sobie kupić ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.04.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 http://dom.gazeta.pl/czterykaty/1,57580,2608843.htmlkonkurs dla projektantow wnetrzmoze Cie zainteresujepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 16.05.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 hallo Kasiorek, wydaje mi sie, ze przechodzilem w niedziele obok Twojego mieszkania, nie ma co, mimo tego, ze pietro wysokie, kolumienki spokojnie widac z zewnatrz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 16.05.2005 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 ooo mam nadzieję że nie widziałeś mnie jak chodziłam w niekompletnym stroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 16.05.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 az tak daleko moj wzrok nie siega czy wszystkie okna na tej scianie na tym pietrze sa Twoje? a pietro wyzej mieszkanie jest dwupoziomowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 16.05.2005 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Potwierdzam ,wszystkie okna na tej ścianie ,na tym piętrze są moje , a nad nami faktycznie mieszkanko dwupoziomowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 16.05.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 no to masz baardzo duzo slonca, na to wyglada. i okolica nienajgorsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenamirek 21.05.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Kasiu,mieszkanko przecuuuudna!Możesz napsiac jakiej firmy są kafelki w łazience? Baaardzo mi się podobają! Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.05.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Kasiorku, a wiesz że poniekąd się znamy? :D http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=21285614&a=21285614 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.05.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Dzięki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 05.06.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 witaj KAsiorku, mam pytanie , dotyczace kinkietow... bylam na marszalkowskiej i troche mnie zalamal wyglad tych kinkietow z bliska, a mianowicie ta czesc kinkietu przylegajaca bezposrednio do sciany jest taka strasznie plastikowo srebrna, u Ciebie pewnie tego nie widac,bo masz zamocowane je tak jakby przodem,ale ja chcialam je zamocowac na bocznych scianach sypailni i wtedy to bedzie bardzo widoczne, ... pytanie moje dotyczy czy moze cos z tym zrobilas , a moze widzialas gdzies jeszcze tego typy kinkiety??? pozdrawiam Pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baryka 05.06.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Kasiorku nie wiem dlaczego mój post zniknął A napisałam, że byłam w szoku po przeczytaniu tego drugiego forum. nie wiem Kasiorku czy zauważyłaś, że ktoś napisał tam post bardzo podobny do mojego, ale bardzo krytycznie i niemiło Mam nadzieję, że nie pomyślałaś, iż to moje słowa Nie rozumiem tego - czy było to celowe ze strony tego kogoś? W każdym razie to nie ja tam pisałam pod innym nickiem - przykre to. Powodzenia Kasiorku w tej pięknej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 05.06.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Pollyann ja widziałam na Kole kinkiety i żyrandole. Są przeróżne wzory, tylko nie wiem czy te co ma Kasiorek są z plastikową (czy szklaną) otoczką czy mosieżną. Ten Pan robi je zazwyczaj z mosiądzu. Kinkiety są przeważnie za 250zl, a żyrandole od 600 w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts