Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mieszkanie Kasiorka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 551
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To po lewej stronie to takie leżanki z IKEA nasze ulubione miejsce na sobotnie czytanie poranne gazet i rozmowy przy kawce.

Atu przedstawiam jeszcze widok na kącik jadalniany

http://foto.onet.pl/upload/37/78/_534224_n.jpg

http://foto.onet.pl/upload/7/54/_534296_n.jpg

Ksisu nie miałam na myśli leżanek tylko to coś blizej krzesła, jak spojrzysz na fotki z kanapą to za praweą stroną kanapy jest cos okrągłego:))

wysłałam ci maila na poczte ale cisz a z Twojej strony wiec zapytam na forum - hdzie kupiłaś ten żrandol z abażurkami , który widi nad stołem kuchennym??? taki by mi sie przydał do sypialni

*marta* zapraszam Cię serdecznie i na kawkę i po papiery :D

Anick,przepraszam ale zakręcona jestem ostatnio ale już odpowiadam

Lampę kupiłam na ul.Nowogrodzkiej na tyłach hotelu "Forum" jest tam taka galeria światła ,wejście jest w bramie.

A to co widać na zdjęciu to moje podło na kapelusze ozdobione techniką decoupage,więcej na temat tej techniki możesz poczytać na mojej stronie internetowej.

a tu pudło w zbliżeniu

http://foto.onet.pl/upload/30/9/_534435_n.jpg

• 3 weeks później...

Dzięki Kasiorkowi, czyli linkowi do jej watku, trafiłam na to forum. Temat mnie żywo interesuje, bo w przyszłym roku kupujemy duże duże duże :lol: mieszkanie i urządzenie go to będzie prawdziwe wyzwanie. Strasznie ciekawe jest takie czytanie opinii (pewnie dla Kasiorka mnie, bo niektóre sa niemiłe, ale z drugiej strony na pewno i one dają do myślenia). Ja bym bardzo prosiła o wiecej zdjęc pokoju córeczki (widzę, zarówno z domowego jak i z pracowego kompa, tylko jedno, z szafą)! I jeszcze chciałam powiedziec, że wiem, w którym bloku mieszka Kasiorek, hehe :)

Kasiorku, rób swoje, przestrzenie masz cudne i dawaj więcej zdjec, bo to inspiruje! :p :p :p

Aha, no i kompletnie nie rozumiem argumentu, który tu padał kilkakrotnie, że "za taką kasę" można by dom pod miastem wystawić. Ja wiem, że jest to forum głownie dla budujących domy, ale na litośc boską, przecież nie każdy musi chcieć mieszkać w domu, mnie by do tego torturami nie zmuszono, no chyba, że ten dom byłby stylową willą na Saskiej Kępie albo Starym Mokotowie :wink:

Kasiorku,

Serdecznie gratuluję!

Bardzo udany pomysł,strona przepiękna i wszystko jest takie...

delikatne,stonowane i stylowe jak Ty. :D:

Szkoda tylko,że ten pomysł ukradł nam Ciebie stąd,brak jest bardzo odczuwalny. :(

Pozdrawiam :D

Dziękuję Opalku :D za miłe słowa.

Faktycznie zarzuciłam pracę dekoratora na rzecz decoupage'u.Zajmuję się teraz dystrybucją włoskich materiałów do tej techniki i prowadzę kursy.A za 2 tygodnie otwieram swoją galerię pracownię na ul.Wilcza 29 a

i już teraz serdecznie zapraszam na kawkę i pogaduszki ,o aranżacji jeszcze nie zapomniałam.

Aha zerknij też na moją stronkę w listopadzie,powieje już Świętami :D :D :D

Dziękuję Opalku :D za miłe słowa.

Faktycznie zarzuciłam pracę dekoratora na rzecz decoupage'u.Zajmuję się teraz dystrybucją włoskich materiałów do tej techniki i prowadzę kursy.A za 2 tygodnie otwieram swoją galerię pracownię na ul.Wilcza 29 a

i już teraz serdecznie zapraszam na kawkę i pogaduszki ,o aranżacji jeszcze nie zapomniałam.

Aha zerknij też na moją stronkę w listopadzie,powieje już Świętami :D :D :D

Jesteś niesamowita!Tyle energii,pomysłów....

Wpadnę na pewno.

Lubisz pączki?

:lol: