anick 22.09.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 bardzo fajne krzesło przy tym biureczku:))) a co jest po lewej stronie obok tego krzesła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 22.09.2005 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 To po lewej stronie to takie leżanki z IKEA nasze ulubione miejsce na sobotnie czytanie poranne gazet i rozmowy przy kawce.Atu przedstawiam jeszcze widok na kącik jadalniany http://foto.onet.pl/upload/37/78/_534224_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/7/54/_534296_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 23.09.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Kasiorku, wpadnę może w sobotę rano na kawkę (na leżance oczywiście) ok? Przy okazji jakiś papier sobie wybiorę Przy tym biureczku to nawet ja mogłabym pracować. Choć w sumie nie wiem, pewnie gapiłabym się za okno ciągle. Piękne mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 23.09.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Ksisu nie miałam na myśli leżanek tylko to coś blizej krzesła, jak spojrzysz na fotki z kanapą to za praweą stroną kanapy jest cos okrągłego:))wysłałam ci maila na poczte ale cisz a z Twojej strony wiec zapytam na forum - hdzie kupiłaś ten żrandol z abażurkami , który widi nad stołem kuchennym??? taki by mi sie przydał do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 23.09.2005 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 *marta* zapraszam Cię serdecznie i na kawkę i po papiery Anick,przepraszam ale zakręcona jestem ostatnio ale już odpowiadam Lampę kupiłam na ul.Nowogrodzkiej na tyłach hotelu "Forum" jest tam taka galeria światła ,wejście jest w bramie. A to co widać na zdjęciu to moje podło na kapelusze ozdobione techniką decoupage,więcej na temat tej techniki możesz poczytać na mojej stronie internetowej. a tu pudło w zbliżeniu http://foto.onet.pl/upload/30/9/_534435_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 23.09.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Pięknie Ci to wyszło a zmiany bardzo widoczne. Widać kobiecą rekę i pomysł. Świetnie wychodzą Ci też dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 23.09.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 dzieki Kasiu za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenamirek 23.09.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Kasiu, a mozesz podac adres Twojej stronki? Szukałam w wątku, ale coś nie mogłam odnależć. Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 23.09.2005 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Na dole przy mojej każdej wypowiedzi jest link do strony w postaci domku ale dla usprawnienia podaję http://www.carta.com.pl mam nadzieję że nie dostanę upomnienia od admina za prywatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenamirek 23.09.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 dzięki, źe mnie uświadomiłaś Niestety Twoja stronka u mnie nie działa. Zobaczę w pracy tam mam inną przeglądarkę i może w końcu uda mi się obejrzeć Twoją stronę. Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek1719499842 30.09.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam, Kasiorku możesz powiedzieć z jakiej firmy masz umywalki i jaka jest odległość między nimi . pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.10.2005 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Umywalki są firmy Roca i odległość między nimi wynosi 12 cm (górne krawędzie umywalek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 03.10.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Kasiorku! Czy możesz polecić jakieś strony, na których można poglądać aranżacje oświetleniowe. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Migotka 18.10.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Dzięki Kasiorkowi, czyli linkowi do jej watku, trafiłam na to forum. Temat mnie żywo interesuje, bo w przyszłym roku kupujemy duże duże duże mieszkanie i urządzenie go to będzie prawdziwe wyzwanie. Strasznie ciekawe jest takie czytanie opinii (pewnie dla Kasiorka mnie, bo niektóre sa niemiłe, ale z drugiej strony na pewno i one dają do myślenia). Ja bym bardzo prosiła o wiecej zdjęc pokoju córeczki (widzę, zarówno z domowego jak i z pracowego kompa, tylko jedno, z szafą)! I jeszcze chciałam powiedziec, że wiem, w którym bloku mieszka Kasiorek, hehe Kasiorku, rób swoje, przestrzenie masz cudne i dawaj więcej zdjec, bo to inspiruje! Aha, no i kompletnie nie rozumiem argumentu, który tu padał kilkakrotnie, że "za taką kasę" można by dom pod miastem wystawić. Ja wiem, że jest to forum głownie dla budujących domy, ale na litośc boską, przecież nie każdy musi chcieć mieszkać w domu, mnie by do tego torturami nie zmuszono, no chyba, że ten dom byłby stylową willą na Saskiej Kępie albo Starym Mokotowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ml45 20.10.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 super wnętrza, widok musi być imponujący!!! gratuluje pomysłów i konsekwencji w realizacji planu - widać że plan był bo wnętrza są przepiękne i spójne a łazienka - też bym chciała taką mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Kasiorku, Serdecznie gratuluję! Bardzo udany pomysł,strona przepiękna i wszystko jest takie... delikatne,stonowane i stylowe jak Ty. : Szkoda tylko,że ten pomysł ukradł nam Ciebie stąd,brak jest bardzo odczuwalny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 23.10.2005 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Dziękuję Opalku za miłe słowa. Faktycznie zarzuciłam pracę dekoratora na rzecz decoupage'u.Zajmuję się teraz dystrybucją włoskich materiałów do tej techniki i prowadzę kursy.A za 2 tygodnie otwieram swoją galerię pracownię na ul.Wilcza 29 a i już teraz serdecznie zapraszam na kawkę i pogaduszki ,o aranżacji jeszcze nie zapomniałam. Aha zerknij też na moją stronkę w listopadzie,powieje już Świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Dziękuję Opalku za miłe słowa. Faktycznie zarzuciłam pracę dekoratora na rzecz decoupage'u.Zajmuję się teraz dystrybucją włoskich materiałów do tej techniki i prowadzę kursy.A za 2 tygodnie otwieram swoją galerię pracownię na ul.Wilcza 29 a i już teraz serdecznie zapraszam na kawkę i pogaduszki ,o aranżacji jeszcze nie zapomniałam. Aha zerknij też na moją stronkę w listopadzie,powieje już Świętami Jesteś niesamowita!Tyle energii,pomysłów.... Wpadnę na pewno. Lubisz pączki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 23.10.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Kasiorku!!!!Czemu Twoja strona nie otwiera się u mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 23.10.2005 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Przypuszczam że to wina przeglądarki,wiem że na jakiejś się nie otwiera.Strona zrobiona jest we fleszu to dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts