Tulla 13.02.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Fiu, fiu, dziołcha, jestem pod wrażeniem Twojej ciężkiej pracy i umiejętności łączenia pasji z zarobkowaniem Podziwiam miejsce pracy-widzę,że nowa perełka do kolekcji Obiecuję rychły nalot, bo nie widziałam Cię już z dwa latka. Tylko zadek ruszę z Lublina... Pozdrawiam - Ela K. (właściwie to K.-Sz. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 17.02.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Kasiorku,mam prośbę.W wątku "dom XIX"hawkmoon-owi polecałaś kolor do wnętrz,chyba kość słoniowa,podałaś nawet nr z wzornika.Chciałabym się dowiedzieć co to za farby,jakiej firmy?Dzięki,z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.02.2006 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 julcik kolor który podałam to kolor wg wzornika NCS ,który jest wzornikiem uniwersalnym w każdej mieszalni farb.Różni je tylko baza farby ale kolor wszędzie będzie taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.02.2006 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Kasiorkuk Można wiedzieć jaką mają nazwe te płytki w łazience jasne 30x60 firmy Porcelanosa , oraz na podłodze.Jeszcze jedno pytańko,z czego masz zrobioną listwe pod szafkami przy podłodze w kuchni . pozdrawiam niestey nie mam teraz dostępu do faktur i za cholerę sobie nie przypomnę jak ta kolejcja się nazywała .Natomiast jeśli chodzi o kuchnię to listwa jest stalowa ,wykończona gumową uszczelką, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 03.03.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 łazienka bardzo ładna, świetnie wykończona, odbicie w lustrze bardzo przyjemne, kuchnia jest również zrobiona bardzo ładnie. Salon z oknami i tym nowoczesnym wzornictwem połączonym z ciepłymi detalami jest mniami - tak trzymaj Kasiorku - masz zdolności acha - witrynka też cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Assao 05.03.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witaj Kasiorku,Poszukuję umywalki nablatowej podobnej do Twoich umywalek w łazience. Mam do Ciebie pytanie z jakiej są one firmy?Pozdrawiam serdecznie:)Assao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 kasiorku - miło było Cie znów spotkać i dopiero teraz pooglądałam sobie zmiany u Ciebie ładnie ! (jak zwykle zresztą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 15.03.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Moje Gratukacje Kasiorku Tylko mogę zazdrościć, nic dodać nic ująć, dech mi zaparło i leżę, bez czucia. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_stce 22.03.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Masz duzo okien do mycia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 22.03.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 hallo, przechodzilem ostatnio obok twojej pracowni, chcialem zajrzec, ale bylo zamkniete & pozno, fajna okolica, masz kreatywne sasiedztwo, w tym samym podworku gdzies na gorze maja pracownie chlopaki z twozywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 22.03.2006 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Tripper na Wilczej siedzę do 19.00 od wtorku do piątku i zawsze zapraszam na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izagrab 30.03.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Bardzo ladne mieszkanie. Ja jestem na etapie wykanczania domu i mam wielki dylemat , za ktory odpowiedzialny jest Twoj salon. Do tej pory chcialam drewniana podloge w salonie i martwilam sie ogrzewaniem bo nie lubie grzejnikow w salonie .Teras zastanawiam sie nad taka podloga jak twoja i ogrzewaniem podlogowym. Mozez napisac mi co masz na podlodze w salonie? czy to gres, jaki odcien? Czy taka jasna podloga nie brudzi sie bardzo? Czy fugi nie sa zmora i nie trzeba je czyscic szczoteczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toms-77 13.07.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 twoje mieszkanko BOSKIE !!!!!!!!!!!!!!! jest cudownie .............. ale nie ukrywam ze widac u ciebie duży wkład gotówki , nic nie ma za darmo ..... (a może się mylę??) niemniej jednak sama kasa nie wystarczy, trzeba miec jeszcze świetny gust, wyczucie smaku, romantyczna duszę, twórcze ręce, doskonałe pomysły ..... tak tak... to wszystko o Tobie ........salon to CUDEŃKO, łazienka CUDEŃKO !!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.10.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Masz talent dziewczyno. Jestem pod wrażeniem. Gratuluję pomysłów i dobrego smaku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 20.10.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 witam Cię Kasiorku, dla mnie Twoje mieszkanko jest piękne, wyraża Ciebie, oddaje Twoją twórczą duszę, jestem pewna że czułabym się u Ciebie znakomicie, a przede wszystkim podziwiam kwiaty, gdyż ja niestety nie mam takiej łaskawej ręki do roślinek, nawet kaktusa ususzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 22.10.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Kasiorku! Gratulacje! Widziłam Ciebie i Twoją wypowiedź w którymś z ostatnich numerów "Twojego Stylu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korciula 17.01.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Kasiorku! Twoje mieszkanie jest rewelacyjne, ale to juz pewnie wiesz...Mam pytanko co do przedpokoju: czy pasy na ścianach sa namalowene czy to jest tapeta? Czy polerowane kafle na podłodze nie przysparzają w codziennym zyciu duzo problemów( niechcece sie zmyc plamy, ślskość, wycieranie, widoczny brud...)?Co to za kafle (jaki producent)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekdaria 21.01.2007 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Poczatkuje na tym forum wiec nie wiem czy dobrze to wkleilam.Chodzi mi o plytki w tej lazience ,co to za firma i nazwa tych plytek.Sa sliczne i chcialabym czesciowo zgapic pomysl.Jesli wkleilam zle to wyjasniam ze chodzi o malunie plytki w odcieniach brazu.sa na zdjeciu na pierwszej stronie tego forum. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=22933&start=0&postdays=0&postorder=asc&highligh Bede wdzieczna.wnetrza poprostu sliczne!pozdrawiam daria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red door 10.03.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 bOMBA!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 10.03.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Dla mnie super i jeśli się nie obrazisz kilka pomysłów od Ciebie ściągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts