alnov 23.04.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Brawo p. Kasiu. Widziałam p. mieszkanie w ostatnich "Czterech katach". Gratuluje nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 27.04.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Gratulacje !!! patrząc na pierwszą stronę wątku mieszkanie się sporo zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 28.04.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Brawo p. Kasiu. Widziałam p. mieszkanie w ostatnich "Czterech katach". Gratuluje nagrody ja rowniez gratuluje dzis natknelam sie na Twoje mieszkanie w 4 katach, a po godzinie znalazlam Twoj watek na muratorze mieszkanie ma niesamowity widok, baaardzo podobaja mi sie wnetrza, choc w paru miejscach jak pare innych osob mialam dysonsns czy jakies elementy do siebie pasuja jestem na poczatku budowy - w zasadzie zaczynamy w maju, ale juz od dawna poszukuje pomyslow na wnetrza. Twoj watek bardzo mnie zainspirowal, gdyz dotychczas jako totalny laik nie wiedzialam co to eklektyzm i sen z powiek zabieralo mi pytanie czy wybrac proste, nowoczesne wnetrze, czy postawic na romantyzm i klasyke - nie sadzilam ze mozna to ze spoba polaczyc gratuluje mieszkania i talentu, ktorego bardzo zazdroszcze - mi pozostanie poszukanie sobie architekta a tak przy okazji - czy moglabys mi napisac- moze byc priv. jak stoisz z terminami na wiosne 2007 i ile kosztuja Twoje uslugi? z gory dziekuje i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 09.05.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Kasiorku....zapiera dech w piersiach!!! Oczarowało mnie i nie tylko, z tego co przejrzałam posty innych forumowiczów:)Cudne mieszkanko:D:DJednym słowem dobre oko i świetna ręka:)Pozdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Cze,u tu nikt tak długo nie zaglada? Takie niebanalne, ciekawe mieszkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Konsekwentnie podciagam temat Kasiorku pozdrowienia pozjazdowe przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 10.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Mayland to niebanalne, ciekawe mieszkanko jest do sprzedania ...... Życie w mrówkowcu, nawet w najwspanialszym mieszkaniu nie da się porównać do życia w domu z ogrodem, chociażby skromnie urządzonym. Myślę, że za kilka lat Kasiorek zmieni zdanie ..... No i zmieniła zdanie, zamieni mieszkanko na domek. Powodzenia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.11.2008 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 o matko !! odgrzebano mój watek z zaświatów Przepraszam wszystkich którzy zadali pytanko i nie doczekali się odpowiedzi Nawet nie otrzymałam powiadomień o nowych wpisach w tym wątku. Faktycznie nadszedł już czas na zminę i jesteśmy na dobrej drodze do domu. A pomysłów mam na co najmniej 5 domów. Jak ja to wszystko pogodzę to nie wiem. Już teraz mam w mieszkaniu sporo mebli do nowego domu. I odrazu mówię nic nowego. Wszstko kupowane na targach staroci, z duszą. Bo taki planuję dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 11.11.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Skoro tak "z duszą", to na podłodze będzie drewno, rozumiem, zamiast tych zimnych "śliskości", którymi sie tak większość zachwycała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.11.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 w salonie i pokojach szykuje się parkiet dębowy olejowany na czarno, zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 11.11.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Dobrze, dobrze .... drewno, kafle, kredens w kuchni i stare koronkowe serwety. I bedzie z duszą. No to jeszcze nieśmiało Ci podpowiem żeby w kuchni "ciąg" zaplanować bardziej funkcjonalnie. ArtMedia miał rację ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Czyli niebawem zapowiada się nowy wątek w Dziennikach budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.11.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 a ja to nawet remont przegapiłem ale wiem, że obejście domu granitowe będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Kasiorku jak mowisz po starociach wyszukujesz.., to ja juz wiem jaki dom bedzie mojim ulubionym na tym forum. Buduj kochana, na pewno wszystko Ci sie uda! A my bedziemy podziwiac i uczyc sie, uczyc .., uczyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 24.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 WitamWidzialem wczoraj w TVN Twoje mieszkanie. Od pierwszych kadrow wiedzialem, ze juz te wnetrza widzialem wczesniej. Wprawdzie slupy wygladaly inaczej niz te ktore pamietalem ze zdjec, ale reszta sie zgadzala. Kiedys sledzilem Twoj watek od samego poczatku, bo bardzo mi sie Twoje mieszkanie podoba.pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 24.02.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Tak, kolejna próba agencji nieruchomości, zobaczymy jaki przyniesie skutek a jak nie to wynajmniemy i też będzie dobrze. A tak po cichutku to dziś odebralismy domek i mam klucze w łapce ale oficjalnie pochwalę sie jak spiszemy akt notarialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 A tak po cichutku to dziś odebralismy domek i mam klucze w łapce ale oficjalnie pochwalę sie jak spiszemy akt notarialny ciche ..... gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Też gratuluję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 02.03.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 tez ogladalam program trzymam kciuki za sprzedaz i za domek tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 04.03.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Gratulacje. Osiedle w moim ulubionym stylu. Nawet zawiesiłam na nim oko, ale mamy tyle zobowiązań "w mieście", że mąż sprowadził mnie na ziemię - nie damy rady dojeżdżać.Kasiu, co dalej z decu? Co z pracownią na Mokotowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts