Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mieszkanie Kasiorka

Recommended Posts

Nie będę oryginalna, ale powiem, że naprawdę masz niesamowite wyczucie smaku i gust. Tak pieknie zaprojektowałas to mieszkanie. NAPRAWDĘ ŚLICZNE :D Najbardziej podobało mi sie oświetlenie /mam na tym punkcie troche bzika :) wszędzie zwracam uwagę na światło/ super przemyślana kabinka, no i łazienki - hmmm marzenie. Gratuluje pomysłu :D

• Odpowiedzi 551
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sonika kuchnia nie jest duża 9 m2,nie chciałam większej,szkoda mi było miejsca.Kącik jadalniany jest tuż obok kuchni,jest widoczny na zdjęciach,więc nie było potrzeby umieszczania takiego w kuchni.

A do Krakowa na razie niestety się nie wybieram :wink: a szkoda bo bardzo lubię tam bywać

KASIORKU !!!!!

Jestem pod ogromnym wrażeniem . Twój dom to w 100 % mój styl. Salon jest ...... nie wiem jak to opisać słowami. Przepięknie wszystko zaaranżowane, proste ale bardzo eleganckie. Czy to wszystko Twoje pomysły?

Jedno małe pytanko : jakiej firmy są gresy w salonie , mozaika w łazienkach i ile metrów ma twoje "gniazdko"?

Brawo jeszcze raz !!! Jestem pod wrażeniem.

Pozdrawiam Paty.

Kasiorku, szczere gratulacje,jestem pod wrażeniem!

Nie doszukałam się ani jednego elementu który by zakłócił przyjętą koncepcję stylu.

Jestem pełna podziwu dla Twojej pracowitości,jaką wykazałaś przy malowaniu kolumny-chylę czoło w tym miejscu-piekna ta kolumna.

A dla dyskutujących o potrzebie korzystania z usług projektanta,jest to przykład,że jednak warto poradzić się zawodowca.

zaraz zacznę się czerwienić,niespodziewłam się tylu pozytywnych opini,serdecznie dziękuję.

W projekt tego mieszkania włożyłam naprawdę wiele serca (jak w każdy inny :wink: ) Głównym założeniem było zrobienie takiego wnętrza aby można go było bez wiekszych nakładów zmieniać jego wygląd.Np w łazience z wanną brakuje jeszcze kilku drobiazgów w kolorze szafirowym np wazonu z kilkoma gałązkami wierzby mandżurskiej .Naścianie są już przyklejone "ludy" są po prostu wycięte z folii samoprzylepnej a wzór powtórzony z lamp koło lusta.Wystarczy że póżniej odkleję je i dam wzór w innym kolorze (np intensywnej czerwieni,zieleni lub pomarańczu) + drobiazgi w tych kolorach i już mamy inne wnętrze :wink:

Mieszkanie piękne i... takie sterylnie czyste. Oglądając zdjęcie odnosłam wrażenie, że tam jeszcze nikt nie mieszka :wink:

Kasiorku jak utzymujesz taki połysk na podłogach i gdze trzymasz np. mydła, ręczniki lub szczoteczki do zębów ?? U mnie przy 3 osobowej rodzine wszedzie jest pełno ręczników, płynów do kąpieli, szamponów i innych kosemetyków.... nie wspominając o zabawkach dziecka, gazetach .... :-? A u Ciebie wzorowy wręcz ład..... Czuję się lekko zawstydzona...

sly70 :wink: oczywiście jest ogrzewanie podłogowe,nie wyobrażałam sobie inaczej niż przyjemnie ciepła podłoga w zimie

MHAL :wink: utrzymanie porządku w łazience wymagało od nas dużego wysiłku aby zmienić przyzwyczajenia.Wszystkie potrzebne rzeczy o których piszesz są w szafce pod umywalkami ,na górze stoi tylko mydło w płynie i czeka aż kupię odpowiedni pojemnik na niego (a nie jest to proste)Ręczniki albo suszą się na grzejniku albo są złożone na półce nad wc.Właśnie kupiłam nowy zestaw ręczników (szafirowych) aby pasował do reszty.Karolinka oczywiście ma swoje zabawki do kąpieli ale trzymane są w pomieszczeniu obok łazienki (razem z pralką i innymi potrzebnymi rzeczami) :wink: