minuszka 08.03.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Nie będę oryginalna, ale powiem, że naprawdę masz niesamowite wyczucie smaku i gust. Tak pieknie zaprojektowałas to mieszkanie. NAPRAWDĘ ŚLICZNE Najbardziej podobało mi sie oświetlenie /mam na tym punkcie troche bzika wszędzie zwracam uwagę na światło/ super przemyślana kabinka, no i łazienki - hmmm marzenie. Gratuluje pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.03.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 A jak dużą masz kuchnię i czy masz miejsce do jedzenia?Nie wybierasz się może do Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.03.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Powiem krótko - opad szczeny. Gratulacje Kasiorku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.03.2004 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Sonika kuchnia nie jest duża 9 m2,nie chciałam większej,szkoda mi było miejsca.Kącik jadalniany jest tuż obok kuchni,jest widoczny na zdjęciach,więc nie było potrzeby umieszczania takiego w kuchni. A do Krakowa na razie niestety się nie wybieram a szkoda bo bardzo lubię tam bywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.03.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 A to szkoda. Ale zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.03.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 KASIORKU !!!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem . Twój dom to w 100 % mój styl. Salon jest ...... nie wiem jak to opisać słowami. Przepięknie wszystko zaaranżowane, proste ale bardzo eleganckie. Czy to wszystko Twoje pomysły? Jedno małe pytanko : jakiej firmy są gresy w salonie , mozaika w łazienkach i ile metrów ma twoje "gniazdko"? Brawo jeszcze raz !!! Jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.03.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Kasiorku ! Przepraszam powieliłam zadawane pytania , a to wszystko przez to ,że zaczęłam czytać twój post od końca. Już wszystko wiem. Pozdrawiam jeszcze raz Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 08.03.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Kasiorku, szczere gratulacje,jestem pod wrażeniem! Nie doszukałam się ani jednego elementu który by zakłócił przyjętą koncepcję stylu.Jestem pełna podziwu dla Twojej pracowitości,jaką wykazałaś przy malowaniu kolumny-chylę czoło w tym miejscu-piekna ta kolumna.A dla dyskutujących o potrzebie korzystania z usług projektanta,jest to przykład,że jednak warto poradzić się zawodowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.03.2004 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 zaraz zacznę się czerwienić,niespodziewłam się tylu pozytywnych opini,serdecznie dziękuję. W projekt tego mieszkania włożyłam naprawdę wiele serca (jak w każdy inny ) Głównym założeniem było zrobienie takiego wnętrza aby można go było bez wiekszych nakładów zmieniać jego wygląd.Np w łazience z wanną brakuje jeszcze kilku drobiazgów w kolorze szafirowym np wazonu z kilkoma gałązkami wierzby mandżurskiej .Naścianie są już przyklejone "ludy" są po prostu wycięte z folii samoprzylepnej a wzór powtórzony z lamp koło lusta.Wystarczy że póżniej odkleję je i dam wzór w innym kolorze (np intensywnej czerwieni,zieleni lub pomarańczu) + drobiazgi w tych kolorach i już mamy inne wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.03.2004 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 A przy okazji zapraszam serdecznie w środę na czat,porozmawiamy sobie o urządzaniu wnętrz 14 - 15.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.03.2004 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 nie wymyślę nic mądrzejszego jak bajecznie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 08.03.2004 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Miałam okazję być w gronie szczęśliwców, podziwiających na żywo to arcydzieło ... Teraz, oglądając zdjęcia, zaniemówiłam po raz kolejny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Kasiorku poprostu pieknie dech zapiera,szczęka opada Gratulacje życzę wytrwałości w malowaniu drugiej kolumny. Szkoda że ja teraz tak rzadko bywam w stolicy wprosiłabym się na rekonesans na żywo Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly70 08.03.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Super, świetny zmysł i wyczucie przestrzeni.Pytanie: czy w salonie masz ogrzewanie podłogowe???Pozdrawiam Sly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 08.03.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Super Dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Darek 09.03.2004 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Bez wątpienia najładniejsze wnętrze na tym forum . GRATULACJE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.03.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 I znowu zaczęłam dzień od oglądania mieszkania Kasiorka.I napatrzeć się nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 09.03.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Mieszkanie piękne i... takie sterylnie czyste. Oglądając zdjęcie odnosłam wrażenie, że tam jeszcze nikt nie mieszka Kasiorku jak utzymujesz taki połysk na podłogach i gdze trzymasz np. mydła, ręczniki lub szczoteczki do zębów ?? U mnie przy 3 osobowej rodzine wszedzie jest pełno ręczników, płynów do kąpieli, szamponów i innych kosemetyków.... nie wspominając o zabawkach dziecka, gazetach .... A u Ciebie wzorowy wręcz ład..... Czuję się lekko zawstydzona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 09.03.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Wspaniałe mieszkanie !!!!!! Wielkie gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.03.2004 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 sly70 oczywiście jest ogrzewanie podłogowe,nie wyobrażałam sobie inaczej niż przyjemnie ciepła podłoga w zimie MHAL utrzymanie porządku w łazience wymagało od nas dużego wysiłku aby zmienić przyzwyczajenia.Wszystkie potrzebne rzeczy o których piszesz są w szafce pod umywalkami ,na górze stoi tylko mydło w płynie i czeka aż kupię odpowiedni pojemnik na niego (a nie jest to proste)Ręczniki albo suszą się na grzejniku albo są złożone na półce nad wc.Właśnie kupiłam nowy zestaw ręczników (szafirowych) aby pasował do reszty.Karolinka oczywiście ma swoje zabawki do kąpieli ale trzymane są w pomieszczeniu obok łazienki (razem z pralką i innymi potrzebnymi rzeczami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts