Olasa 09.03.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Trzeba przyznać, że nie można przejść obojętnie koło takiego pięknego wnętrza. Jestem pod wrażeniem. Przyłączam się do pytania o ten porządek. W pokoiku mojej córki jest zawsza taki bałagan, zasypany jest zabawkami i zupełnie nie mogę nad tym zapanować. Twojego porządku tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 09.03.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Łomatko !!!! Szczerze podziwiam Ja chyba nigdy nie wprowadzę takiego rygoru... po prostu "sie nie da" wyrazy szczerego podziwu dla talentów: plastycznego i pedagogicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.03.2004 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 oj moja trzyletnia pociecha też potrafi doprowadzić swój pokój dowyglądu potajfunowego.Ale z tym walczę . Wieczorkiem jest wielkie sprzątanie MHAL jeśli chodzi o połysk na podłodze to tylko woda,przetestowałam różne płyny,ale zawsze zostawały smugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jutta 09.03.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Kasiorku - szczęka opadła mi i kolegom kazali przekazać wielkie gratulacje kobiecie, która potrafiła zaprojektowac i wykonac takie wnetrze Gdzie w Warszawie sa takie mieszkania ? tyle okien w salonie i zieleni, ach pomarzyc fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.03.2004 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Kasiorku, salon powalił mnie na kolana, ale umarłabym w nim ze strachu. Które to piętro??? Całą Warszawę masz pod stopami. Przecudnie je urządziłaś. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.03.2004 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 mieszkanko jest na 13 piętrze przez okna mogę oglądać wyścigi konne ,startujące samoloty,a z drugiej strony salonu panoramę centrum Uroczo jest gdy świeci słońce,przyjemnie w nocy kiedy wszystko jest oświetlone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaZa 09.03.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Jak doszedlem do zdjec salonu, to zaczalem sie smiac, myslac, ze Kasiorek wstawila dla zartu zdjecia wnetrz jakiegos apartamentowca na Manhattanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.03.2004 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 I naprawdę nic a nic nie czujesz lęku przed taką wysokością??? A gdy jest burza? Na samą myśl mam ciarki.I z innej beczki. Przegladałam na forum temat dot.projektantów wnetrz. Uważam, że po ogladnieciu Twojego dzieła nie ma komentarza co do przydatności tego zawodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.03.2004 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Nie było jeszcze burzy z piorunami (będzie bajecznie) ale była już śnieżyca.Czułam się jak na wieży lotów pełny odjazd.Chyba będę urządzała wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 09.03.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Witam, Co do wycieczek to prosze o rezerwacje Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.03.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Kasiorku dlaczego dziennik się urwał ? Ja nie mogę pojąć wchodzisz do jakiegoś wnętrza / mieszkania / i wiesz co chcesz mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.03.2004 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 dziennik się urwał bo byłby to najnudniejszy dziennik na świecie,myślałam że będę mogła tam więcej napisać,ale wszystko poszło tak szybciutko i bez większych wpadek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2004 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Kurcze Kasiorek!Ale mnie zakasowałaś! Pięknie no i ten widok i tyle okien - cudo po prostu!Możesz być z siebie dumna!Pozdrawiam!Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.03.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Kasiorku ja też zamawiam rezerwacje A widok no cóż uwielbiam wysokośc teraz mieszkam na 8 pietrze a u Cibebie cudo. Tylko teo będzie mi brakowało w domu Pozdrawima Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.03.2004 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Kasiorku... Przyłączam się do chóru zachwytów. Gratulacje serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 10.03.2004 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 dziękuję Mieszkanko jeszcze nie wygląda tak jak ma wyglądać,ale będę na bieżąco dodawała zdjęcia ze zmianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 10.03.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Kasiorku, gratuluje tak pieknego mieszkania. Niech to mieszkanie bedzie dowodem, ze dobrzy projektanci wnetrz sa naprawde potrzebni. (ciekawe co na to powie Jasiu ) Jestem pod wrazeniem i ciesze sie z twojego sukcesu. Well done! Ozzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.03.2004 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 teraz sobie pomyślałam, że musisz mieć zerąbisty widok nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 10.03.2004 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 To nasze ulubione zajęcie.Siadamy wieczorkiem na taczankach przy oknie, mamy zgaszone światło i tak sobie patrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Kasiorku, oczywiście podpisuje się pod wszystkimi pochwałami, mieszkanko jest cudowne. Widzę , że nie tylko ja zaniemówiłam na widok salonu. Moim wielkim bzikiem są wielkie okna, ale to co zobaczyłam przerosło mojego "bzika". Zazdroszczę widoków, letnich wieczorów, śnieżyc, nawet burz z piorunami. Z tych okien świat jest piekniejszy. A kolumny... po prostu dzieło sztuki. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts