Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mieszkanie Kasiorka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 551
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Robi wrażenie. Chociaż jako wyjątkowy malkontent mógłbym się czepiać. Po prostu nie podoba mi się. Poszczególne elementy są super jednak brakuje jakiejś spójności. No i to wrażenie pustki, nie przestrzeni tylko pustki.

Jestem jednak tylko malkontentem-amatorem i się nie znam.

Nie ośmieliłbym się pokazać swoich pomysłów. Dlatego za odwagę w kreowaniu i pokazaniu gratulacje!

Przepraszam, ale troche nie na temat.

W watku o kratkach wentylacyjnych pisalas, ze masz kratke z satynowanej stali. Czy moglabys podac producenta. Wlasciwie poszukuje kratki, ktora mozna otwierac i zamykac np. http://193.109.185.97/nl/producten/zoek.php?action=lijsten&groepid=115 (model 4032). Ta niestety nie jest zbyt ladna, wiec szukam dalej. Moglabys cos polecic? Z gory dziekuje.

Witam

Przyłaczam sie do tych wszystkich słów zachwytu Twojego mieszkania . Nie umiem powiedziec wiecej niz to co zostało wyżej powiedziane po prostu cudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiorku jak myślisz czy sa może takie duże szablony aby można bylo je namalowac na scianie , tapety u mnie sa wykluczone , mam ich dosc po mieszkaniu w bloku .

Pozdrawiam Anka

Brawo Kasiorku

Będziesz się musiała teraz liczyć z tym, że jak grzyby po deszczu zaczną powstawać wnętrza wzorowane na Twoim mieszkaniu :wink:

Ja też podpatrzyłam coś dla siebie - mozaikę pod prysznicem. Wielu elementów niestety nie skopiuję, bo zbyt drogo by mnie to kosztowało (kucie podłogi itp).

Powodzenia w dalszym urządzaniu mieszkania i tak trzymaj.

Kasiorku

wszystko juz zostalo powiedziane, zycze Ci duzo szczescia i milosci w tym cudnym mieszkanku.

Czekam tez na zdjecia, zrobione noca! To musi byc niesamowite.

POZDRAWIAM :p

Kasiorku czy mogłabyć zdradzić nazwę serii płytkomozaiki pod przysznicem - przeglądałam ofertę katalogową porcelanosy, ale nie spotkałam takich płytek, w których każda "cząsteczka" mozaiki była innego koloru jak to widać na Twoich zdjęciach. Wszystkie były raczej jednobarwne lub ze smugami. Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

B.

Brawo Kasiorku

Będziesz się musiała teraz liczyć z tym, że jak grzyby po deszczu zaczną powstawać wnętrza wzorowane na Twoim mieszkaniu...

Nie będą... ;-) Mieszkanie jako całość jest jak dla mnie beznadziejnie skomponowane. Pomieszanie z poplątaniem. Brak stylu, albo styl nijaki. Poszczególne elementy całkowicie nieoryginalne, wyglądają jak z supermarketu. Jak juz pisałem poszczególne pomieszczenia są O.K.

Wiem, że jestem straszny, i umiem tylko krytykować, ale mam do tego prawo. Przy okazji chętnie wysłucham każdej krytyki mojej budowy, która jest już zakończona, ale będę miał na przyszłość. Wiem też, że nie jestem jedynym malkontentem, więc nie będzie tak źle ja na pewno nic nie podpatrzę ;-) Wszystko wymyślam sam.

Kasiorku:

Po raz drugi obejrzałam zdjęcia twojego mieszkania..hm....apartamentu i tak popatrzyłam na twoje wielkie okna i pomyslałam.....boże jak ona je myje? :o

Rozumiem, że pewnie będzie robić to firma, zastawiam się jak to wychodzi cenowo i jak jest tego częstotliwość.....ot takie pytanie techniczne. Nie daje mi to spokoju, bo przecież takie widoki są wtedy piękne gdy przez szyby coś widać.

:wink: A te łazienki masz super!

Pozdr.......

ArtMedia,

Ja też się z Tobą nie zgadzam. Mieszkanie Kasiorka jest b. ładne. Wykonczone jest z gustem i wszystko tworzy spójną całość.

Dziwne, że wszystkim się podoba tylko Tobie nie.

Z przyjemnością zobaczyłabym wnętrza w Twoim domu, udostępnisz nam na Forum?

Może coś podpatrzymy!

AetMedia :wink: negatywne opinie są dla mnie również bardzo ważne,być może długo zajmując się urządzaniem straciłam obiektywizm.Byłabym wdzięczna jednak za konkretne przykłady,interesuje mnie np które elementy wyglądają jak z supermarketu :wink: i co wg Ciebie nie pasuje