Ciechanka 17.03.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Po prostu piękne wnętrze. Wiecej słów nie trzeba. Jedno pyatnie z czego są zrobione fronty szafek w kuchni - bardzo ładna. a zlewozmywak - czy to fragranit (jeśli coś innego to proszę powiedz co to jest). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 17.03.2004 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Witaj Ciechanko,fronty szafek w kuchni są pokryte fornirem dębowym,bejcowanym na wiśnię,a zlewozmywak jest z silgranitu z firmy Blanco jego kolor jest taki sam jak blatu kuchennego ,wygląda jak z tego samego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 17.03.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Robi wrażenie. Chociaż jako wyjątkowy malkontent mógłbym się czepiać. Po prostu nie podoba mi się. Poszczególne elementy są super jednak brakuje jakiejś spójności. No i to wrażenie pustki, nie przestrzeni tylko pustki.Jestem jednak tylko malkontentem-amatorem i się nie znam.Nie ośmieliłbym się pokazać swoich pomysłów. Dlatego za odwagę w kreowaniu i pokazaniu gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 17.03.2004 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Jest pusto bo mieszkamy tu dopiero 2 miesiące i jeszcze dużo upłynie czasu kiedy będzie wyglądadło jak ma wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apia 17.03.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Przepraszam, ale troche nie na temat.W watku o kratkach wentylacyjnych pisalas, ze masz kratke z satynowanej stali. Czy moglabys podac producenta. Wlasciwie poszukuje kratki, ktora mozna otwierac i zamykac np. http://193.109.185.97/nl/producten/zoek.php?action=lijsten&groepid=115 (model 4032). Ta niestety nie jest zbyt ladna, wiec szukam dalej. Moglabys cos polecic? Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka5 17.03.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Witam Przyłaczam sie do tych wszystkich słów zachwytu Twojego mieszkania . Nie umiem powiedziec wiecej niz to co zostało wyżej powiedziane po prostu cudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kasiorku jak myślisz czy sa może takie duże szablony aby można bylo je namalowac na scianie , tapety u mnie sa wykluczone , mam ich dosc po mieszkaniu w bloku . Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 17.03.2004 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 anka5 nie spotkałam się z dużymi szablonami,jeśli takich potrzebuję robię je sama.Są dostępne na rynku szablony np z firmy Fox Dekorator,ale są one wielkości ok 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 17.03.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Brawo Kasiorku Będziesz się musiała teraz liczyć z tym, że jak grzyby po deszczu zaczną powstawać wnętrza wzorowane na Twoim mieszkaniu Ja też podpatrzyłam coś dla siebie - mozaikę pod prysznicem. Wielu elementów niestety nie skopiuję, bo zbyt drogo by mnie to kosztowało (kucie podłogi itp). Powodzenia w dalszym urządzaniu mieszkania i tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 17.03.2004 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 http://pages.prodigy.net/hauxfan/Signs/Group_10/11.gif http://emots.gpbb.net/Szalone_oczy.gif http://emots.gpbb.net/Buja_w_oblokach.gifZ powodu oniemienia stać mnie tylko na pismo obrazkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.03.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Kasiorku wszystko juz zostalo powiedziane, zycze Ci duzo szczescia i milosci w tym cudnym mieszkanku. Czekam tez na zdjecia, zrobione noca! To musi byc niesamowite. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea z B. 18.03.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Kasiorku czy mogłabyć zdradzić nazwę serii płytkomozaiki pod przysznicem - przeglądałam ofertę katalogową porcelanosy, ale nie spotkałam takich płytek, w których każda "cząsteczka" mozaiki była innego koloru jak to widać na Twoich zdjęciach. Wszystkie były raczej jednobarwne lub ze smugami. Z góry dziękuję. Pozdrawiam B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 18.03.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Brawo Kasiorku Będziesz się musiała teraz liczyć z tym, że jak grzyby po deszczu zaczną powstawać wnętrza wzorowane na Twoim mieszkaniu... Nie będą... Mieszkanie jako całość jest jak dla mnie beznadziejnie skomponowane. Pomieszanie z poplątaniem. Brak stylu, albo styl nijaki. Poszczególne elementy całkowicie nieoryginalne, wyglądają jak z supermarketu. Jak juz pisałem poszczególne pomieszczenia są O.K. Wiem, że jestem straszny, i umiem tylko krytykować, ale mam do tego prawo. Przy okazji chętnie wysłucham każdej krytyki mojej budowy, która jest już zakończona, ale będę miał na przyszłość. Wiem też, że nie jestem jedynym malkontentem, więc nie będzie tak źle ja na pewno nic nie podpatrzę Wszystko wymyślam sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 18.03.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 ArtMedia- o gustach.... Już raz wypowiedziałeś swoje zdanie i wystarczy. Jednym sie podoba na tyle aby kopiować, innym tylko u kogoś (u siebie by tego nie zrobili). Tobie może się nie podobać ale po co tak sie z tym obnosisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 18.03.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Kasiorku: Po raz drugi obejrzałam zdjęcia twojego mieszkania..hm....apartamentu i tak popatrzyłam na twoje wielkie okna i pomyslałam.....boże jak ona je myje? Rozumiem, że pewnie będzie robić to firma, zastawiam się jak to wychodzi cenowo i jak jest tego częstotliwość.....ot takie pytanie techniczne. Nie daje mi to spokoju, bo przecież takie widoki są wtedy piękne gdy przez szyby coś widać. A te łazienki masz super! Pozdr....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benita72 18.03.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 ArtMedia, osobiście się z tobą nie zgadzam, ale szczerze gratuluję odwagi wypowiadania odmiennych sądów. Gdy już przetarłeś szlaki, pewnie pojawią się inni malkontenci... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.03.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 ArtMedia, Ja też się z Tobą nie zgadzam. Mieszkanie Kasiorka jest b. ładne. Wykonczone jest z gustem i wszystko tworzy spójną całość.Dziwne, że wszystkim się podoba tylko Tobie nie.Z przyjemnością zobaczyłabym wnętrza w Twoim domu, udostępnisz nam na Forum?Może coś podpatrzymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 18.03.2004 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 chętnie wysłucham każdej krytyki mojej budowy, która jest już zakończonaA gdzie można zobaczyć twój dom od środka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksiegowy 18.03.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 prubowalem umiescic swoje ale nie bardzo mi to poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.03.2004 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 AetMedia negatywne opinie są dla mnie również bardzo ważne,być może długo zajmując się urządzaniem straciłam obiektywizm.Byłabym wdzięczna jednak za konkretne przykłady,interesuje mnie np które elementy wyglądają jak z supermarketu i co wg Ciebie nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.03.2004 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 groszku 3 od środka oczywiście okna będę myć ja ,natomiast od zewnątrz ekipa na linach (jak biurowce).Mają je myć 4 razy w roku,opłacani przez zarządcę ,po coś płacimy w końcu czynsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts