tomrey 07.03.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Mam dom parterowy z poddaszem nieużytkowym , około 150 m2 , dwie łazienki ,jedna daleko od kotłowni. Mam propozycję od dwóch firm instalacyjnych na instalacje wod-kan i grzewczą , obie polecone : pierwsza za 20000 z kotlem Vitopend 100 z zamkniętą komorą i z zbiornikiem 100 litr kompletna kotlownia + grzejniki ,pompa itp. druga za22000 z kotłem junkersa Eurostar z zamkniętą komorą ze zbiornikiem 120 l też kompletna kotłownia + grzejniki Purmo.Mam pytanie który kocioł lepszy i czy to prawda że jakość grzejników Purmo się pogorszyła. Rodzina to 2+2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość www.kotly.com.pl 07.03.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 tak pojawiło sie troche reklamacji na grzejniki purmo /lakier/...zdecydowanym liderem sa radson prosze pomyśleć o vaillant...najlepiej sprzedające sie urzadzenie dużych miast...zawsze mozna wysłać do nas liste materiałów do wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greku 07.03.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 owszem, sprzedają sie super bo są tańsze od np. junkersa ale czy sprawność ich jest porównywalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 07.03.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Mój sewisant powiedział że najwięcej awarii kotłów ma od firmy vaillant ,nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lord Vader 09.03.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 ja mam vaillant vk int 24 kv + zasobnik 120 i używam go drugi rok, zero awarii i pali jak na ogrzanie 170 m2 bardzo mało. polecamLord Vader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 09.03.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Cześć Witaj ! Może zerkniesz ma Wolfa - ma fajne urządzenia i ceny. Pozdrawiam Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts