biuro-max 11.06.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Drodzy Państwo mam pytanko. Czy okno dachowe można zamontowa w poprzek? Potrzebne mi wąskie ale szerokie okno w salonie na kawałku poddasza. Myśle o oknie o wymiarach 78/160. Czy nie b ędzie problemu z osprzetem typu kołnierze itp. Czy roleta wewnętrzna elektryczna mogłaby się przesuwa w poprzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winiu1 11.06.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodeek 11.06.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Przecież są okna standardowe 134/98 Fakro, 140/134 lub 118/114 Velux z kołnierzem oryginalnym, bez kombinacji i gwarancją szczelności producenta. Pozostaje Ci ewentualnie zespolenie kombii dwa razu 94/98 lub 78/98. Metod łączenia okien jest bardzo dużo, polecam odwiedzenie strony producenta.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeszczWTwarz6 12.06.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Standardowego okna dachowego, ze standardowymi kołnierzem w poprzek nie da rady.Chyba że twój dekarz jest na tyle sprytny że sam by wykonał obróbki okna zamontowanego w poprzek( bardzo problematyczne może i nie wykonalne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciepły 12.06.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Nie wiem, czy dekarz (taki z prawdziwego zdarzenia) podjąłby się takiej przeróbki okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 12.06.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 zamontuj w systemie kombi kilka okien 66x98 i będzie po problemie. Ewentualnie skontaktuj się np z działem handlowym fakro i porozmawiaj o tym. Jestem pewny że coś takiego wykonają, ale na pewno nie będą to małe pieniądze za taki produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 12.06.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Okno zamontować w poprzek i obrobić blachą to nie problem ale podejrzewam, że będzie ciekło przez uszczelki. Lepiej j/w chłopcy pisali skontaktuj się z producentem. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.06.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Firma Fakro wykona praktycznie każdy wymiar okna na zamówienie. Do tego lakier widocznych, wewnętrznych fragmentów okna do wyboru z palety, do tego markizy i rolety i to wszystko na pilota. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts