wanker 12.06.2011 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 wg mnie : NIE Wnioski: unikamy przy budowaniu waszych domkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość zibik_eng 12.06.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 (edytowane) wg mnie : NIE Wnioski: unikamy przy budowaniu waszych domkow. Każdy architekt* wykształcony w Polsce to inżynier - ukończenie studiów i obrona dyplomu na politechnice (a tam moża zdobyć tytuł architekta) dają tytuł inżynierski... * nie mam na myśli "architekt wnętrz"=technik dekorator czy "architekt krajobrazu"=technik ogrodnictwa... Edytowane 12 Czerwca 2011 przez zibik_eng Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz80 12.06.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Każdy architekt* wykształcony w Polsce to inżynier - ukończenie studiów i obrona dyplomu na politechnice (a tam moża zdobyć tytuł architekta) dają tytuł inżynierski... * nie mam na myśli "architekt wnętrz"=technik dekorator czy "architekt krajobrazu"=technik ogrodnictwa... przykladem kreatywnosci osob z wyzszym wyksztalceniem i dyplomem, sa skany umieszczane na tym forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 12.06.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Każdy architekt* wykształcony w Polsce to inżynier - ukończenie studiów i obrona dyplomu na politechnice (a tam moża zdobyć tytuł architekta) dają tytuł inżynierski... Faktycznie inżynier jak projektuje dla przykładu spadek na stropodachu krytym papą termozgrzewalną 0,5%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antech 12.06.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Cały temat jest błędnie założony.Pogdybac mozna na temat konstruktor - architekt, nie inzynier - architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek9000 12.06.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 patrząc tradycyjnie, to bardziej architekt jest inżynierem niż np. informatyk czy elektryk (wszyscy po politechnikach) bo dawniej inżynieria to była wojskowa i cywilna i w zasadzie się odnosiła do budowli i obiektów ziemnych, a cała reszta to byli rzemieślnicy. Ale temat wątku bardzo z dupy, widać że ktoś sobie kompleksy usiłuje leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts