JurekM 12.06.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witam! Proszę o pomoc w identyfikacji materiału do malowania/tynkowania. Chodzi o fundamencik pod elewacją. Wpierw chciałem z płytek klinkierowych, ale fachowiec poradził mi, żebym zastanowić się nad takim czymś co wygląda po położeniu jak ikra (może być w różnych kolorach). I nie mogę nigdzie znaleźć w internecie czegoś takiego. Może ktoś wie i poradzi ? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrew01 12.06.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Może to chodzi o tynk mozaikowy: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?109601-malenkie-kuleczki-na-scianie-co-to-jest PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 12.06.2011 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 A tak, to jest to. Dziękuję za pomoc i szybki odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts