Isotope 12.06.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Czy ktoś miał styczność z bramami z Obi produkowanymi prze pol- argos?? Interesuje mnie konkretnie brama przesuwna 4m flora, coś w ten deseń http://ogrod.obi.pl/porady/budowa-ogrodu/ogrodzenia/ogrodzenia-metaloweBrama wg opisu jest ocynkowana i pomalowana proszkowo. Sprzedawca powiedział mi, że w cenie są także wszystkie akcesoria typu wózki, słupki itp. Nie widziałem tej bramy w wersji przesuwnej na żywo ale skrzydłowa wygląda dosyć solidnie. Co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogro 16.05.2014 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Tragedia do kwadratu, zero jakości antykorozyjnej, Coś co ma stać lata pod chmurką, nie może być z marketu ! pomyśl ? raz a dobrze czy wstyd i po roku,dwóch od nowa z pędzelkiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts