Karol Forest 12.06.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witam !Mam pokoj z aneksem kuchennym , kuchnia jest jakby schowana tak ze gdybym mial jakas sciane to bardzo ladnie by mi oddzielilo pokoj.Czytalem o scianach przesuwnych , ale raczej chodzi mi o taka wersje z materiału zeby tylko zaslonic kuchnie na jakis roletach?Co polecacie ? Moze ktos mial podobny problem?Prosze o rady pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 13.06.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 system panelowy gdzie do sufitu masz przymocowana szynę z torami (ilosc w zaleznosci od ilosci paneli z materialu - na co ma wplyw szerokosc 1 panelu) material jaki zastosujesz to juz rzecz gustu zaleta szybkosc odizolowania sie od innego pomieszczenia lekkie bez specjalnej potrzeby stawianaia czegos wiekszego. Minus - niestety zapachy odglosy z tym musisz sie liczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 13.06.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 A ja, gdyby miało być materiałowe, załatwiłbym sobie taką roletę naciąganą i zaczepiana u dołu, żeby było napięte. I taki pomysl mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciepły 13.06.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Z tym, że te zaczepy w podłodze mogą przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antech 13.06.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 wszystko zalezy od wielkości pomieszczeń, czy też od prozaicznej rzeczy jaką jest ilość dzieci, które jak te helikopterki zasuwają w te i we wtę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 14.06.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 nie nie zadna zaczepy u dolu zadna rzymska roleta, jezeli juz isc w tym kierunku to zastosowac zaluzje opuszczane ich ciezar bedzie na tyle znaczacy ze nie beda latac! W systemie panelowym u dolu materialu jest obciaznik ktory dociazy na material, ale lepiej wybrac sztywny i po klopocie. To co moge podpowiedziec to ewentualnie cos w stylu parawanu tylko ze sztywnego nie skladanego czyli dajmy na to rama drewniana ze szczebelkami imitujacymi otwarta zaluzje podobnie jak okiennice, lub pod delikatnym katem aby swiatlo ograniczyc - uzyska sie wiekszy komfort odizolowania pomieszczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 15.06.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Z tym, że te zaczepy w podłodze mogą przeszkadzać no to można się pobawić. Fajnym pomysłem byłby otwierany kawałek panela z zaczepami pod spodem. W razie konieczności zaczepy bedzie można schowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redcode 15.06.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Nie jest to takie troche przekombinowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 15.06.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 jasne, ż jest, ale musisz przyznać, że brzmi fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 16.06.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 lipa na resorach jeszcze nie widzialem takiego mocowania a dwa bedzie to problematyczne ludzie sa leniwi z natury wiec kto sie bedzie schylac zeby to odczepic, a przy myciu podlogi zaczepiac sie bedzie. W panelach klepce jeszcze nie widzialem zeby ktos otwor wycinala aby schowac takie cUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 27.06.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 wszystko jest do zrobienia. A schylenie się raz na jakiś czas to już naprawdę nie powinien być żaden problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts