t_jarek 07.02.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m46ea62cbc1b62 Co sądzicie o tym projekcie? Zmienilibyśmy na pewno w nim, szklaną zaokrągląną cześć przy jadalni na prostokątny szklany wykusz i myślimy nad połączeniem tarasów na piętrze (nad wykuszem). Myślimy również, żeby zerezygnowąc na razie z jednego pomieszczenia na piętrze przy antresoli, na rzecz "biblioteczki" z bilardem, lub czymś podobnym. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t_jarek 07.02.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Czekamy na opinie i sugestie:) Będziemy wdzięczni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t_jarek 12.02.2008 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ktokolwiek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Tuszyn 08.09.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Czy ktoś buduje lub wybudował dom według projektu Willa Wiktoria Archon? http://www.archon.pl/projekt_domu/Willa_Wiktoria/m46ea62cbc1b62 Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 18.06.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Właśnie zaczynamy budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 04.10.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Gdyby Cie to nadal interesowało to my własnie budujemy ten dom, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szkodnik PIOTR 01.02.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 WITAM PROJEKT JEST CIEKAWY,JA UKONCZYŁEM BUDOWE W STANIE SUROWYM,CO ZMIENIŁEM TO NA DOLE DUZĄ ŁAZIENKE Z POMIESZCZENIEM GOSPODARCZYM POŁĄ CZYŁEM I DUZĄ KOTŁOWNIE,OKNO PÓŁOKROGŁE ZOSTAWIŁEM MA UROK, A Z TYŁU WYJSCIE TARASU NAROZNE DZWI PRZESUNOŁEM,I W KUCHNI NORMALNE OKNO :)SPORO ZMIAN DOKONAŁEM TAK JAK I NA GÓRZE LIKWIDUJĄC LAZIENKE W KTÓREJ NAROZNE OKNO JEST I POŁOCZYŁE Z POMIESZCZENIEM OBOK I WYSZEDŁ UROCZY POKOIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowax 13.06.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Witam serdecznie, czy ktoś z Państwa budował lub buduje dom wg projektu willa wiktoria ( ARCHON). Jesteśmy z mężem zainteresowani tym projektem, choć już planujemy w nim kilka zmian. Oczekujemy opinii, co sądzicie? Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts