stleonst 14.06.2011 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Witajcie mam zamiar kupić ojcu na prezent bity do wkrętarki jakie więc zatem jakie polecacie, jakiej firmy, czy tytanowe? Czy jeszcze lepiej kupywać oddzielnie np wkręty boscha? I żeby były nie do zdarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 14.06.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Nie ma bitów nie do zdarcia, zaczniesz nimi pracować to wspomnisz te słowa.Na prezent dla ojca możesz wybrać jakiś komplet BOSCHa z serii X-LINE.To jest typowy zestaw dla majsterkowicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 14.06.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Nie kupuj tzw. marketowych bo sa "jednorazowe" i chyba producenci zapominaja je utwardzic Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 14.06.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 nie wiem co masz w sklepie lub gdzie tych bitów szukasz ale jak mają być wytrzymałe to poszukaj jakiś firowych dla profesjonalistów, ja używam takiego zestawu Dewalt i powiem że jestem zdziwiony ile już wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts