rembi 14.06.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Witam. Musze wykonać w starym domku morowanym izolacje pionowa i pozioma. Przymierzałem się do papy, ale nie można połączyć starej papy na lawie z nowa ponieważ jest położona równo z fundamentem. Zastanawiam się nad położeniem jednej z mas bitumicznych COMBIFLEX C2 albo BOTAZIT BM 92. Czy ktoś może podpowiedzieć która z nich jest lepsza? Dodam ze dom znajduje się blisko malej rzeczki, wody gruntowe często sie podnoszą i zalewa mi piwnice. Edytowane 14 Czerwca 2011 przez rembi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koperkowa 19.06.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 nie mam doświadczenia z żadną z tych mas. u nas ekipa używała materiałów sopro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts