Szczecin HENRYK 07.03.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Rozpoczynam rozbudowę swojego domu. W zeszłym roku budując dom dla córki nauczyłem się znajdować najtańszych dostawców materiałów i usług. Wiem, że wielkość uzyskiwanych rabatów zależy od wielkości zamówienia. Ja wszystkie materiały kupiłem poniżej cen fabrycznych. Proponuję powołanie w Szczecinie grupy budujących wspólnie zaopatrujących się w materiały oraz zatrudniających fachowców. Jestem przekonany, że dzialanie w grupie pozwoli znacznie zmniejszyć koszty budowy. Osoby zainteresowane proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.03.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 witam, jesteśmy wszyscy na grupie szczecińskiej, odwiedź, dołącz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts