TAR 05.02.2019 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 To jest ciekawe https://happybarok.pl/Wallpaper-Marrakesh-p169 bo standardową rolkę robią 100 cm szerokości, ale jeśli kupujący potrzebuje nieco inny rozmiar, to mogą poszerzyć standardową rolkę do 5 cm szerszej wersji. Więc jeśli ściana ma 4 metry 12 cm szerokości to nie trzeba zamawiać 5 rolek, wykonają 4 tak by się wszystko zgadzało. [ATTACH=CONFIG]426185[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]426186[/ATTACH] te sa przepiekne, bardzo mi sie podobaja ale mysle bardziej do zastosowania u mnie a nie u Joany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.02.2019 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Tak Tar, bardziej do twojego domu pasują. Ale te niebieskie maki? czy co to? mi się podobają. Mam czasu sporo, to pokombinowanie. Ta półka w łazience mi się nie podoba. I tam to by wiecznie wszystko stało. Teraz na umywalce jest mydło tylko. Zdjęcie robiłam po wyjściu z prysznica, więc jeszcze na blacie mleczko do ciała stało Mmika, kiedy my w tamtym roku brałyśmy patyczki z hortek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 05.02.2019 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Joana u mnie w ogródku zima, śnieg leży. Pewnie marzec-kwiecień podcinałyśmy? Joana, a może w łazience duży obrazek na ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.02.2019 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 (edytowane) U mnie też śnieg, ale wiesz słońce przyświeciło to tuptam nogami ogrodowo Mówisz obrazek? też myślałam, tylko że ja mam z obrazkami problem, nie lubię w mieszkaniu reprodukcji, plakaty tylko na wystawie , albo u kogoś. Przeglądam czasami prace młodych twórców, ale też do najtańszych nie należą. Mówię oczywiście o sytuacji kiedy tyle jeszcze w domu do zrobienia, to szkoda 200 nawet zł, żeby w kibelku powiesić :lol2: Póki co jestem zmęczona, jadę jutro z młodym do lekarza, teraz kaszle, ale ciągle , wprawdzie sporadycznie mówi,że go boli brzuch. Nie zwija sie, nie płacze. Ale już czas chyba zrobić wyniki jakieś Edytowane 5 Lutego 2019 przez joana_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2019 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 te niebieskie maki/malwy tez mi sie podobaja, chociaz wygladaja jak odkalkowane u nas na minusie i brzydki mrozny wiatr, rosliny po dupsku dostana:evil:. ja jesiennie patyczki hortek zadołowalam, tak jak z tego filmiku na jutubie pan pokazywał. moze cos sie wykluje. zrobilam tez sadzoneczki pewnie ze 120 szt. hyzopu, musze na jedna rabatke uzupelnic. a na targach ma tylko jedna babka i on strasznie drogi jak na zielsko. wiec sama postanowiłam porozmnazac. juz jesienia mial korzonki, wiosna posadze do gruntu. tak po 3-4 patyczki wiec raptem wyjdzie 30 sadzonek normalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.02.2019 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Ja te patyczki z tamtego roku hortek mam zadołowane w doniczkach, w tamtym roku ładnie podrosły, w tym im gdzieś znajdę miejsce. Jesienią zrobię tak jak Ty, żeby porównać która metoda lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.02.2019 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Muszę Tar u Ciebie zobaczyć ten hyzop, mam irysy syberyjskie i lubię ten moment z niebieskością na rabacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2019 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Joana one pozna wiosna kwitna az do jesieni sa mega jesli chodzi o kwitnienie, najladniej wygladaja w masie podsadzone u mnie tak w pierwszym sezonie, potem je przenioslam w lepsiejsze miejsce, bo wielkie kepy porosly i moglam nimi zapelnic inna rabate, sa bezproblemowe w madrych ksiazkach pisza ze nie jest zimozielony ale ja sie z tym nie zgodze, u mnie jest zielony caly rok i żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 05.02.2019 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Joana a może blaszki zamiast typowego obrazka?https://www.posters.pl/stylzycia/ (ja mam np reklamę plaż - ale mam też słoneczno-wesołą łazienkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 05.02.2019 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Tar ale masz ładny ten hyzop, u mne taki sobie, mimo, że ma słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2019 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Ave, tu mial jeden sezon, kepy na wiosne wysadzalam i dzielilam bo sie tak rozbujal. u mnie jest tez w sloncu, od strony wschodniej, tam gdzie mam najgorsza ziemie sypnieta, trafilo nam sie 10 wywrotek szajsu (facet nas oszukal) rosnie praktycznie w piachu zglinionym, cos jakby ił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2019 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 ech, spojrzalam na foty i wiosny mi sie zachcialo, juz mnie ta bura zima wkurza niechby choc to juz było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2019 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 i info dla Narendil - odpalilam malakser Ka, na razie na sucho poszatkowalam cebule. chodzi jak brzytwa, ale nie mam do niego instrukcji. Mania moze ty bedziesz wiedziala, sa na dole 4 guziki pracy ale u mnie powyżej jest tez dzwigienka, czy to sie uzywa przy jakims innym ustawieniu? bo jak nia gmeram to nie ma efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.02.2019 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Ave, dzięki ale to kompletnie nie dla mnie. Doszłam chyba z łazienką do ściany, jak Tar z sypialnią kiedyś Nie wiem co zrobić, żeby miała więcej wyrazu, odpuszczam, kiedyś samo mnie natchnie Chcę ten hyzop, podoba mi się. U mnie dziś słońce, ale to jakiś wyjątek, większa część zimy, była pochmurna i ponura. Będę w tym roku dzieliła moje trawy, pierwszy raz, oprócz trzcinnika, tego już dzieliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 05.02.2019 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Taka wielka ramka, tylko niestety bardzo droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.02.2019 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Tar, no proszę - nadszedł wielki dzień Może i u mnie w końcu nadejdzie Ta dźwigienka to nie jest do regulacji grubości plasterków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.02.2019 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 joana, a może tu coś znajdziesz? Takie bardziej geometryczne: https://onwall.eu/pl/c/LINES/46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.02.2019 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Ramka super, ale moje lustro to plastik fantastik, będzie robiło w roli ubogiego krewnego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.02.2019 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Narendil, biorę pod uwagę geometryczne, te co mi pokazałaś, znam, bardzo fajne są. No i roślinne, ale w jednym kolorze. Policzę ile mi będzie mniej więcej tej tapety potrzeba, wtedy będę miała większy obraz na jaki koszt mogę sobie pozwolić. Może się okazać że na końcówkach jakaś fajną wynuram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2019 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Tar, no proszę - nadszedł wielki dzień Może i u mnie w końcu nadejdzie Ta dźwigienka to nie jest do regulacji grubości plasterków? nie wiem, tarcz nie sprawdzalam, ale tarcze maja 2 wymiary plasterkow i tarcze sa na stale, nie sadze by dzwignia do tego sluzyla, raczej predkosc, moze jak inne ustrojstwa podlacze. na razie do cebuli wykorzystalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts