joana_ 09.02.2019 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Mania, Antek też łopatką zbierał śnieg:) Mmika,co Ty tak cicho siedzisz?? zdrowa jesteś? U nas na bank jakiś wirus krąży,ja sie dziś obudziłam z paskudnym zimnem pod nosem i szczypiącą wargą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.02.2019 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Joana ciagle chorujecie, co jest? ja jak zachoruje to z grubej rury, koncze na stole operacyjnym. Katarami sie nie przejmuje i nic nie biore. Goraczki nie pamietam kiedy mialam. Nie pamietam kiedy ostatnio bylam chora "chora", no oprocz kilku krojen.a odzywiam sie najgorszym gownem jaki moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.02.2019 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Cały czas na bieżąco czytam. Zdrowa jestem, chociaż na około cherlaki zakatarzone. Joana, niech ta twoja koleżanka zleci ci wit. D do oznaczenia. Cieszę się, że ruszysz niedługo z kanapą Mania, salon taśmami plastikowymi odgrodź przed wyjazdem do LV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.02.2019 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Mmika, cieżkomi do Wrocka się wybrać po skierowanie, chyba prywatnie zrobię. Ja zdrowa jestem, w przeciwieństwie do tamtego roku,zdecydowanie lepiej, młodemu się ciągnęła infekcja dwa tyg, i coś tam musiałam załapać,że ta opryszczka mi wylazła. U Antka na ferie miało być 30 dzieci w przedszkolu, jak dzwoniłam we wtorek, to dziewczyny mówiły, że 14 jest. Reszta chora Mmika ja też się cieszę z kanapą, myślałam jak i kiedy to zrobić,żeby z kasą się wyrobić, cały dzień. Wstałam rano i mówię dobra dzwonię do cioci, czy chcą na raz wszystko, czy za materiał osobno. A tu ona dzwoni :lol2: Ściągnęłam ją myślami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.02.2019 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Ja też opryszczkowa, od przegrzania też mi wyskakuje. Latem na plaży widać nieraz ofarfoclowanych tymi strupkami. Szkoda kasy na prywatne badanie Też nie mogę się wybrać do lekarki, po same skierowania do specjalistów muszę iść, tremę mam przez tę listę próśb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.02.2019 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Odwoływałam teraz Antka dwie wizyty u dermatologa i ortopedy wszystko prywatnie, już sie poddaję z tym czekaniem na specjalistę. A wiesz Mmika,że ja bardzo rzadko miewam opryszczkę, raz na kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.02.2019 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Ja niestety często. Żeby mi operacji nie odłożyli, to musiałam ukrywać, że mam strupka w nosie. Terminy do niektórych specjalistów, to będziemy w testamencie na rodzinę przepisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2019 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Dbajcie o siebie Baby jedne, bo potem na starość wszystko wyłazi Przed chwilą wróciłam od znajomego. Starszy ode mnie jakieś 10 lat, ale super się trzyma. W życiu byście nie powiedziały, że ma tyle lat ile ma. A tu nagle noga go zaczęla boleć. Myślał, że złapał kontuzję na nartach. Tyle, że długo nie przechodziło. On nigdy nie chorował i od konowałów też trzymał się z dala. Ale noga boli, to w końcu poszedł. Okazało się, że to zmiany miażdżycowe. W jednej nodze ma pozwężane, poczopowane prawie żyły. Przestraszył się i po raz pierwszy od wielu lat porobił badania. Okazało się, że cholesterol ponad normę i poziom cukru. To są zmiany, które powstają powoli. Trudno zauważyć. Dlatego dobrze jest po 40-tce co roku robić podstawowe badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2019 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Wylicytowała dziś w celach naukowych taki miedziany kinkiecik za całe 34 zł Będę go rozkminiać, jak jest zrobiony. Pa, Dziewczyny. Lecę podjąć próbę wyjechania samochodem tyłem po ciemku, bo nic mi się w ogrodzienie świeci. 30 m niby nie dużo, ale jak nic nie widzę, bo tylko bździ wsteczne, to dla mnie problem. A muszę J odebrać ze stacji o pół do pierwszej, bo wymyślił sobie na noc jazdę pociągiem z Poznania. Pokażę jutro po co jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 10.02.2019 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Pestka, bardzo podobny sobie obserwuję Żebyś nie zapomniała pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.02.2019 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Pestka dlaczego chcesz go rozczłonkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 10.02.2019 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Mania, karmilam dzisiaj chipmunki i przypomnialam sobie jak Ty swoje oswoilas. Sympatyczne stworzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2019 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Muszę się dowiedzieć jak jest poskładany, że kable wszystkie schowane, a przeguby działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.02.2019 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Bosia gdzies te chipmunki miala? w zoo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.02.2019 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Pestka, dziś jest jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.02.2019 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 M wlasnie dzwonil ze mi paszport odebral - zaczynam odliczanie - mam dosc sniegu, znow dzis z lopata latalam Joana obiecanki - cacanki :lol2: a gwoli Pestki - Pestka te zyrandole co lubisz, do lazienki widzialas? przez przypadek dzis sie mi pokazal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.02.2019 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Pestka nam jakąś super sesję szykuje Nie lubię plafonów,ale ten nawet fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.02.2019 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 to nie jest platfon, to jest lampa nad lustro na sciane - nie na sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.02.2019 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 mowisz szykuje? to zacznimy odliczac....1..2...3...4...5....100....235...ekhm... moze jak dojdziemy do kilku bilionow dostaniemy jaka fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.02.2019 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 to nie jest platfon, to jest lampa nad lustro na sciane - nie na sufit No patrz, głupia ja :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts