TAR 19.11.2021 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 myslalam o tych plytkach z elkamino ale to nie cegla tylko imitacja ale bardzo mi sie podoba stara cegla skalna https://elkaminodom.pl/produkty/20-stara-cegla-skalna.htmli te:https://elkaminodom.pl/56-plytki-staropolskie ale to imitacje, chociaz lepsze od oryginalu czasem:lol2: macalam je na zywo, calkiem fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2021 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 TAR-cia piękne te imitacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 20.11.2021 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Mania, Młoda na Podlasiu dom kupuje?Joana, lepiej się czujesz? Fizycznie, domyślam się, że psychicznie kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 20.11.2021 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Mmika, chyba w poniedz do lekarza zadzwonię. Kaszle bardzo, źle mi dzisiaj bo bardzo chciałam być dziś na tym pogrzebie. Nie czuję się dobrze, wiedziałam że się zaprawie jeszcze bardziej jak pojadę. Na entarzu i w kaplicy zimno, zostałam w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.11.2021 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Joana nie chyba a koniecznie lekarza, zebys sie powazniej nie pochorowala. Moja mama i siostra jak zaczely pod koniec pazdziernika to do dzisiaj chrychraja. Na pogrzebie bys sie jeszcze bardziej zalatwila i nie daj kogos jeszcze zarazila. Żal w sercu i pamiec najwazniejsza.Daj znac w poniedzialek co lekarz zarzadzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.11.2021 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 TAR-cia piękne te imitacje ale jednak imitacje, a cenowo wcale dudy nie urywaja, podobnie za cegle zaplace a co cegla to cegla nie cement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2021 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 TAR-cia ale jak to mówią z braku laku dobry kit:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.11.2021 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 zdecydowanie wole cegle, w tej cegielni moze zrobia mi mniej czerwona, zawsze mozna pogadac. ale jak patrze na zdjecia tego domu w galerii to kolor mi pasuje nawet taki czerwonawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2021 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 czarne z czerwonym bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 20.11.2021 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Daj znac w poniedzialek co lekarz zarzadzil. Jak dotrę, zostanę przyjęta, to dam znać. Dziś dien spędziłam na kanapie z tel w ręce, pilotem i inhalatorem. Na jutro plan podobny, więc liczę że będzie lepiej. Ładne te płytki, jak prawdziwe cegły. Była dziś u mnie koleżanka, wtargalysmy razem dywan głębiej. Znowu wyszedł ze mnie osioł. Zapomniałam, że mój latem zamontował dodatkowa nogę w łóżku, w środku, pod spodem.bOd początku tam miała być, ale dopiero nabrała mocy urzędowej. Mogłam sobie dywan pchać do woli unosząc łóżko tylko z boku. Raz z jednego raz drugiego. Dziś unioslam do góry całe, a kumpela wciągała pod spód. Zamówiłam zasłony te co pokazywalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.11.2021 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 czarne z czerwonym bomba one nie sa takie calkiem czerwone tu mi sie bardzo podobaja: to wlasnie z cegielni, plytki retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.11.2021 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Relacja z postępow: dogadany projekt, umowiony termin z generalnym wykonawca, umowa o przylaczenie pradu wyslana, mapa do celow projektowych zrobiona, elektryk zalatwiony - to na plusNa minus: pakowanie do przeprowadzki - stan zero, nic nie zrobione:popcorn:ale jest wesolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2021 00:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 tak nam dzis smignal nad glowa codziennie przelatuja wiadomo, ale wez i czlowiedku traf na ten dokladny molment na autostradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2021 01:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Mika - nie mam pojecia czy to Podlasie czy co Nie pytaj mnie bo wiem tylko gdzie gory i morze Za daleko w tyl geografie mialam jak dla mnie to "pod ruska granica " wiem ze tam juz ruskich nie ma ale dla mnie zawsze bedzie ruska granica, "w" albo "kolo" Bialegostoku, teraz "w" mieszkaja u tesciowej. ale ile z tesciowa mozna mieszkac szczegolnie ze to tesciowa typowa z kawalow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2021 01:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 nie mowie ze czerwona cegla zla, tez mi sie podoba, najbardziej w tych wlasnie stodolowatych domach z czarnymi oknami - tez mialam taka koncepcje jakis czas. Poprostu je widze codziennie - wszystkie odcienie czerwieni cegiel na osiedlu Najwiecej wlasnie czerwoniastych jest i juz mam bleee.... ja nie mam czerwonego, jutro cykne moj teraz po 8 wieczorem guzik widac. nie macie opatrzonych, ja mam , bo tutaj 99% domow jest z cegiel. Za to szare NIGDY mi sie nie przeje, tych domow nigdy nie mam dosc. Na dodatek - 95% sklepow to wlasnie tez czerwone. no i jeszcze jedno - nie bede robic to samo co TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2021 01:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 ja mam inna wizje , sek w tym ze cegiel w tym kolorze nie widze, ale mi tez nie zalezy zeby byla cegla/cegla, dla mnie styknie cegla/beton. Potrzebuje szarej badz grafit bo opcji jest dwie. Na jasniej szaro badz na ciemny grafit. w Polsce znalazlam takie cuda (a chyba z 3 rodzaje ale wklejam jendej firmy bo maja akurat 3 kolory ktore mi pasuja) i inspiracje myslimy tez wymieszac z piaskowcem, jeszcze nie szukalam ale napewnom w Polsce sa na sciany zewnetrzne dzis cyklam tego po drodze, sa rozne struktury wymieszane, tylko ze ta cegla powinna byc w kolorze reszty w gre tez wchodzi beton razem z cegla zamiast cegla/piaskowiec. ale tak ogolnie - nie wiem, nie zastanawiam sie jeszcze, ale poszukalam co macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2021 01:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 (edytowane) odebralam dzisiaj rurki i o malo sie nie posikalam z radosci jak wrocilismy do domu serio! takie male gowienko a tyle radosci mi dalo tu 3 juz skrecone a czwarta lezy skrecenie zblizenie to bylo co pierwsze sprawdzilam - kolor i grubosc - sa idelnie dopasowane - lampa po lewej, nie moglam na plasko polozyc bo talerzyk na klosz byl tu na szybko nalozylismy a tu M odkrecil tego dzyndzla (kazalam mu nie dokrecac do koca bo trzeba bylo sciagnac i zapakowac) a tu wyglada tak bez rurek - ohyda, good luck zeby sie na super prosto naciaglo - nie ma szans nie tylko ze idealnie pasuje kolorem i gruboscia - gwinty w srodku i te na wierzchu pasuja idealnie do siebie. Gwinty tez te w rurkach mozna calkowicie odkrecic, na gorze na talerzyku do sufitu tez sie przykreca wiec beda wisiec prosto jak zolniezyki pod Buckingham Edytowane 21 Listopada 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2021 01:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 mysie psitki przyszly :razz::razz: a ze bylismy dzis w sklepie kupic plytki, kleje, fugi itp zeby u Mlodej w lazience dziure naprawic, poszlam na "lowy" po raczki. Sie nalowilam jak nigdy byly tylko 3, w tym jedna raczka bez opakowania i srubek (sprzedali mi ja za 50% ceny wiec). Wiec mowie szlus, wezme te dlugi - noz cholera jasna - tylko 4 Wiec wybralam tez i taka "oblowiona" wyszlam juz by se ludziska spojuj dali, te wybieraja a inne leza szuflady po brzegi wypelnione tu jest roznica miedzy wielkosciami (na scierce z Ikei) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 21.11.2021 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Tar, jak zrobisz taka elewacje, to przyjadę do ciebie w pampersie. Żebym się w majtasy nie posikala, z zachwytu, zazdrości i szczęścia że znam kogoś kto ma taki piękny dom Mania, u Was dużo takich domów, u nas nie. Zachwyca mnie. Twój pomysł też fajny, szara cegła z ciemnym tynkiem by mi się podobała najbardziej. Mania, te rurki są też u nas? Pisałaś, ale ja mam luki w pamięci jakieś. Właśnie zawsze mnie takie lampy bez łańcuszka odstraszały, że nigdy nie będą na żywo prosto wisiały. W górnej łazience nad lustrem mam wycięte miejsce na 3 oczka. Ale chcę jakieś delikatne zwisy, i właśnie żeby były proste jak drut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2021 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 no i jeszcze jedno - nie bede robic to samo co TAR nie to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts