Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wczoraj dzwonil 3x, dzisiaj 2x,poprzednio 4x.

M do mnie zadzwonil i zapytal co ma zrobic - odbierac? nie odbierac? mowie mu - rob co chcesz to i tak juz nic nie zmieni ;)

No wiec tak, dzwonil, w dupie maja moje lampy bo dzwonil w innej sprawie, znalazl jakied dokumenty potrzebna.

M zaczal znow go molestowac o te lampy - uwaga! WYMOWKA : jak wracam z pracy to juz ciemno jest.

nie wiedzialam ze w Polsce nie jest 2021 a jest 1321 i nie ma swiatla, no zero pradu, i trzeba swiatlo dzienne zeby zdjecie czegos takiego jak lampa zrobic ;)

Wcale nie ma zamiaru sprawdzic ani nic, ale pod prfesja M powiedzial ze w sobote zrobi - nie wierze. Musialby M naprawde na nim siasc. Powiedzial ze mu zadzwoni z samego rana, a ja M powiedzialam ze jak mi zrobi zdjecie z daleka na odwal sie to bez laski - bo ze sklepu potrafili z bliska robic.

nie popuszcze, zapamietam to sobie, od malez zeczy sie zaczyna, bede msciwa jak wroce. Nie zna mnie to mnie pozna.

O świetach nie mysle, ogolnie nie lubie, a caly ten przedswiateczny szał mnie mocno rozdraznia i irytuje. zamiast swietowac bede uskuteczniac pakowanie i powoli zaczne przewozic graty zeby nie zawalaly mi tu miejsca. najtrudniej bedzie garaz i strych oproznic. na 1 pomieszczenie daje sobie 1 dzien.

wigilie tylko spedze z mama i reszta rodziny.

nigdzie, tak mi sie rzucila w oko i mnie sie podoba. Joana, mowisz jak lampion - mozliwe ale do moich klimatow pasuje.

wiem gdzie by mi przypasowala - na tarasie, daje mocno przycmione klimaciarskie swiatlo, na posiadowy wieczorne idealna

Edytowane przez TAR