mania1220 12.04.2018 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 poszlam jeszcze raz, sprawdzilam jak jestem zalogowana i wylogowana, za kazdym razem widze fotki, kwiatkow, trzmiela, jaszczurki i wszystkohmmjaka przegladarke macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.04.2018 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 TAR a juz myslalam ze zdrowego piesia wezmiesz, w torebke zapakujesz i jak paniusia z pieskiem pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2018 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) firefoxa piesia nie, tylko by przeszkadzal, ja mam tam wykupione w karnecie cale serie zabiegowe, jakies masaze, maseczki, pielegnacje ciala, kosmetyczke, sloneczna łąkę, baseny itp. do oporu hotel bardzo ladny, nad morzem, wypasny apartament z wyzywieniem. chce sie troche porozpieszczac w luksusach, ktore ktos mi zasponsorowal a piesie nie beda pokrzywdzone zostaja z panem i beda miec gosci 2 sunieczki i kuzyn (maz tej laski z ktora jade) wiec chlopaki tez beda mieli weekend aaa nie pakuje piesow do torebek maja swoje łapki, az taka "pokrzywdzona przez los" nie jestem Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.04.2018 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 tez jade na firefoxie, moze tylko na mac'ach wyswietla kurde jak sie sama nie rozpieszcze to mi nikt karnetu nie wykupi - taka to se pozyje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.04.2018 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 wiecie ze ten wiatrak co oddalam wystawil spowrotem? No i dobrze, ale sek w tym ze nadal nie napisal ze jest bialy w srodku i jedno zdjecie z pudelka tylko - czyli ludzie licytuja myslac ze jest ciemny - sie natna jak ja jeszcze tydzien fontanne musze miec zaslonieta , jeszcze tydzien ma snieg i lod padac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.04.2018 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Fotek u Tar na kompie nie widzę( Opera i Chrome). Sprawdziłam w tablecie i się jaszczureczki wyświetlały. Mania, jak zobaczyłam kibelek, to od razu o kwiatkach pomyślałam :lol2: Joana, duże masz areały koło domu i domek bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.04.2018 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 sprawdzilam jeszcze raz nie mam Opery ale mam Safari i Google Chrom jeszcze Firefox - pokazuje Safari - nie pokazuje Chrome - nie pokazuje tylko dziwie sie ze mi na Firefoxie pokazuje a TAR nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.04.2018 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Mika a u mnie widzisz fotki?nie znikly od wczoraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2018 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 U mnie też tylko Firefox widzi fotki u TAR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.04.2018 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Mania, twoje fotki widzę.Chciałam ciebie zapytać czy Boguśka twoja przeżyła zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2018 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Mania, a jak wisterie? Moje 2 młode mają pąki po byku, a stare jeszcze troszkę drzemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.04.2018 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Bogusiek nie ma Jak bylam w lesie M nie dbak, za malo podlewal , one upal i sloncke kochaja ale wody tez potrzebuja, lubia byc przesuszone i wtedy kwitna ale zupelnie zasuszyc nie mozna, M je wykonczyl. Niby przezyly ale nie chcialam trzymac w domu cala zime a w garazu za zimno na nie - zeby na wiosne odzyly i zdechly tydzien przed wystawieniem na dwor - tak jak mialam po poprzedniej zimie A wisterie zero. narazie oznaki przezycia pokazala mi magnolia i klon, reszta nadal spi i zero ruchu. 5 ich mam a jak jedna przezyje to bede swietowac mam nadzieje ze silverlace przezyl bo sie zastrzele jak nie. Szybko rosnie ale znow sadzic od malego? jeszcze tydzien na minusie w nocy bede miala , potem ma ruszyc, moze juz normalnie. Nigdzie tez jak przejezdzalam nie widzialam zeby cokolwiek kwitlo - jakies kwiatki badz cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2018 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 U nas kolejna burza, +14 st i leje. Idę oglądać Silicon Valey i coś jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.04.2018 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Moje glicynie budzą się powoli. Judaszowiec dalej goły patyk. Dzisiaj w mieście szok przeżyłam. Nale wszystko kwitnie i pachnie. Idąc chodnikiem czuje się zapach z kwitnących drzew Jednej magnolii muszę fotkę zrobić, ślicznie kwitnie. Moja ma pękające pączki dopiero.Daje się odczuć nasz ciągły cień. Pestka twoje trawy ruszyły? Mam jedną z ubiegłego roku, chyba rozplenica, nic się nie zieleni od dołu. Burza u nas była zapowiadana, deszcz pokropił tak delikatnie, że musiałam dosiewki trawy podlewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2018 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Do „Silicon Valley” dodaliśmy 4 odcinki kapitalnego serialu komediowego „Grace & Frankie” z Jane Fondą i Lili Tomlin a potem jeszcze szpiegowski „Deep State” ( https://www.foxtv.co.uk/shows/fox/deep-state ) Jak na jeden wieczór chyba dość. Burza sobie poszła 2 godziny temu. Mmikka, u mnie rosplenice kwitną, ale chyba dlatego, że późną jesienią wyłożyło na nie miskanty i miały kołderkę. Reszta traw jeszcze śpi, poza trzcinnikami, które nieśmiało wypuszczają nowe pędy. Ale w facebookowych Trawach Ozdobnych u niektórych już miskanty mieszańcowe mają widoczne nowe pędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.04.2018 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Pestka jak to kwitną rozplenice? U mnie ani kawałka zielonego w nich nie widać, ruszyła niektóre miskanty, hakonech loa, i oczywiście trzcinniki, ale te już całe zielone. Od str północnej tulipany w pąkach, reszta powoli się otwiera. Dziewczyny, jak pomalować ten plac zabaw? Chcę żeby miał trochę nowocześniejszy wygląd. Myślałam żeby te belki na ciemny grafit, domek może też, mojemu się nie podoba taki pomysł, huśtawki w kolorze podbitki na domu, W poniedziałek chyba po niego jedziemy. U mnie też miała być wczoraj burza i d...a blada. Musze podlać brzoskwinie, wczoraj dwie posadziliśmy i koreankę, którą wsadziłam na miejsce serba Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez joana_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.04.2018 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 No, tak kwitną. Wczoraj jeszcze ledwie wystawały spomiędzy źdźbeł. Wyglądają trochę dziwnie, bo ucięłam im to co było suche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.04.2018 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 O nie Pestka tzn, niech Ci pięknie kwitną, ale teraz sie boję , że moje nie żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.04.2018 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Joana no to grafit albo ciemny braz Pestka ta trawka wraz z tymi paczkami to w tym roku wyroslo?? u mnie lod leci z nieba, M nie poszedl do pracy bo caly dzien ma padac, lepiej nie ryzykowac bo slizgawica, taras mam caly w lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.04.2018 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Rozplenice (Pennisetum alopecuroides 'Hameln') sadziłam w zeszłym roku na wiosnę. Kupiłam dość duże w doniczkach. Przez sezon przyrosły o 1/3. Teraz nie widać, bo im liście sciachałam, ale to taka trawa co ma średnicę 80–100 cm.Mania, pędy z kwiatostanami wyrosły teraz, a sama trawa przetrwała zimę zielona. Joanna, one normalnie kwitną w sierpniu. To moja wina, że oszalały. Mogłam zabrać z nich te miskanty. A tak pory roku im się pomyliły. A dach bedziesz zmieniać, czy może da się pomalować? Ja bym zrobiła grafitowy i drewno grafit, albo coś między grafitem, a ciemnym szarym. Do tego bujawki machnęłabym na mocny ciepły żółty. Zjeżdżalnia wprawdzie niebieska, ale to by nie wadziło. Przemaluję jak odsapnę po wygibasach ogrodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts