joana_ 25.04.2018 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Na palca go nie zmieszczę, nie dość ,ze gruba jestem, to palce mi puchną Bardzo mi się podobają te twoje shutters, marzą mi się chociaż w kuchennych. Mania a jakie płytki planujesz, masz już coś na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.04.2018 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Shuttersy super Jak będzie jutro słońce to zrobię zdjęcia biju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.04.2018 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Joana, jak cos wymyslisz to jakbym slyszala mojego M - zawse marna wymowka wsadz na malego albo w pudeleczko! Pestka czekam wiec jak juz mowimy jakie mamy to pokazujemy, w koncu to babska rzecz i niewazne czy male czy duze i z czego poszukam pokaze potem jaki mam najwiekszy ze srebra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.04.2018 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 a co do shutters, no te do lazienek i ten do swietlika w dachu bylo najciezej znalezc. ale sie udalo. Nie zamierzalam wydac 10-15 tys $ na caly dom, temu tyle to zajelo ale sie udalo ! Plan wykonany i odchaczony !Fakt zmieniaja okna strasznie. w kuchni Joana to chyba pierwsze zalozylam .Ale jakbym miala ogrody jak Wy macie bez widoku na sasiadow na domy - nie mialabym nic w oknach. Tylko puste szyby z widokiem na ogrod czy las. No ale nie mam:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2018 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Jzawse marna wymowka wsadz na malego albo w pudeleczko! dwuznacznie to zabrzmialo:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.04.2018 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 hahahah ale jaja, TAR nawet nie zauwzylam ze tak napisalam , ale jaja :lol2: no, jak nie wejdzie na malego to malego obetnij i do pudeleczka dawaj TAR pokazuj na malym , gdzie ta fotka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 25.04.2018 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Mania, moja bagieta, to bardzo ubogi kuzyn Twojego kamyczka. Nie mam lepszego zdjęcia. Te kamienie po bokach to princesski - bo lubię kąty proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.04.2018 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) plytki,,,wlasnie wrocilismy ze sklpow, mialam dwie opcje, nie sorry 3 - marmurowe, ceramiczne udajace marmur tylko na podloge - badz ostatnio w kolorze podlogi w sypialni. Po obejrzeniu i kreceniu nosa doszlam do wniosku ze robie tak jak na dole zrobilam, w sraczyku. Tyle ze w sraczyku mam prawdziwe desi bo to tylko sraczyk a tam dam takie cosmy kiedys gadaly - ceramiczne. Zleje sie ladnie z sypialka. No przeciez ta moja lazienka jest wielkosci pudelka od zapalek Na podloge z tak sie patrzec nie bedzie, ale sciany zostaja i prysznic tak jak mam w planach w marmurze. Podloge sie boje ze utytlam i sie zabarwi albo co. Za maly kawalek zeby sie kosztowac. Pozatym wygladac bedzie dobrze wygladalo, szafke tez mam tam biala. No i to zlanie sie z podloga w pokoju - ja mam zawsze drzwi do lazienki otwarte. Tam mam zawsze okno otwarte, caly rok nawet w zimie. Bo z tych dwoch mi po nerach jedzie. Szczegolnie w zimie. upload pictures online na podlodze te jarzeniowki rozjasnily, ale na scianie widac, bardzo blisko podlogi w sypialni. M szybko obliczyl i styknie dwa pudelka tylko. Obiecal na weekend kupic, bo jeszcze plyty musi kupic to wezmie razem i klej itp. A jak juz rozbebeszymy moj prysznic to na podloge w prysznicu wsadze te bo i sufit mi sie marzy nad prysznicem w kafelkach, takich samych, ale zobaczymy jak wykonczymy ten prysznic. Na sciany nadal nie wiem jakie duze i w jaki wzor ale narazie nie mysle o tym. no i - jak bardzo mi sie znudzil ten wzorek juz to musze powiedziec ze sa piekne imgur image hosting mieli dwa brazowe granity, ten mi przypadl do serducha, nie jest ciapaty ale ma zylki, cudenko a przy okazji naciaglam M na obcinaka, jego tekst - "jak juz ja place to musialas wziasc najdrozszy?", na co szybko odpowiedzialam - tak, bo jest tytanowy i trzeba wyprobowac No, to chociaz cos co uzywamy tego samego, wiem ze tez fiskary uzywacie. Moj stary odkrylam ostatnio na ogrodku....na jesieni obcinalam cos i zawiesilam na drzewie Przewisial tam cala zime Oczywiscie zardzewia, na koniec wiatr go zzucil i sie wbil w trawe. Ale wyczyszcze i dalej bedzie dzialal, dalej tnie, a nada sie do jakichs zdechlych wysuszonych patykow. Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2018 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 kobieto daj zyc, juz dzis ide do lozka, jutro moze:rolleyes: jeszcze tylko spacerniak uskutecznie z bialymi i sruuu do lozeczka:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.04.2018 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Nuxe sliczny jest! delikatny, nie nachalny, piekny! bardzo mi sie podoba. Masz do tego obraczke czy zwykla nosisz? tez mam taki delikatny. I tez lubie prinsesski, prawie w kazdym pierscionku mi sie przewijaja. Jak sie mi uda fotke zrobic to pokaze, bo nosze go teraz na prawej, a jak chce delikatny komplet to go z obraczka na lewej nosze - tu sie na lewej nosi obraczki i pierscionki nie na prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.04.2018 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 TAR temu ze M w domu ( a racej juz wybyl bo poszedl do Ricka jakis mecz ogladac) ja sie czuje jakby weekend byl, a to srodek tygodnia Wklej jutro. A manius muj dzis dostal ochrzan, oblal pudelko na podlodze jak nas nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.04.2018 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 moge Wam jeszcze pokazac, nie wszystkie bo nie ma sensu. Zdjecia do kitu, nie mam warunkow na strzelanie im zdjec ale moze bedzie co widac - oprocz jednego - nie widac tego wspanialego blysku w domu szaro, za oknem pada deszcz:sick: to jest moje ukochane baby , na swieta dostalam. Chyba go kiedys pokazywalam to sa moje skromne, potrojna princesska i ten o ktorym mowilam ze zastanawiam sie wygrzebac glowny i przerobic na wusiorek image hosting over 5mb potrojna princesska wyglada na malutka ale nie jest, ma prawie 0.60ct z zoltego zlota na zaobraczkowana reke mam tylko jeden komplet, o taki, wszystkie 3 sa zespawane zeby sie nie przekrecaly na prawa reke wtedy zakladama albo obroczke na srodkowy palec taka jak te biale a okrglymi kamykami ale z zoltego albo ta france, a ta franca tylko na wyjsciowke jest - ma wysoko glowe i sie boje ze jej leb urwe - bez sensu bo nie ma co urwac ale jakos mi sie we lbie zakodowalo. Podobny do tego co teraz od M dostalam ale bardziej wypasiony jest. capture screen a z kolczykami bardzo skromna jestem. O ile to mozna nazwac. To sa moje najwieksze wkretki, maja 1ct czyli po 0.50ct kazda, to te Natki dostaje. Troche mniejsze wkretki mam drugie dostaje je Mloda. Wieksze niech jej maz kupi Mniejsze nosze w drugich dziurkach wieksze w pierwszych. Oczywiscie nie codziennie. No i zwykle koleczka mam. Nic innego sie nie dorobilam a na koniec, niestety paskudne zdjecia wyszly - porownanie. Nie chce sklamac a nie chce mi sie papierow wyciagac, ten mniejszy (do wydlubania) ma albo 0-40ct albo 0.42ct - nie pamietam, przyrownany do 1 ct...z ciekawosci....bo jak sie zdecydowalismy z M ze czas dostac duzego kamyka po tylu latach malzenstwa to szukalam porownan na necie. I dobrze ze poszukalam bo na poczatku myslalam kupic 0.75ct, stanelo na szczescie na 1. chociaz bym chciala 1.25 albo 1.50, ale juz za duzo kasy bylo. post a picture imagen free uploader to bylo gwoli ciekawosci, bo zanim duzego kupilismy szkole przeszlam niezla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.04.2018 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 teraz czekam na WASZE blyskotki :popcorn: a perly? nosicie? i srebro?? ze srebra tez mam kilka fajnych sztuk, ale nie pierscionkow, bardziej naszyjniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.04.2018 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 JOANA - specjalnie dla Ciebie fotki bylismy obejrzec te plytki, shutters tez mieli, chcialam tylko pokazac rozne otwieranie na gorze z patykiem na srodku jak ja mam, na dole patyk z boku, jest jeszcze zupelnie system schowany i go nie widac. I to juz nalezy do osobistych preferencji co sie lubi i teraz najwazniejsze....te deski o ktorych myslisz, mieli 3 kolory na widoku, reszta w katalogu, ale nie o kolor chodzi image url upload dla mnie w dotyku normalnie jak kupa plastyku zdecydowanie wole deske nawet zamalowana lub kostke, to naprawde musi sie nagrzewac, gola bosa strach stanac no i to wyblakanie a teraz to o czym pisalam - pewno pamietasz i co z tym zrobic kompletnie nic. a nie ma sily, czyms w koncu sie zawadzi i pociagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.04.2018 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 i na koniec dzisiejszego maratonu.....proba! bez z jedna image host i z dwoma M sie podoba z jedna, od poczatku chcial jedna, ale M ma guzik do gadania beda dwie. Ladniej wtedy drzwi bedzie widac - jeszcze jak mi je obrobi tak jak chce i wizualnie sie zgubi sciana od garazu. a tu widac z dalsza, z tymi okanmi, temu zmienilam zdanie ze zostana biale.....jak kiedys zmienie okna na ciemne to i kolumny sie przemaluje. pozatym co? mam jedna zalozyc a druga bedzie sie paletac? bo bedzie, bo wiem ze M bedzie ja przetaczal, przenosil w te i wewte w garazu az ja szlag trafi. A narazie nie mam w planie przedluzac tego dachu, jest ale w pozniejszym planie bo sie z tym nie spieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.04.2018 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Zdjęcia zrobię później. Teraz muszę jechać do Starostwa (służbowo). Mnie też bardziej jedna kolumna się podoba. Dwie zawężają prześwit i jakoś drzwi giną. Jakby drzwi miały framugę białą... nie wiem. Trzeba by przymierzyć kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 26.04.2018 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 A może dwie kolumny tylko zamontowane bliżej drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.04.2018 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Cholera napisałam się , zdjeć dodałam i poszło w kosmos!! zaręczynowy: Na małego na bank by się nie zmieścił srebra mam dużo, a tu mój ulubiony komplet od M. Bransoletka i wisiorek, są fajne cieżkie: Mania ja mam blisko sąsiadów Mania widziałam ostatnio deski kompozytowe, w leśnictwie ! Masakra, a mój dalej mówi, a mi sie podobają , dobrze, ze jeszcze daleko do tego tematu. Płytki ładne planujesz, mi też się ta koniczyna podoba, przez to, że ma takie rameczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.04.2018 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 nie wiem jak dzis bede pisac, router sie mi wylacza co chwile co za badzieiwe, a kupiony nowy. Wywalilam niestety rachunek i pudelko bo bym dziada oddala. dzis mamy plan cos zrobic , M jednak jedzie do pracy na popoludniu, zobaczymy czy z planow cos wyjdzie przed. Deszcze dzis ma nie padac, za to na sobote snieg zapowiadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.04.2018 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Pstka - ale ja przeciez pisalam ze drzwi beda mialy biala obramowke, tak jak tu zapomnialas? Nuxe blizej kolumn drzwi nie moge, kolumny maja daszek na brzegach podtrzymywac, smiesznie by to wygladalo, no i najwazniejsze dlaczego nie moge - obok zaraz sa drzwi do garazu. Narazie chce dwie postawic. Ta jedna kolo sciany i tak w koncu z tamtad wyjedzie - jak przedluzymy daszek nad tyg ganeczkiem, pojedzie na drugi koniec. Nie chce zeby lezala niewiadomoile bo czasem plan mi pare lat zabiera, zeby sie nie zniszczyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts