mania1220 09.05.2018 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 w zoologicznym albo gdzie maja wszystko do bajorek z rybami ciurkanie jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2018 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Mania no wlasnie nie mam, ta rabata byla taka byle jaka i w zasadzie troche przechowalnia ze jej wcale nie focilam. i nawet teraz nie do konca wyglada tak jak chce, bo jak rododendrony sadzilam to czesc wiosennych jeszcze nie wylazla i teraz sie panosza, tawulki, uludki i jeszcze niewiadomoco a pomiedzy nimi upchane runianki, ktore ledwo mozna odroznic. ale na pocieszenie zamowilam 15 runianek i bede je sadzic przy hortce pnacej (tam mam cien i polcien i najwieksza wilgoc, domowilam tez paprocie i inne zadarniaczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.05.2018 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 oj...zapomnialam - mam czysciutka wode w mojej 3x wylalam, ale bede miala fajny rachuek za wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.05.2018 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 szkoda TAR , myslalam ze zobacze jak to u Ciebie wyglada. Bo nie wiem czy powinnam dokupic wiecej czy zostawic, sek w tym ze chce drzewo obudowac tarasem. A kwitna juz??czy przekwitly??u mmie pod klonem bo najwiecej cienia tam maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.05.2018 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 a posadzilas to co nakupowalas?? mialas pokazac, i tego za plotem eksmitowanego, wez no na weekend zrob foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2018 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 wymagasz ode mnie wiele, zostala mi do posadzenia polowa z tego co nakupowalam, od jutra mamy kumpla ze stanow, jezdzimy z nim dom kupowac, zalatwiac formalnosci u developera, chcemy wszystkiego dopilnowac zeby go w konia nie zrobili i normalnie mamy urwanie pupska, do tego praca, ogarniecie chalupy, skladanie mebli w goscinnym, i ten cholerny rozwalony bark, wiesz jak ciezko robic cos prawa reka:bash::bash:tarasu tez nie zrobilam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.05.2018 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 przeciez sie zapytalam czy posadzilas, skad mam wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.05.2018 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 :wave::wave::wave: JEST KOLIBEREK :wave::wave::wave: PIERWSZE MALENSTWO SIE POKAZALO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2018 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 nooo wieeem, skad mialas super ze koliberki wrocily. a do mnie wlasnie pudelka dojechaly, jestem w szoku jak pieknie wszystko wyglada i pachnie. jutro przetestuje czy jest tak samo smaczne jak wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.05.2018 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Mmika pięknie wygląda! Chcę jakieś ciurkadełko! Muszę do sierpnia poszukać jakiegoś fajnego taniego rozwiązania, znowu mój się narobi U mnie też była burza, trochę popadało ale bez szału. Mania, koliberek? czyli wiosna u ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.05.2018 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 TAR zanim wyjesz pudelka pokaz jak wygladaja, w srodku tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.05.2018 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Super ten lew ogrodowy Mania,masz wiosnę na całego, skoro maluszek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.05.2018 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Joana narazie pierwszy, zleci sie ich wiecej, nektar mam zrobiony w lesie tez musze powiesic. ciurkadelko chcesz? jak wszystkie to wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.05.2018 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Pestka nic mnie tak nie cieszy jak one jeszcze jak niedzwiedzie beda mi kolo domku lazic to juz zupelnie bede w 7 niebie zapytam sie Lynn na weekend czy byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.05.2018 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Mania, inna wodna kulka. Świetnie z pod słońce wygląda Taką jaszczurę bym sobie zainstalowała, gdybym miała gdzie Ja bym chciała taką pompę na froncie między wejściem, a garażem Taką studnię tylko z kranem przy warzywniku Marzenie o olbrzymim dzbanie nie do spełnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.05.2018 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Pestka nic mnie tak nie cieszy jak one jeszcze jak niedzwiedzie beda mi kolo domku lazic to juz zupelnie bede w 7 niebie zapytam sie Lynn na weekend czy byly Może w tym roku uda ci się jakiegoś sfotografować Miśka znaczy, bo koliberki to bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.05.2018 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Koliberki wrocily Fontanna umyta i chodzi jak burza macie racje, wiosna siezaczela u mnie na dodatek zjaralam ramiona az mnie piecze mata sesje kamieniolom po wypuszczeniu wody i czysciutko free screen capture software upload pics to sie kurna cirkadlo nazywa nie ciurkadelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.05.2018 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Pestka no w zeszlym roku miska sfotografowalam, 15 min po naszym przyjezdzie do parku, pamietasz i yego samego dnia zdecydowalam ze kupuje domek - przez tego misia Ta szklana kula wiem - moje marzenie na froncie pokazywalam je jak planowalam fontanny. A dlaczego niby dzban ma byc marzeniem? przeciez sama mozesz zrobic, dzbany mozna kupic, do tego pompa, rurki i baniak w ziemi, zadna filozofia, tak samo jak ze starej pompy mozna zrpbic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.05.2018 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Ciurkadlo super Faktycznie misiek był, ale może nie ostatni Dzban taki wielki, to straszne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.05.2018 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Pestka, musisz sie rozejrzec - po ogrodniczych, po sklepach netowych, na lokalnych. Nie musi tez byc wypalany - te z poly robipne ze wygladaja jak prawdziwe , napewno cos trafisz - tylko trzeba sie rozgladac. Misiu byl mlody, juz sam lazil bez matki, miala ich 3. Jak z matka chodzi to sie zamknac trzeba - to juz nie jest wesole, moga zaatakowac. Czy sie w tym roku urodzily nie wiem. Znaczy napewno sie urpdzily ale czy wokolo parku? a tak wzgledem parku - M wrocil i mowi ze Brad do niego dzwonil, wlasciciel parku, od niego tez nasz domek kupilismy bo on domki tez sprzedaje - pytal sie czy M by postawil taras dla jakiegos goscia w parku - bo nasz taras najladniejszy jest Wiec z Jerrym zbuduja i zarobia Gosc zaraz potem dzwonil. Wstepnie sie umowili na cene ale musza naj[ierw wiedzic jak ma wugladac i co tamen chce. A mnie czeka na weekend rozmowa z Bradem - o tarasie pod stol wie i pozwolil, a teraz trzeba o pergoli pogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts