Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mania no wlasnie nie mam, ta rabata byla taka byle jaka i w zasadzie troche przechowalnia ze jej wcale nie focilam. i nawet teraz nie do konca wyglada tak jak chce, bo jak rododendrony sadzilam to czesc wiosennych jeszcze nie wylazla i teraz sie panosza, tawulki, uludki i jeszcze niewiadomoco a pomiedzy nimi upchane runianki, ktore ledwo mozna odroznic. ale na pocieszenie zamowilam 15 runianek i bede je sadzic przy hortce pnacej (tam mam cien i polcien i najwieksza wilgoc, domowilam tez paprocie i inne zadarniaczowe

wymagasz ode mnie wiele, zostala mi do posadzenia polowa z tego co nakupowalam, od jutra mamy kumpla ze stanow, jezdzimy z nim dom kupowac, zalatwiac formalnosci u developera, chcemy wszystkiego dopilnowac zeby go w konia nie zrobili i normalnie mamy urwanie pupska, do tego praca, ogarniecie chalupy, skladanie mebli w goscinnym, i ten cholerny rozwalony bark, wiesz jak ciezko robic cos prawa reka:bash::bash::bash:tarasu tez nie zrobilam:cool:

Mania, inna wodna kulka. Świetnie z pod słońce wygląda 18d7c76c81b89ef8592cc175a83ac166.jpg

Taką jaszczurę bym sobie zainstalowała, gdybym miała gdzie e0523895736b20c36edc1fd6012d534a.jpg

Ja bym chciała taką pompę na froncie między wejściem, a garażem 413500bb48c1c34fcdd00eb7988ce425.jpg

Taką studnię tylko z kranem przy warzywniku 40799377c680e74410dc1698fdf2008b.jpg

Marzenie o olbrzymim dzbanie nie do spełnienia :( 20763d17ba77d8b2b29ad9560648434b.jpg

Pestka nic mnie tak nie cieszy jak one :D

jeszcze jak niedzwiedzie beda mi kolo domku lazic to juz zupelnie bede w 7 niebie :D

zapytam sie Lynn na weekend czy byly

Może w tym roku uda ci się jakiegoś sfotografować :) Miśka znaczy, bo koliberki to bez problemu

Koliberki wrocily :D

Fontanna umyta i chodzi jak burza :yes:

macie racje, wiosna siezaczela u mnie :D

na dodatek zjaralam ramiona az mnie piecze

mata sesje

kamieniolom po wypuszczeniu wody

IMG_3127.jpg

i czysciutko

IMG_3151.jpg

IMG_3154.jpg

IMG_3156.jpg

IMG_3185.jpg

IMG_3183.jpg

IMG_3179.jpgfree screen capture software

IMG_3175.jpgupload pics

IMG_3181.jpg

IMG_3169.jpg

IMG_3166.jpg

IMG_3172.jpg

to sie kurna cirkadlo nazywa nie ciurkadelko :D

Pestka no w zeszlym roku miska sfotografowalam, 15 min po naszym przyjezdzie do parku, pamietasz :D i yego samego dnia zdecydowalam ze kupuje domek - przez tego misia :D

Ta szklana kula wiem - moje marzenie na froncie :yes: pokazywalam je jak planowalam fontanny.

A dlaczego niby dzban ma byc marzeniem? przeciez sama mozesz zrobic, dzbany mozna kupic, do tego pompa, rurki i baniak w ziemi, zadna filozofia, tak samo jak ze starej pompy mozna zrpbic :p

Pestka, musisz sie rozejrzec - po ogrodniczych, po sklepach netowych, na lokalnych. Nie musi tez byc wypalany - te z poly robipne ze wygladaja jak prawdziwe , napewno cos trafisz - tylko trzeba sie rozgladac.

Misiu byl mlody, juz sam lazil bez matki, miala ich 3. Jak z matka chodzi to sie zamknac trzeba - to juz nie jest wesole, moga zaatakowac. Czy sie w tym roku urodzily nie wiem. Znaczy napewno sie urpdzily ale czy wokolo parku?

a tak wzgledem parku - M wrocil i mowi ze Brad do niego dzwonil, wlasciciel parku, od niego tez nasz domek kupilismy bo on domki tez sprzedaje - pytal sie czy M by postawil taras dla jakiegos goscia w parku - bo nasz taras najladniejszy jest :D Wiec z Jerrym zbuduja i zarobia :D Gosc zaraz potem dzwonil. Wstepnie sie umowili na cene ale musza naj[ierw wiedzic jak ma wugladac i co tamen chce.

A mnie czeka na weekend rozmowa z Bradem - o tarasie pod stol wie i pozwolil, a teraz trzeba o pergoli pogadac :D