mania1220 14.05.2018 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 na wisteriach dopiero mam takie paczki i jak sie to ma do Wisterii w Polsce na sunburscie dopiero takie poziomka pierwsza co pisalam - jedna kwitnie a cieszy image hosting krzaczor zaczal paczki miec images upload klon niedlugo syfu czerwonego mi narobi jak farfocle opadna bo juz liscie wylaza to sie ciesze ze przezylo i ladnie zaczelo zyc, mialam dwa, jedno padlo, jedno zyje image upload no compression uratowana - poki co - sliwa a tu krzaczasta i wczorajsza temperatura, to pylo kolo 4 po poludniu juz a dzis rano 5c bylo znow, normalnie oszalec mozna i jak nie chorowac?? I tak juz tydzien ale fontanna dalej czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.05.2018 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 (edytowane) Kardynal sorry za jakosc fotek, no nie bede sie juz bawic w zmiane obiektywow, leza w torbie na gorze juz do lasu wyciagne upload a picture on przylatuje codziennie kilkanascie razy na dzien, samiczka zadziej - siedzi na jajkach. Samiczka nie jest taka kolorowa, taka bladziutka jest. karmnik mam, ale nie wbity, dzis go bede wbijac, czekam az M robi mi daszek bo jak pada namaka wszystko, wiec jak ostatnio padalo chowalam ten ojemnik na noc Edytowane 14 Maja 2018 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2018 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 fajne ptaszory u mnie w swierku kolumnowym jak podlewalam znalazlam gniazdko ptaka, pachnie mi trznadlem. rozchylilam tylko galezie bo myslalam ze to pajeczyna a to takie utkane jak z pajeczynki gniazdko i w nim trawki galazki. nie ruszalam niech sie spokojnie jajka wykluja o ile sa. a wczoraj do tarasu kopciuszek mi pukal co chwile, stawal na schodkach i probowal wejsc. moze dlatego ze na murku rabatowzm psia micha stoi z woda i one korzystaja a jest blyszczaca to przyciaga okolicyne ptaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 14.05.2018 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Gosik bardzo steskniona za wakacjami musisz byc - liczysz dokladnie Ja tez tak zawsze liczylam jak jeszcze mieszkalismy w miescie i rezerwacje robilismy - zleci szybko, juz polowa maja Wiem, że zleci ale to najgorszy miesiąc w całym roku w pracy - "miesiąc cudów" - strasznie męczący ze względu na kilku bardzo roszczeniowych rodziców... (ale to uroki obecnych czasów - coraz częściej na granicy paranoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.05.2018 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 TAR a bylam sprawdic synogarlice, rozchylilam galezie - spokojnie siedziala i patrzyla na mnie .Postaw im jaka miseczke z woda na zewnatrz? Ja mam postawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.05.2018 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Gosik Ty w szkole miesiac cudow a ja na ogrodzie czekam na jakie cuda albo kleske poki co zaraz ide scinac jednego sunbursta i japonczyki dwa wykopywac bo jednak nie przezyly a u sasiada tak i na ta sama strone staly i nawet go go ie zawinal koniec z japonczykami u mnie nie chca zyc:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2018 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Maj to moj ulubiony miesiac Mania u mnie misek i poidelek kilka postawionych w roznych katkach ogrodu, maja co pic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.05.2018 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Pryskaj zapobiegawczo obie sliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.05.2018 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 stary Sunburst DEAD. Do polowy zyl, reszta zdechla, cial sie jak chrust a co z tym drzewem w lesie? jak kora odeszla? pytalam, ZADNA nie zauwazyla pytania?? Pestka spryskane, na froncie jeszcze mam krzaczasta potwora, ale na krzaczastych nigdy nic nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.05.2018 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Maj tez moj ulubiony, pewno ze to wiosna i sie wszystko budzi do zycia i moje urodziny - i ja sie budze z krzakami sek w tym ze tutaj wiosna raz normalnie a raz pozno jak teraz lato krotkie ale tutaj upaly do konca pazdziernika potrafia byc, Indianskie lato tez jest wiec nie nazekam, tylko na te wiosny boje sie czy mi brzozy nie przemarzly :sick::sick: zastrzele sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2018 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 no ja czytalam ale nie odpowiadam, bo nie wiem Mania szczeki zalozone i jest dziwnie, maja je luzno zeby nie ukrzywdzic. Wito na poczatku olewal ale widze ze zaczyna lapac, choc on nie kojarzy dlaczego go gilga i dzwieczy dziamgol straszny. Kasti zalapal od razu i jest problem, mega nieszczesliwy i wystraszony pies. wlazi mi na glowe jak zabrzeczy, efekt jak przy burzy lub fajerwerkach. Boje sie by deprechy nie dostal. juz kiedys tak bylo jak sie wyprowadzilismy z domu i zamieszkalismy na czas budowy w bloku, chodzaca kupka nieszczescia, osowialy, chowal sie w kacie, nie chcial jesc. jesli tak bedzie sciagam, no chyba ze zalapie a on jest madry i przestanie klapac paszcza. na razie wyglada jak siedem nieszczesc, nawet pileczka nie chce sie bawic. no nic daje mu tydzien. i wez mi daj linek do tych obrozek bezbolcowych, mozesz na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.05.2018 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 masz psa trzesidupe, taki sam byl moj senior - burza, sztuczne ognie, syreny - placz, trzesiawka i spindral sie az na szyje, albo chowal w lazience i szafke mi obgryzal Tego nic nie rusza z czego sie ciesze! jedyne co sie trzasl to w sobote jak jechalismy do lasu, dawno samochodem nie jechal, ale potem mu przeszlo. sluchaj, zasada jest jedna - zeby pies tego nin stop nie nosil, to jest do cwiczenia psa. Wiec rob to malymi kroczkami - jak oddajesz psa do wychowania i tresury tez by mu sie wiele nie spodobalo a musialby by. Za kazdym razem tez jak probuja szczekac i im to pipczy trzeba dawac komende - taka sama jaka dajesz jak szczekaly - czyli cicho alno co tam mowisz, zeby sie nauczyly ze to jest tylko na szczekanie. Moj coraz zadziej to juz nosi, tak sie nauczyl poprostu nie bylo przebacz ani sentymentu, inaczej pies wlazi jak dziecko na glowe. Niestety tak zrobilam z Seniorem teraz taka glupia nie bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.05.2018 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 pojechalismy po reczniki do lasu i po orzeszki. wsiadamy pieknie do samochodu po zakupie orzeszkow a tu taaaaakiiiii piekny kojot po chodniku zapyla a moj M - to pies czy lis?? no prosze cie mezu!!!! gdzie kojotowi do lisa piekny jak piekny, paskudny byl, ale nadal piekny niestety nie zdazylam wlaczyc kamerki na telefonie i zlecial z gorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2018 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 MAnia duzemu starcza jak piknie u malego obroza. nawet mu jej nie musze ubierac. wczoraj jak mi jedzenie przywiezli to od razu alarm starczyl jeden biper ktory sama zrobilam i od razu z powrotem na sofe bylo. oczywiscie z komenda. maly juz tez powoli lapie, zaczyna szczekac to mu zakladam i bipie. wielki test bedzie jutro jak goscie beda. musza sie nauczyc i juz. wszystkim bedzie sie zyc lepiej:D laski glosujemy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.05.2018 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 enooo, coś nie tak z tym głosowaniem? Było 28 głosów, kliknęłam głosuj i dalej jest 28, a ja widzę czerwoną łapkę w górę podniesioną i - głosowałeś. Wczoraj nie zwróciłam uwagi na ilość głosów jak klikałam. Mania, tarasy będzie M robił z tymi lampkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.05.2018 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 TAR no widzisz , dzaial, powoli i sie naucza glosowalam, pokazuje 30 glosow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.05.2018 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Mika raczej nie, chociaz jedna babka moze sobie zazyczyc, ta z najwiekszym tarasem (wiekszy niz nasz i bardzo wymyslny ale laska ma kase i zachcianki). znalazlas jakis kabel do fontanny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.05.2018 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 wczoraj pierwszy raz trawe skosilam Wy pewno juz kilka razy ale numer jest taki...wzielam baterie i naladowalam, poszlam do szopki wyciagnac kosiarke, zlozona na polce byla, ja ja wyciagam a tam bateria nie wyciaglam po ostatnim koszeniu, powinna byc w domu, zostala w plastykowej budzie calutka zime mowie no tak, szlag ja trafil. Baterii mam 3 na zmiane do kosiarki i do recznego, dwiw w domu trzeciej znalezc nie moglam, no to sie znalazla. Wyobrazcie sobie nawet nie wysiadla! skosilam na tej baterii trawe, a tej naladowanej nawet nie ruszalam. To sie nazywa dobry sprzet dzis pada jak glupie, a ja za pol godziny jade zawiezc Maniusia na wyciecie jajek pomijajac kojota wczoraj, zapomnialam powiedziec ze jak wracalismy w sobote z lasu widzialam dwa orly piekne byly! niestety fotki nie mam bo telefonem to sobie mozna, ale nizej lataly niz sepy i pieknie je bylo widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.05.2018 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Widziałam zająca. Ale w Szwecji. Mania, nie kupiłam kabla, bo wyjechaliśmy. Nawet nie zdążyłam kupić tego płynu na glony. Pewnie fontanna zarośnięta będzie jak wrócimy. Pisałaś o myszach, właśnie ten nasz znajomy jechał dzisiaj na przegląd samochodu i zajrzał do zapasowego koła. Wielkie gniazdo mysz znalazł. Najlepsze jest to, że w ubiegłym roku w tym samym miejscu też miał myszy, do tej pory pamiętam tamten smród.Teraz nie śmierdziało w aucie. Jak zjeżdżaliśmy z promu, to Ystad oblężone było przez stare amerykańskie auta. Ludzie piknikowali w każdym możliwym miejscu, nawet na chodnikach grupkami siedzieli rozłożeni z lodówkami turystycznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.05.2018 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 wrocilam, zawiozlam Maniusia Mika wczoraj jak kosiarke wyciagalam mysza w szopce mi spod nog wyskoczyla Tez mam pewno jakie gniazdo, mysza albo nornica! nie wiem, za szybko zwialo. Tak myslalam bo torbe z nasionami mialam nadgryziona, a po zeszlym roku zostaly jakie nasiona rozsypane to sie zadomowily Niekoniecznie zarosnie, zalezy jak dlugo bedziesz w Szwecji i zalezy od pogody, jak jest cieplo szybciej sie robi, najwyzej wyczyscisz jak tam jestes to rob fotki bo lubie ogldac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts