TAR 16.05.2018 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 ojejciu jaki biedaczek, bedzie lepiej. z moimi jezdzilam na zastrzyki p.bolowe. Pani wetka sprawdzala stan ranek i jak sie goi i przy okazji dostawaly zastrzyk.Dziwie sie ze u ciebie tylko tabletki dali. Ale zwracaj uwage na rany czy nie czerwienieja, czy nie puchna, czy z nich nic nie leci, tak na wszelki wypadek. wiesz jak jest, mial poważny zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.05.2018 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 sprawdzam, jasne ze sprawdzam. Nie dali zastrzykow bo jakby cos sie dzialo mam z nim wrocic. Ale chyba OK dzis...znaczy lepiej. Jak go wynioslam to nawet koliberki dojrzal jak pily i sie na nie patrzyl a jak psa uslyszal szczeknal. Wiesz, morfina tez przewaznie w zastrzyku abo w kroplowce a ja bralam w tabletkach jak mnie do domu poslali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 16.05.2018 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Maniu on nie obrażony na ciebie tylko jeszcze nieźle naćpany. Pamiętam że dokładnie tak wyglądał mój kot po narkozie. Miał do tego oczy zaszłe błonką/ Obraz nędzy i rozpaczy. Ale od razu próbował na krzesło wskoczyć więc musiał noc w transporterze spędzić bo nie dało się go upilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2018 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 nooo przycpany ale walczy, niemniej zawsze to obraz nedzy i rozpaczy, moje tez w podobnym stanie. ale one akurat lubia sie ulozyc wtedy u siebie zawinac, kocykiem okryc i przespac. z kazdym dniem z Maniusiem bedzie juz lepiej. a za chwile zapomni o bolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.05.2018 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 wiem ze nacpany byl, ale ciezko to odebrac bylo inaczej nz obrazenie jak na kazdego patrzyl a odemnie glowe odwracal Mam nadzieje ze do piatku lepiej sie poczuje jak pojedziemy. To ze dzisiaj machal ogonkiem na moj wido rano to juz byl znak ze "odbrazil" TAR ano lezy w kocyku, zimnawo mu to nakladam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.05.2018 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 TAR walczy z oswietleniem a ja poczynilam dwa zakupy do domu. Pamietacie w jaskini u M zaglowek? Jest w kolorze jasnej kawy - wcale mi tam nie pasuje! Zaslony ma szare wiec dokupilam mu tez szary zaglowek tak na lozku wyglada - nie M jeszcze koszt w sklepie 320 plus podatek, wygralam nweczke w pudelku za 73 i za 1/3 ceny wygralam tez kamery do domu i na zewnatrz skoro nas tu nie bedzie...nawet jedna sobie na fontanne nakieruje i bede miala podglad czy jakby gdzie rura nie poszla i nie wylalo moge zaraz zadzwonic do saisadki zeby pompe wylaczyla. A zaglowek - szary dam do M do jaskini a ten co on ma zabiore do lasu i dam za swoje lozko, bedzie sie mi lepiej opierac niz o sciane a akurat jest w kolorach jak tam w domku wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.05.2018 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 uwaga cos do posmiania!!! ale najpierw good news - Manius wyszedl sam na taras sie rozlozyl w sloneczku a teraz do posmiania... 1. Joanie nie przyjedzie na long weekend teraz do lasu (sasiadka Kathy i jej kolezanka co kupila domek po nas kolo niej) bo......MUSI zostac w domu bo MUSI ogladac slub Harrego Myslalam ze padne jak to uslyszalam!!!! i ja i Kathy mamy satelite w domkach , ale pewno ciszy potrzebuje zeby sie skupic 2. Mlodej chlop przeskoczyl Joanie dzisiaj! Wybrali pieska, a wlasciwie Nikus wybral pieska. I mieli jechac po niego. Wczoraj wybrali w nocy. No ale dzis rano jej chlop wstal z awantura i caly dzien zepsul! chodzi i sie awanturuje i wyzywa na Mlodej bo.....mal sen Snilo mu sie ze Mloda go zdradza Normalnie IDIOT!!! Mloda nerwowo wykonczona od rana. Kazalam jej mu powiedziec zeby mi wysnil szczesliwe nuery w totka, a tak w ogole niech zalozy interes wrozbity, moze co zarobi no szkoda mi Mlodej ale chodze i brechtam bo JAK SIE NIE SMIAC??? ile razy ja takich snow mialam z M, M tez mial, i co, pdrazu rpzwod na podstawie snow he he. facet musi czuc sie bardzo niepewnie! co nie znaczy, albo nie, inaczej - to jak po niej jedzie na podstawie snu swiadczy o tym jaki idiota jest! ale zawsze byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.05.2018 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Maniutek nie powinien leżeć na słońcu tak prędko po operacji. :lol2:Młodej facet chory na zazdrość Ode mnie by czymś ciężkim dostał Kilka dni temu przyśnił mi się po raz pierwszy i jedyny mój były. Obudziliśmy się rano z J, a vis a vis łóżka pod ścianą stoi W i patrzy na nas. Ciekawe od kiedy tam stał i co widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.05.2018 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Pestka a coooooooo robilas ? swintuszylas Manius tylko sie ogrzac poszedl, one, znaczy Shih tzu dlugo na sloncu nie moga, przez te krotkie pyszczki. Polezal i wazl do cienia, teraz w kuchni sie rozlozyl. Pod stolem w cieniu jak sie rozlozyl to wywalil caly brzuch na wierzch, moglam bez ruszania go zobaczyc jak to wyglada dokladnie - OMG, ale szrama, ta po przepuklinie plus brak jajek, ale nie bede pokazywac bo az ciary przechodza jest piekna pogoda, kazalam M zjesc cos na miescie a ja ide sie walnac na lezak bo dzis pracowac nie muszem IDIOT pojechal po psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.05.2018 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 A jak myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.05.2018 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Jak dobrze, że tutaj nie ma tv. Harrego nie będziemy oglądać Będzie wyskakiwał tylko na lapku, ale to da się ogarnąć. Maniusia nieszczęśliwa minka za serce chwyta. Dobrze, że już dochodzi do siebie. Mania, teraz jak dzieci z Młodą przyjadą do was, to ze zwierzyńcem. Dopiero będziesz miała galimatias.:rolleyes: Mania, żeby zazdrosny mąż Młodej z jakimś wielkim psem nie przyjechał. Będzie odstraszał ewentualnych kochanków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.05.2018 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Pestka a to zle?? odwet chociaz we snie "patrz i zaluj co straciles" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.05.2018 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Mika nawet nie mam zamiaru tego ogladac, zerkne na fotki jaka kieckie miala ona i goscie i na tym koniec Bardziej ona mnie interesuje bo Suits ogladam Manius juz lepiej, nawet mnie polizal. Juz tez po rampie sam lazi nie musze go nosic, no bo co bedzie sam w domu lezal jak ja rozwalona na ogrodku? Przyszedl i wlazl mi pod lezak - zupelnie jak Senior robil. A potem co chwila wylazil i sie rozkladal zeby go podrapac po klatce - czyli goi sie jak na psie a on wraca do siebie z czego sie bardzo ciesze. Dzwonili tez od veta zeby zapytac jak daje sobie rade, jak szwy, czy robil piiiii i kuuuuu itd. Jakby co vet mieszka jak pisalam olo mnie...ja mam numer 5 a on 8 Piesa juz wiezie, pojechal jednak sam. kazalam isc do veta zeby go sprawdzili i dali dodatkowe szczepionki jesli wszystkich nie mial, zaraz fotke wkleje. ale mnie przypalilo, chlodze sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.05.2018 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 zdjecie z netu z ogloszenia, jeszcze do domu z nim nie wrocil mieszanka dwoch psow co kazalam jej nie brac ale sie uparla i Nikusiowi sie podobal - Juck Russel & Chihuahua - to bedzie katasrofa heheh, te dwie rasy mieszanke ogarnac?? chcialam zeby czystego wziela ale nie wiem co sie uparla na mieszanca. Mika , ona ma urodziny w lipcu, jedzie z tym wrozbita na weekend. Ja mam dzieci pilnowac....4 dzieci, krolik i dwa psy - chyba zwariuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.05.2018 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Pilnuj u nich Piesek ładny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.05.2018 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 jasne z ladny, ale mieszanka takich temperamentow to bedzie jak nastepne 4 dzieci zapamietajcie moje slowa - bedzie nazekac! bedzie klac ze miala taki durny pomysl. Dobrze ze zajaca nie trzeba na spacery wyprowadzac Mika nie da rady, nie lubie u kogos siedziec, nawet jak to sa moje dzieci, wizyta, ewentualnie jedna noc i juz chce do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.05.2018 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 ahhhh patrzcie jacy ludzie sa zapytalam Kathy czy Trina bedzie mogla zabrac nam zaglowek bo jedzie pick up'em. Odrazu slyszalam ze NIE bo ona ma tyle pudel REALLY. To nie jest zaglowek jak mam na gorze u siebie, ten jest maly i spokojnie by wszedl bokem na pace. Ale vana M musial pozyczac zeby Kathy sofe i swoje pudla zabrala. Mysmy jeszcze nie musieli pergoli zawozic bo M odrazu nie bedzie robil, moglam spkojnie poczekac az bedzie bral do pracy i sie wtedy uzyje. Ja zabralam 1.3 vana i gdyby nie pergola tobym w samochodzie naszym sie zmiescila. Zaglowka nie wzielam bo dopiero wczoraj ten szary wygralam i nie wiedzialam ze na to wpadne. Takie odrazu NIE bo pudla kiedy mysmy specjalnie duzego pozyczali na jej zeczy - za nasza kase. No wierzyc sie nie chce normalnie wecie co - przytkalo mnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.05.2018 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Dobrze, że mają domek. Trudniej w bloku z psem by mieli. Nie wiadomo, czy pilnować dzieciaki, czy z psem na siku lecieć. Nikusiowi się nie dziwię, pozazdrościł Natce własnego zwierzaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.05.2018 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 ehhhh, Mania, ludzie często myślą tylko o sobie. Dzisiaj się zdziwiłam. Greta ma urodziny i pocztą kwiatową dostała kwiaty. Wiązanka opatulona w papier z każdej strony. Myślałam, że pan kierowca wręczając ten wiecheć z papieru rozpakuje, ale nie, dał pakunek i pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.05.2018 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Mika dopiero co dalam jej za darmo nowiutkie nie uzywane swiatla na czujnik bo chciala zeby kolo domku zalozyc, dalam jej tez nowiutki szampon do prania dywanow, wogole nie powiem ILE dalam za darmo i nawet nie myslalam o kasie, a tu mala przysluga. Skoncza sie wiec podarunki bo po co? moiwsz kwiatki? poczta? cos Ci pokaze.....na urodziny dostalam kwiatki tez zamawiane przez neta... moje w pudelku fedexem przyszly wiec walneli na prog, zadzwonili do drzwi i sie zmyli no i otworzylam i poslalam ta fotke do nadawcy z podziekowaniami i krzyk sie podniosl ze to nie to! poslalam wiec druga fotke mowiac ze niewazne, wazna pamiec i mily gest i piekny kolor roz i ta osoba sie wnerwila i powiedziala ze ich niezle zjedzie....bylo zaplacone za taki bukiet :rotfl: no nijak niepodobne, tylko udajace, a zamawiane na neie bo z innej prowincji ta osoba jest no i wez i cos zamawiaj na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts