narendil 25.05.2018 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 rodo - srodo :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2018 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 chwal sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.05.2018 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 nie wiem czy wejdzie, tez mnie wywalalo. TAR - fontanna byla na front domu kupiona i tam mi sie najbardziej podobala, ale nie wiedzialam ze woda tak szybko paruje, pisalam ze musze zabrac bo M nie bedzie pamietal napelniac i...jak nas nie ma ktos moze zajomac. Temu do lasu pojechala. Mi sie wydaje ze pasuje, bo jest zielona jakby mchem obrosla, a jak obrosnie to tymbardziej lepiej. Pergola obok bedzie obok biala i tez sie to ma nijak do lasu, powinna byc drewniana Pestka dzis jeszcze raz liczylam naliczylam na tej popierdolce 24, ale nadal rosnie, wiec nie wiem ile w koncu bedzie. dziewczyny ciesze sie ze sie podoba, wkleje potem wiecej, ale juz z lasu, teraz jade do veta sciagnac Maniusiowi szwy i dac zastrzyk a poyem prosto do lasu. Pieso dzis ostatni antybiotyk wzial. Naredni - wklejaj co chcesz i ile chcesz - u mnie sie pytac nie trzeba bylam dzis 150 numerek jak glosowalam w Ikei. ok lecem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.05.2018 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 W takim razie się bezwstydnie pochwalę Do Waszych ogrodów daaaleko, ale ja tam lubię swój blokowy taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2018 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 i super jest, mikro ogrodek a jaki pies zadowolony fajne fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.05.2018 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 bardzo ładny balkonik, widzę śliczne lustro. Ja mam dziewczyny nerwa, mój jest w miejscu, do którego zbliża się potężny cyklon. Wczoraj w południe maila napisał, ze odpływają 150 mil od brzegu, dokończą załadunek się uspokoi i cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 25.05.2018 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Ulżyło mi jak przeczytałam, że to nie tylko mnie forum wyrzucało... ostatnio nie miałam czasu na nic, więc tymbardziej na muratora... ale żeby nie mieć takich zaległości, to czasami czytałam sobie na komórce a wczoraj i dzisiaj własnie jakieś komunikaty po angielsku i bądź tu człowieku mądry... dopiero w domu coś tam zatwierdziłąm i teraz chyba już działa...Mania w lesie bajeczka, ale rzeczywiście trzeba jak najszybciej zrobić tą pergolę, żeby zasłonić budę i resztę burdelu, bo zdecydowanie razi w oczy takie sąsiedztwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.05.2018 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Pies zadowolony, bo mu rośliny smakują. Już wiem, że labradorom nie szkodzą cebulki tulipanów i lilii... Pani dodatkowe żarcie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.05.2018 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Świetny ten taras Lustra też wypatrzyłam I brzozę, której sobie do tej pory nie kupiłam Poduszki w Ikea te- FRÖSÖN/ DUVHOLMEN. Na szwedzkiej stronie piszą- Są one wykonane z butelek PET i barwione w bardziej trwały sposób, dzięki czemu kolor pozostaje dłużej na słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.05.2018 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Dzięki A lusterka to moja wielka miłość :rotlf: Wpycham je, gdzie tylko się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.05.2018 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Fajny tarasik, Narendil Joana :hug:trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.05.2018 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Joana, i jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.05.2018 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Nic dziewczyny nie wiem, zero kontaktu. Tyle co wyczytam, że port w Salala jest zamknięty,ze wiatr do 200 km /h, ze ulewne deszcze i tyle. Martwię się bardzo, ale nauczona pobytami mojego na misjach jestem nauczona,że brak wiadomości, to dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.05.2018 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Joana, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 26.05.2018 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Joana, dalej brak wiadomości? Chłopiec pedałował jak rajdowiec:) Clematis chyba z 6 metrów w górę po drzewie się wspinał. Szkoda, że od strony ulicy płot zasłaniał te roślinki. No i znane nam wszystkim "przeceny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 26.05.2018 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Pestka, wyślę tobie fotkę sanek, wstawisz tutaj je zmniejszone? Jak ja zmniejszę, to Mania znów lupy będzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.05.2018 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Jeszcze chwila, a mnie zaczną podejrzewać o dziwne działania, przeleciałam dziś parę stron arabskich Cyklon słabnie, to co udało mi się przetłumaczyć, ze w Salala, będą teraz 3 dni wolnego, na usuwanie skutków cyklonu, więc pewnie przez te dni do portu też nie wejdą. Mmika ten wózeczek, rowerek, jak w starym kinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.05.2018 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Zrobione, Mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.05.2018 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 (edytowane) Sanki z tą kierownicą kapitalne. Wisteria pięknie poprowadzona. Ktoś bardzo dba, żeby dachu nie rozwaliła Koniś ma d...sko modne. Ostatnio kobitki wszczepiają sobie w zady implanty, żeby tyłki wyglądały jak dwie piłki lekarskie. Czy to się komuś podoba? Wg mnie wyglądają jak chore. Ale koniś fajny W ogóle przesyłaj zdjęcia. Zawsze wstawię Sorry, że dopiero teraz, ale oglądaliśmy oskarowy horror „Uciekaj”. Naprawdę jak na horror dobry. Joana, będzie dobrze. Pewnie ich wyszarpało nieźle, ale zaraz zadzwoni. Edytowane 26 Maja 2018 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.05.2018 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Pestka, dziękuję Joana, dalej nic nie wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts