mania1220 30.05.2018 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 byl wczoraj, gdyby nie laska ktora wyleciala i zaczela tluc przykrywkami mialabym piekne ujecia - i super wyraznie. A tak wlazl w krzaki i liscie przeszkadzaly, 90% zdjec nie nadaje sie do niczego a i te nie jestem zadowolona:cool: Dwa razy za nim polecialam, wszyscy sie pochowali (????) na tarasach a ja jedna stalam jakies 20 metrow od niego. A mis mial w nosie i trawke wchrzanial. podobno oprocz matki z dziecmi sa dwa , ale byl jeden. Te dwa moga byc dziecmi z zeszlego roku. Ale pychol maja sliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.05.2018 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Maniaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to, że za fotkami jęczymy, nie oznacza, że masz mu się na szyję rzucać i z ręki jeść dawać Uważaj na siebie. Piękna bestyjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 30.05.2018 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Mania a tak na wszelki, szybko biegasz? To się inni musieli gapić, na Ciebie jak na zjawisko Piękny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.05.2018 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Mania, ty jak ja z łosiem. Wariatki obie jesteśmy Fotki może trochę z ziarnem, trochę nieostre, ale super. Ja proszę więcej. Tylko pamiętaj, że przed miśkiem na drzewo nie uciekniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.05.2018 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Mika z checia bym sie mu na szyje zucila i z reki karmila w koncu one przewazyly ze domek kupilam. miski pokojowo nastawione, nie boja sie. Zaatakowac zaatakuja jesli sie je sprowokuje, ale normalnie moze przejsc obok i nic. Wiem ze strach jak pomyslec ale tak naprawde gorsza panika i gwaltowne ruchy niz spokuj. Stanelam sobie na kamienu jeszcze a on jadl trawe i na mnie patrzyl. Ted z zona, starsi panstwo, jak wylazl naprzeciwko nich nawet sie nie ruszyli, tarasu nie maja, spokojnie misiek tez przeszedl kolo nich i lazl po drodze. No i laska wyleciala z tymi przykrywkami. Durna to malo powedziane i nie o przykrywki chodzi - przyjechala w odwiedziny do Gorda z dwoma psami. Jeden pit drugi jakis niewiadomo co. Wiedzac ze sa niedzwiedzie - psy lataly samopas. Ten niewiadomo co dwa razy uciekl. Gord musial latac po lesie i psa szukac. W koncu sie wojna rozpetala i laska jak przyjechala tak zostala pogoniona i pojechala. Czlowiek spokojnie sie zachowuje to misie przechodza, ale pies wiadomo sie zuci. Z psa nic by nie zostalo. Glupia i tyle. Miala zostac na noc ale musiala sie wynosic. ja? ja nadal bede go tropic oczywiscie w las za nim nie pojde ani podchodzic nie bede jak matka z dziecmi przyjdzie. dobrze ze schudlam, sprint bylby jakby co szybszy pomyslcie co by bylo jakbym te jagody posadzila, siedzialby u mnie na froncie non stop, zdjecia bylyby super ale nikt by sie z domku nie ruszyl mam za to nadzieje ze Diane zostawi jak zawsze cos na tarasie badz stole - kawe, jedzenie, w zeszlym roku tez buzowaly po jej tarasie przez to. Albo z premedytacja zostawie cos za moim domkiem zeby wyniuchal Jestem uparta i chce miec perfekcyjne zdjecia. Nieporadze! kocham dzikie zwierzeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.05.2018 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Pestka przeciez napisalam ze zdjecia do kitu bo za drzewa wlazl i liscie przeszkadzaly a crop zrobilam zeby jape widac bylo wiec ziarna widac. Nie mam tu na na lapie swojego programu do obrobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.05.2018 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Joana nie wiem, jeszcze nie biegalam , a w klapkach tymbardziej, na moje szczescie zawsze moge zwiac do kogos do domku juz sie roznioslo po parku ze za niedzwiedziem lazilam, jak sie roznioslo ze wchrzaniam "rabbit food", czyli jedzenie dla zajecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.05.2018 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Mania, nie krytykuję jakości Podziwiam, że w ogóle zrobiłaś. SUPER są. Ja córka fotografa, wiem jak trudno zrobić dobre zdjęcie gdy masz malutko czasu i jest z łapanki. A na ziarno niestety niewiele poradzisz. Ojciec stosował filmy profesjonalne o bardzo wysokiej rozdzielczości. Programy komputerowe też nie zawsze dają radę. Najczęściej usuwasz ziarno kosztem kontrastu, ostrości, rysunku w cieniach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.05.2018 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 z lapanki to malo powiedziane bylam u Kathy jak przyszedl, musialam leciec do siebie, zamknac psa w domku na wszelki wypadek, porwac kamere i leciec za miskiem i nie bylo czasu ustawiac i sie bawic aparatem - czasami to zajmuje kilkanascie sekund cos ustrzelic zanim cos sobie pojdzie w las. a pozatym musze nowy aparat kupic bo matryca sie rabie, M nie bedzie zadowolony bo wie ktory chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.05.2018 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Kathy krolowa plotek... siedze sobie kawe pije i z psem bawie, do Diane jakis gostek przyszedl i rozmawiaja, nie slucham, nie interesuje mnie, myslami jestem gdzie indziej. Kathy mi wysyla wiadomosc ze usiluje podsluchac o czym oni rozmawiaja...REALLY KATHY rece mi opadaja. Rick mwi ze jestem nietowarzyska, ze nie lubie poznawac nowych ludzi i lazic na imprezy w parku - odpowiedz jest prosta, o niczym innym nie gadaja tylko plotkuja o wszystkich. O czym sie M przekonal w zeszly weekend. Normalnie gniazdo osich plotkarzy. A ja tego niecierpie. ide mech podlac, ciekawe ile tym nowym "gruntom" co odslonilam zajmie zeby zarosly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.05.2018 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Daj mchom roztrzepanego w mikserze jogurtu. Działa jak pożywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.05.2018 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 i misio wtedy przyjdzie na deser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.05.2018 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 A Mania będzie czekała z aparatem :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.05.2018 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 30.05.2018 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Misiaczek słodki i na mojej komórce na jakość nie narzekam, nie widzę niedoskonałości, a siedzę jeszcze na szkoleniu, więc wszelkie zdjęcia dla relaksu mile widziane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.05.2018 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 taaa, a miski beda lezec na laczcce i zlizywac go - widok bylby zarabisty nie, nie bede lac zadnych jogurtow , swego czasu czytalam na temat hodowli mchow i ten caly jogurt to bzdura, na dodatek zaproszenie do zrobienia sie grzyba. Za duzy tutaj mam humid, nie bede nic nic takiego robic. Mchom wystarczy woda i cien i slonce, zadnych odzywek nie potrzebuja. Pozatym same sobie rosna, jak Matka Natura kazala, niech tak rosna wiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.05.2018 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.05.2018 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.05.2018 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 upload jpg picture hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.05.2018 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 bylam w lesie jak zwykle, tydzien temu. Teraz juz bym sie nie odwazyla - przez niedzwiedzie. teraz tam i zieleniej pewno i mchy odzyly, za jakis czas jak ich nie bedzie z pare dni znow pojde image host screencast free photo hosting image search upload pic free upload image Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts