TAR 27.06.2018 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 ciekawa jestem czy ci nie potna ze zlosci a potem powiedza ze wiatr rozerwal, bo zetlałe Mika forum od 2 tygodni zje...chane. nic nie dziala. tez chcialam was uraczyc ladnymi zdjeciami ogrodu ale dupa zbita. nie moge. a zabawa w reczne wklejanie to nie dla mnie. wiec fotow nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.06.2018 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 haha niech tna....Brad nie ma litosci jakby co i wywala z parku. Ostatnio narozrabiali inni, ledwo sie sezon zaczal - wywalil ich, w asyscie policji mowilam wklejajcie przez to, roboty tyle samo co przez muratora i zmniejszac nie trzeba https://postimages.org/ a potem skopiowac zdjecie z "Hotlink for forums" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.06.2018 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 nie pisalam jak nam Manius poszedl w las w zeszla sobote sasiedzi obok sa tylko tymczasowo, znajomi Brada i Lynn, czekaja na swoj domek - oni to juz zupelnie full wypad beda miec, jak dom wyglada, cos jak Mika pokazywala. Oni wlasnie ida na ten placyk co ja chcialam. Maja dwa psy, shih tzu. Piesek 12 lat i suczka 11, rodzenistwo. Ale one madre, bez niczego laza i daleko nie chodza. Wiec zaznajomili sie z Maniusiem i lazily. W sobote jednak wszystkie daly dyla do Diane, swojego z jej tarasu zabieralam. W niedziele przy ognisku - byly grzeczne. Potem zaczely lazic ale w zasiegu wzeoku. Do czasu. 11 w nocy mojemu sie znudzily psy. Poszedl. W las! i szukaj wiatru w polu. Czarny jak diabel - nic nie widac. W czworke po lesie zesmy chodzili i go szukali, polecialam po latarke. Nawet to nie pomoglo. W koncu przylazl - ale na tym sie skonczyla przygoda samowolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.06.2018 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 wczoraj, przedwczoraj bylo 43C w cieniu, plus humid. Dzis pada i jest 15C, mozna niezle chorowac.Na weekend ostrzezenie fali upalow. Dobrze ze mam tam klimatyzacje bo zdechanc bedzie mozna na dworzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2018 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Mania musisz mu obróżke ze swiatełkiem założyć i z lokalizatorem. sa takie. na telefonie masz lokalizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.06.2018 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 obrozki juz nie chce, ma anty szczekadlo i ma wisiorek z telefonem i z ktorego domku jest - ale wisiorek za dnia tylko sie sprawdzi. Samo jakies swiatelko led by sie sprzydalo, badz zawieszka co na klucze sie daje bo malutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2018 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 sa takie zawieszki lampki i od razu z gps-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.06.2018 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 gps mi nie potrzeba, samo swiatelko na noc jakby co bedzie ok upload picture imag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.06.2018 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 ten pierwszy kupie, mozna ciac na rozmiar i sie laduje przez USBostatni fajny ale jak bedzie tylem to go nie zobacze, chociaz tez niezly jest, mozna go na karku na szelkach zalozyc, w jednej paczce idzie ich 6 naraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.06.2018 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 wiecie co, wlaczylam sobie Kobiety Mafii wczoraj. Nie moge przebrnac nawet do polowy. Same bluzgi, same lozkowe i wulgarne korytarzowe sceny - i nie wspomne o dretwej grze aktorow, normalnie jak amatorzy. Szok! Gdzie ten Linda wdepnal, jak mogl taka role przyjac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.06.2018 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 oj cos poparawili w kocu, buzki mi wlaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 28.06.2018 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Moja poducha chyba się dodała Kupiłam z metalizowaną nicią, mam nadzieję, że nie poprzeciera się szybko. Mania, u nas od tygodnia jest jesień. Zimno i pada deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.06.2018 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Ladna ta poducha ! Mika u mnie dzisiaj pol dnia tak bylo, zimno, deszczowo, mokro, ponuro, kolo drugiej sie zaczelo. Na cly weekend mamy ostrzezenie, bedzie upal z wielkim humidem taki jak byl ostatnio w latach 50-tych.Czekam na M i jedziemy na zakupy, mlodzi jednak przyjezdzaja, moze jeszcze zdaza na impreze w parku, on niestety pracuje w sobote wiec dopiero popoludniu. clematis moj ogolocony ma setki kwiatow, tfu - pakow, rozwinely sie dopiero 4-5.nie wiem co sie dzieje ale na prawie wszystkich krzakach i drzewach cos dziwnego sie dzieje - koncowki nowych liscci i galazek marnieja i zdychaja. Na prawie wszystkim. Na clematisie tez. Tylko wisteria sie trzyma, dzis obcinalam , na jednej jeszcze dwa kaiwty zostaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.06.2018 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Pokaż zdjęcia. Może Elfir wpadnie i podpowie.Ja stawiałabym na jakiegoś grzyba. Co obcinałaś wisterii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 29.06.2018 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Później zrobię fotkę wisteriowym wąsom. Też nie wiem co z nimi zrobić. Puścić na drzewo za płotem, czy mam je obciąć? Do tej pory nic nie cięłam, ma dopiero rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.06.2018 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 na clematisie stawiam na jakiegs grzyba? a jak jest to w korzeniu. Ponad polowe go obcielam i zlikwidowalam mase galezi bo juz w zeszlym roku zle wygladal. Temu posadzilam tam pnace hortensje jakbym musiala go calego wyharatac. O dziwo w tym roku nie mam grzyba na lisciach pnacych hortensji, co roku mialam, a humid mam codziennie, moze zadzialal ten nowy plym co spsikalam zawczasu. Pajaczkow tez nie ma poki co. Tyle ze mam brzydkie biale na lisciach i musze poszukac innego plynu.Wisteriom obcinalam straki po kwiatach i wasy. Wywalilo je strasznie daleko. Drugie ciecie bedzie w sierpniu. Mika pierwszego roku juz je obcinalam, nie ruszalas mowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.06.2018 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 a pozatym pedraki wylazly z ziemi i lata ich setki nad drzewami, teraz bede miala poszatkowane liscie na wszystkim niestety tak wysoko nie dostane nawet na drabinie popsikac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2018 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Trzeba było zabujać pędraki, póki w ziemi były. Są na to środki z nicieniami, które mordują pędraki. Jak masz teraz tysiące chrabąszczy w powietrzu, to za 3 lata będziesz mieć ich dziesiątki tysięcy Mmikka, tnij te wąsy. Zostaw 1-3 najmocniejsze, najgrubsze i te prowadź dokąd chcesz. Ale też je skróć o 1/3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.06.2018 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Pestka wiem, co roku psikam trawe, w tym roku sie zleniam. ale to i tak nic nie da, sa wszedzie, co z tego jak ubije u siebie jak przyleca z innych ogrodow? Mimo ze psikane mialam w zeszlym roku lapacza powieszonego z hormonami, torba byla full, one tu sa wszedzie, dlatego ziemie do sadzenia nigdy na wage nie kupuje ale w torbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 29.06.2018 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Pestka, te co utnę to da się je ukorzenić? Warto próbować? W pobliżu mam tyle nieużytków, że miałabym gdzie je posadzić.U mnie zatrzęsienie mrówek ze skrzydłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts