joana_ 12.07.2018 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Tar, to świństwo na maxa!! Chyba bym gdzieś o tym napisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2018 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Popieram Joanę. Napisałabym na facebooku https://www.facebook.com/IKEApl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2018 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 nie bede sie kopac z koniem, regulamin konkursu jasno wyznacza 10 nagrod a sa tylko 3 przy czym w innym paragrafie napisali, ze niewykorzystane nagrody przechodza do dyspozycji organizatora konkursu. Sposób wylaniania zwyciezcy tez jest niejasny. niby glosowanie a nie do konca. do jutra maja czas na ogloszenie finalistow moze jeszcze sie cos pozmienia. na fejsie nic nie napisze, bo po prostu go nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 12.07.2018 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Tar, też napisałabym jak Pestka radzi,(ale z drugiej strony rozumiem, bo też nie mam FB ) - bo też czuję się zawiedziona tyle i naszej "pracy" w głosowanie zostało włożonej. Pozdrawiam Mania, zazdraszczam chudnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.07.2018 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 totalne swinstwo i jaki trzeba miec tupet zeby oszukac ludzi na cala Polske?? a Ikea ma swoje FB? to niech ktoras co ma fb napisze o tym - ciekawa jestem jaki odzew by byl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.07.2018 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 (edytowane) nie zdazylam wczoraj, zapomnialam, ale dzis sa, obiecane fotki z Niagary taki widok mieli z hotelu, dla tych co nie wiedza amerykanski jest po lewej a nasz po prawej russian photo sharing z knajpy na obiedzie amerykanski print screen windows xp kanadyjski Kanadyjski ladniejszy, szerszy i wygiety, nie ma tez tych skal pod spodem przez co mozna podplynac bardzo blisko - albo skakac w beczcce - jak zycie niemile nie wiem jak amerykanskim, ale nasz ma tunele w srodku, zjezdza sie pod ziemie i i tunelem dochodzi do sciany wody ktora leci, szkoda ze nie cykla fotki ale film nagrala a tu sciane z boku widac kiedys tam jezdzilam kilka razy na rok, do tego stopnia ze mi sie znudzilo i jak znow sie jechalo kogos zawiezc nawet do wody nie podchodzilam Edytowane 12 Lipca 2018 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2018 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 chciałabym to kiedys zobaczyc na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.07.2018 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 a na ogrodku sepy kraza codziennie czarna uparta wiewiora, musialam ja woda z rury popiescic bo wyzerala, siedziala potem na czybku duzego klona rude w lesie mam, czarne tez, ale rude sa bardziej zwariowane i bardziej atakuja inne zwierzaki no i chipi bbcode image free screen capture dzis rano jeszcze zajac byl ale chipi przyszedl na sniadanie i zajaca przegonil, ptaki tez przegania - wszystko co wieksze od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.07.2018 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 ptaki ktore nigdy mi sie nie znudza - pomijajac koliberki sie rozumie, tu mowa o Cardinals chlopczyk image host i dziewczynka samiczka bardziej strachliwa i ciezko ja ulapac, zadko siada, przewaznie samczyk bierze jedzenie i ja karmi gdzies na drzewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.07.2018 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 wczoraj jak deski zawiezlismy powiedzialam zeby M nie zbijal bakow tylko w koncu zbudowal mi bramke. No bramke musze miec bo pies by polecial w cholere. Mialam stawiana zwykla lamana. Ale jak na Canada Day przyjechala Mloda z rodzina i swoim psem - psy tak sie buzowaly ze....bramke rozwalily w kawalki. no wiec M sie przysiadl i zrobil mi w koncu brake ktora chcialam od poczatku - bo nie zabiera miejsca - przesuwana w przyszlym roku chce rozwalic cale barierki i zrobic metalowe czarne jak mam w domu. Dodatkowe schody tez z boku.Bramka wiec tez bedzie metalowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.07.2018 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 jeszcze z ogrodka przed chwilka jak bylam na kawie chlopczyk siedzi na czubku drzewa a tu byl lot do poidelka upload picture i moczenie dziuba free pic hosting no sign up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.07.2018 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 a na koniec oba psiury jak bylismy w lesie free picture upload how to screenshot on windows 7 tak jak pisalam poprzednio - Kilo nie da sie zlapac - takie ma imie, Kilo, mowia na niego Kilus. Ale teraz jak byl u mnie z calym przedszkolem na weekend - pol dnia mi wystarczylo i oba naraz wytresowalam. Tylko krzyknelam "piesy!!!" - oba lecialy do mnie bo wiedzialy ze cos dostana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.07.2018 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 to narazie fotek styknie wam. Dzis nie wyszlo, jutro jedziemy do lasu budowac pergole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2018 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 fajny uszatek ten Kilo on jeszcze urosnie:yes: to nie bedzie maly piesek, raczej sredniak Mania a czemu czarnych wiewiorek nie lubisz, ladne takie kitki sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.07.2018 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 bo jak szczury wygladaja lubie te co macie w Polsce, rude z kitkami na uszach, ladne sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2018 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 no co ty u nas chyba tez sa czarne ale raczej w gorach wystepuja. chipmunkow nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2018 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 nie przejda ci psiury przez te barierki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.07.2018 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 wiesz co, taras stawialismy jak Manius byl malutki bo dopiero co go wzielam, wiec od poczatku nauczony ze jak sa barierki to nie wolno.Kilo tez byl grzeczny, przelazl dwa razy tylko bo barierki na schody zachodza - jak zobaczyl Nikusia. Ta stawiana mala byla gestsza, widac ja na jednym zdjeciu.odstepy na bramce miedzy szczebelkami sa takie same jak na reszcie.dzieci raz ta mala co psy polamaly zostawily odsunieta to oba daly noge odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.07.2018 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Tar jestem z gor i jedynie gdzie wiewiorki widzialam bylo w parku , w lesie zadnej nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.07.2018 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Manius zawsze tak lezy i obserwuje, Kilo potem odpatrzyl i tak samo lezaly jakby pokombinowaly przeleza oba, ale na szczescie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts