mmikka 24.08.2018 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Ciekawa jestem na ile więcej wycenią teraz wasz dom. W ciemno obstawiam, że powinnaś po szampana do sklepu lecieć Joana,, powiedz mężowi, że chciałaś mu Małe Morze na podwórku stworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.08.2018 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Chciałam małe morze, a wyszedł zielony placek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.08.2018 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 i lżejszy portfel Wymyśliłaś coś z tą małą pufą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.08.2018 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Pytasz o moją pufę? stoi jak trumna na środku salonu, trzymamy na niej nogi, świetne rozwiązanie Nic jeszcze nie wymyśliłam, bo mam lenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.08.2018 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 screen shot in windows te na froncie maja kwiaty potwory w porownaniu z ta z tylu. Z tylu wiecej slonca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.08.2018 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 :bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash: how do you print screen KORONKOWA ROBOTA!!!! nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.08.2018 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 screen grab to te co z Polski przywiozlam, w Biedronce kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.08.2018 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 sezonuje sie na czeresniach screenshot app Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.08.2018 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 przerywnik - z wczoraj kupijemy laski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.08.2018 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 psi przerywnik moj czarny diabelek - albo spi albo obserwuje jak te kumoszki w oknach post picture lightshot free image sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.08.2018 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 moja mchowa wysepka screen capture freeware i moj ukochany granit przywleczony z lasu upload picture temporary image hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.08.2018 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 grzybkow zabrknac nie moze - MUCHOMORKI bo jadalne nie sa napewno. moze halucygenne trza bylo narwac free image uploader drzewo za moim domkiem - dziura na wylot, a ono sobie dalej rosnie screenshot windows drzewo skale obroslo image posting chipmunkowe norki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.08.2018 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 a jak juz mowa o chipmunkach - moja Desperado pamietacie jaka wyliniala byla na wiosne ? pieknie odroslo jej futerko no i mowiac o norkch, pod moim drzewem wykopaly korytarz i wylaza kolo kamienia ktory walnelismy rok temu, nie zdziwie sie jak sa to dzieci Desperado - bo to sa dzieci, dokladnie ich jest 4, ale tylko 3 ulapalam stal z boku. Kupilam wczoraj 3 wory orzechow bede karmic windows screenshot program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.08.2018 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 skok do norki image hosting a jednk MAM WSIE 4 DZIECI!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.08.2018 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 z wizytacji....bo oprocz rodzinki byl pies screen capture freeware tresowalam psy ten ich Kilo masakra, piesek fajny, ale sie boi. Pomijajac to - oni go wcale nie ucza niczego caly domek i zaslony na tarasie i rogi foteli obsikal i obsrulil mam troche tam wykladziny, w miejscach gdzie pomieszczenia 3 sie wysuwaja , zeby poslizg byl. Moj juz dawno przestal robic wiec wzielam i sprzedalam maszyne Kathy bo myslalam ze jakby co - psikacz i szczotka styknie. No i co? Przyjechala banda + Kilo. I musialam pozyczac od Kathy zeby wszystko prac, toz mpjej wielkiej nie bede ciagla z domu. Wczoraj kupilam swoja, taka sama jak mialam, ale nawet lepiej - okazalo sie ze zrobili upgrade i szczotka lepsza i sciaga sie nakladke do mycia tez - w tej z zeszlego roku nie bylo. Udalo sie na przeenie bylo akurat. Na dodatek ostatnia a w zeszla srode i czwartek nianczylam ich psa Basset Hound, Abbey. create image url przywloklam jej poduszke od nich zeby miala swoj zapach, w npcy spala na kanapie, Manius do mnie potem na lozko uciekl , Abbey przyszla nad ranem i sie polozyla kolo lozka bo burza byla a ona jak moj Manius Senior sie grzmotow boi pies fajny, ale w zyciu bym nie chciala. Raz ze wielka, dwa ze smierdzi psem, trzy - za duzo sliny. Fe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.08.2018 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) a teraz troche zwierzakow itp grzechotnikow mamy w Canadzie 4 rozne. W Ontario jest jednak tylko jeden rodzaj Massassuga, sa pod ochrona, nie wolno zabijac - mimo ze one moga zabic nas. Normalnie nie ukasi ale jak sie boi to tak. A wtedy mozna dostac jedna dawke albo 16 zastrzykow odtrutki zeby przezyc. Jeden facet az 35 dawek dostal tu na zdjeciu maly, jeszcze grzechotka mu nie wyrosla. Dostalam opierdziel od wszystkich bo bardzo blisko podchodzilam, no ale ! FOTKA MUSI BYC pytnie brzmi - GDZIE RESZTA???? jak sie rodza to jest ich od 8 do 20 a tu tylko jeden. Gdzie reszta??? a ja w klapkach chodze non stop. duze wygladaja tak nie chcialabym stanac na niego, pajaki sa obrzydliwe ale sie ich nie boje, wezy tak, nawet jak niejadowite. a Czarne Wdowy - jak juz mowa o pajakch tez tu sa, pisalam? ale jeszcze nie spotkalam. Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 24.08.2018 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Ale fauny wszelakiej pokazałaś te oswojone -przesłodkie. Wiewióry jak zwykle świetne!!! Robale na liściach... to ogrodnica niszczylistka... skąd nazwa, nawet nie ma co komentować:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.08.2018 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 upload img moja fontanna pamietacie? how do i print screen zabki tam wlaza na dol tez wskakuja, musze co jakis czas podnosic kule i je wycigac bo nie wyjda same no i Monarch tez pod ochrona jesli pamietacie screenshot pc samiczka. Pelno ich tam. A dzis u mnie na ogrodzie lataly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.08.2018 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 a co do Monarcha, trzeba miec wytresowane oko, bo sa podobne do nich Viceroy, Monarch po lewej a Viceroy po prawej, latwo sie nabrac mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.08.2018 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 AVE - bardo podobne, ale te u mnie to Japanese beetle (Popillia japonica), pedraki wyzeraja trawe na wiosne a pne zzeraja liscie w lecie Japonskie chrabaszcze po polsku z wolnej stopy, nie wiem jak profesjonalnie sie nazywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts