mania1220 01.10.2018 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 brzydko i pada i jest ciemno wiec ciemna fotka, granatowe lozko (bylo brazowe) sofka i podnozek byly tez brazowe na sofce jest prosto jak masz na lozku tutaj jest jak jest zrobione, najpierw maluszesz rame, potem przybijasz material (z gabka pod spodem) potem obcinasz nadmiar materialu a na koniec przyklejasz sznurek a tu szycie sznurka najladniejszy jest podwojny sznurek, nie pojedynczy. Jesli masz stopke do maszyny na sznurki to fajnie - podwojna, jesli nie kup, nie powinna byc droga, mniej roboty bo za jednym zamachem oba obszyjesz, ale mozna i bez - stopka do zmakow np. tylko dwa rzy bedziesz musiala jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.10.2018 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 to jest stopka do obszywania sznurkow, na prawej widac te dwa rowki pod spodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.10.2018 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 stare zdjecia, jeszcze szylam na starym Singierku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.10.2018 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Poleciałam sprawdzić, nie mam, ale kosztuje grosze. Mania dzięki za instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.10.2018 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Ja nawet nie pamiętam jaką mam, kupiłam jakąś starą do nauki. Była u Pana do sprawdzenia, ponaoliwiał, pozaglądał, powiedział, że ok, że że bardzo grubych materiałów nie mam szyć, bo nie da rady. Teraz jak młody do przedszkola chodzi, to mam więcej czasu, więc czas się szkolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.10.2018 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 moja Singera i teraz moja kochana Janome - obie kupowalam mocne, od muslinow po skory . Na Janome nie szylam jeszcze skor ale na Singerze tak. Poduszki ze skory. do nauki kazda dobra, a potem moze kupisz sobie mocniejsza. Przeciez nie musi byc nowa, duzo ludzi sprzedaje bo juz nie szyje. A moze trafisz za darmo? kto wie, sama wiesz ze cierpliwosc oplaca sie a jesli maszyna jest lekka to zeby nie jezdzila po stole jak sie szyje podloz antyposlizgowa mate, taka jak sie daje do szuflad z tej a la gumki. a jak bedziesz szyla sznurek to powiedz, pokaze Ci jak zawinac i jak polaczyc.........no i zanim utniesz material na zaglowek i podnozek - najpierw sie odcina material na sznurek, zeby jak najmniej laczen bylo i byla ciaglosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.10.2018 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Wreszcie nadrobiłam was. Mania, fontannę dzisiaj zapakowałam do kartonu i znieśliśmy do piwnicy. Tarasu nie robimy. Joana, budujesz napięcie z komodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.10.2018 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 moja w lesie tez zapakowana, M byl ale nie nalozyl plandeki w weekend bo padalo trzeba bedzie jechac teraz w niedziele. duza u mnie nadal hula, dopoki pierwszych przymrozkow nie bedzie. Jeszcze cieplo moze byc, nie chce miec glonow w stojacej wodzie. Juz mialam jeden rok taki ze w grudniu trawe kosilam bo tak cieplo bylo ze urosla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.10.2018 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Mania, dobrze, ze mi o tym materiale powiedziałaś, bo taki zemnie amator, że nie wiedziałam. Mmmika, to nie budowanie napięcia a konieczność obym nie żałowała. Spodobała mi się bardzo, ale spory kawałek od nas, no i myślałam, myślałam, jak zadzwoniłam to babka mówi,że jest zarezerwowana do soboty. Byliśmy w ten dzień u sąsiadów na urodzinach dziecka, poszłam do domu, bo mnie męczyła ta myśl o niej i dzwonię. Facet co miał przyjechać , nie przyjechał Wróciłam na imprezkę i mówię staremu: kupiłam!! popukał się w czoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.10.2018 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 My mieliśmy pierwszy raz w życiu przygodę sprzedażową na giełdzie staroci. Byliśmy sprzedającymi, nie kupującymi:) Pech dopadł sprzedawców, bo w niedalekiej miejscowości też była giełda staroci. Parę drobiazgów sprzedaliśmy Jeden pan ani jednej rzeczy nie sprzedał, a opłatę targową trzeba płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.10.2018 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 nie było to profesjonale MMika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.10.2018 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 zagadka- co osiąga aktualnie abstrakcyjnie astronomiczne ceny? Podpowiedź mała- najnowszy hit prezentowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.10.2018 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 mów, może posiadam i nie wiem, ze jestem bogata:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.10.2018 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 stare kalendarze kartkowe zrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.10.2018 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 No co Ty mówisz??? ale rozumiem,że w całości? ależ ja jestem do tyłu, nie dostaję takich prezentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.10.2018 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Popatrz na allegro, po ile te pojedyncze kartki chodzą. Jest też jeden w całości za kwotę wystawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.10.2018 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 zartujecie chyba a jaki powod ze sa drogie?? ze "pamiatka" jakiejs daty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 02.10.2018 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2018 Za dzieciaka i małolata trzymałam te kartki, bo albo wiersz jakiś był, albo porada Matko! majątek bym miała:bash::bash: Ale dalej nie widzę sensu, po co to komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 02.10.2018 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2018 W dobie "mienia" wszystkiego, dają kartkę z kalendarza jako prezent urodzinowy czy związany z inną rocznicą. Taka nowa moda. Tego chyba jeszcze nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.10.2018 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2018 Wolę zapytać „co ci kupić?” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts