mania1220 05.10.2018 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2018 no patrz Pestka, lubie Diora i go uzywam, ale J'adore nigdy do moich ulubionych nie nalezaly i ich nigdy nie mialam. Dopiero te pierwsze mam, w zyciu pierwsze . Mloda je okazalo sie lubi, to przynajmniej wiem co jej kupic pod choinke bo juz pomyslu nie mialam. W zeszlym roku Chanelki dostala. Mowisz o Coco ale ktore? normalne czy Noir? image storage Coco jasne juz malo co mi zostalo jak widzisz, Noir mam jeszcze pol flaszki. I Coco i Coco Noir i n.5 zaliczaja sie do ciezkich perfum. Nawet jesli 5 Ci sie nie podoba a lubisz Coco to Coco Noir bys tez powinna lubiec. Gabryske co na swieta dostalam - juz pol zostalo. Stoi na biurku i codziennie rano sie nia oblewam . UWIELBIAM JE.... a wczorajdsza dostawa byla taka 5 musialam sobie sama odkupic bo M nie odkupil, ale wzielam tylko 50tke - on mi zajomal 150 - bo to ciezkie perfumy na ciezkie imprezy i mimo ze je bardzo lubie nie uzywam czesto. Za to Mademoiselle oblewam sie jak prysznicem - uwielbiam jak Gabrielle. Z ciezkim sercem wczoraj pusta flaszke do smieci wywalalam , bo az serce bolalo - butelke z chanelki w smieci jak to heheh...zwykla i prosta a pelna uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 05.10.2018 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2018 Ja dzisiaj też świątecznie, kupiłam pierniczki norymberskie. Jak ja je lubię Ciągle zapominam Gabryśkę powąchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.10.2018 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2018 Mika jesc mozesz slodkosci - sucha jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.10.2018 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2018 (edytowane) zapomnialam powiedziec ze jestem mega zadowolona z kranu. W tej lazience chcialam na jedna dziure kran i mialam, ale musialo byc w chromie zeby do lustra pasowalo. Niestety wode mam twarda, od zamykania i puszczania wody kran byl wiecznie upaciany i 100000x na dzien ze szmata latalam A jak wygladal jak wrocilam z lasu mowic nie bede - M nie wycieral przeciez! a bardzo akurat ten kran lubilam, wiec mam ten sam tylko dotykowo-wyczuwalny. Normalnie tez dziala sie rozumie. No i njwazniesze - KRAN W KONCU JEST CZYSTY. Nie ma zaciekow ani wody na raczcce i wokolo. nie wiem czy dzisiaj zalozymy ten w kuchni...Bo czekac na nowe blaty nie bede tylko juz go chce zalozyc. Zreszta musze - ze Stanow sciaglam wiec musi byc sprawdzony. Jest wyzszy, prostszy i kto wie czy nie bede musiala shutters przerobic bo sie nie otworza jak teraz sa- czyli normalnie. Dwa skrzydla. Pewno trzeba bedzie harnonijke zrobic jak mam na drzwiach. Edytowane 5 Października 2018 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.10.2018 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2018 (edytowane) Zrobię fotki buteleczek Zapomniałam o Allure Edytowane 5 Października 2018 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 05.10.2018 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2018 Byłam tu poczytać ale pochwalić się nie mam czym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.10.2018 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2018 nie mam Allure, z tych lzejszych to na diora stawiam, pokazuj flaszki a co chce kupic - skoncentrowane chanelki, tycie tycie flaszeczki za wielka cene - porownujac do zawartosci, ale chce zobaczyc czy faktycznie tak dlugo trzymaja sie na skorze marka wcale z jakoscia nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.10.2018 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2018 Gosik co??? scianka, szafa, kafle teraz! wiesz ze to zostanie na zawsze a my flaszki wypsiukamy a ja moje drogie NADAL zadnego projectu nie zaczelam w domu. Ani ja ani M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.10.2018 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2018 mam newsa a wlasciwie BIG NEWS M wrocil z pracy, zobaczyl kranik do kuchni, uslyszalam - this is big! this is nice! poszedl do kibelka i siedzac na tronie wymyslil - nie bede zakladal dwa razy tego kranu, jedziemy po blat ide wiec spac bo rano jedziemy i mam nadzieje ze beda mieli to co chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 06.10.2018 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2018 wow...........super przemyślenie tronowe Swoją drogą, to mam wrażenie, że plamy z wody to tylko kobietom przeszkadzają. Mój ich nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.10.2018 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2018 juz zalatwione ale WSZYSTKO sie zmienilo nie biore kwarcowki, wzielam granit, nie wzielam tez super bialego - no bo granit wiec chcialam byc bezpieczna i na wyspe idzie taki sam. teraz tylko siedze i mysle ktore slaby wybrac bo przyslala kilka gosciu juz wymierzyl wszystko, za kaies 3-4 tyg bedzie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 06.10.2018 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2018 Woow to będzie na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.10.2018 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2018 nie mam Allure, z tych lzejszych to na diora stawiam, pokazuj flaszki a co chce kupic - skoncentrowane chanelki, tycie tycie flaszeczki za wielka cene - porownujac do zawartosci, ale chce zobaczyc czy faktycznie tak dlugo trzymaja sie na skorze marka wcale z jakoscia nie idzie To te są moje pachnidła aktualne. Ostatnia fotka to olejki skodensowane, które mam dłużej niż moja Kaśka jest na świecie – Opium, Amber, Citron, Sandal Wood i Paloma Picasso. Wykorzystuję jako zapachy domowe. Tylko kropeleczka na patyczek z drewienka i czuć zapach 2-3 dni. Kiedyś spróbowałam na nadgarstek i zmyć przez 2 dni nie mogłam. Muszą się wypachnić same Poza tym są bardzo intensywne. Fotki Cabochard i Caleche nie moje, bo dziecko mi podwędziło, żeby kupelkom pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.10.2018 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2018 J'adore, Chanelki, Opium i paloma znam - reszty perfumow nie znam nawet Coco to samo co ja mam, masz wiecej odemnie, ja pojechalam po bandzie ze swoimi I wlasnie o tych malych pisalam jak te co pokazalas Cabochard i Caleche - ze chce chanelki kupic, pelne perfumy. Mowisz ze te skondensowane starsze od corki?? Czytalam gdzies kiedys ze niektore perfumy pachna ladniej z uplywem lat. Mowisz?? nie dzieje sie z nimi nic zlego??? cykne potem swoja wystawke. aaaa.....wczoraj dokupilam Gabryske, przyjdzie w przyszlym tyg, no bo jak mam tylko pol butelki a tak sie nimi psiuram to niech tam. Z Coco poczekam az je wypsikam na amen. Juz mam tych flaszek tyle ze za duzo by bylo. Chanelki nie zdazylo mi sie wywalic "bo sie zestarzaly" ale kilka innych polecialo bo sie zapach "popsol" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.10.2018 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2018 (edytowane) create image url to moja "skromna" wystawka pisze ze skromna bo policzylismy i M ma o 6 wiecej niz ja jestesmy zbieracze jak widac. ale te!!! przestali je robic......troche mi jeszcze zostalo a jak sa na ebay to ceny koszmarne, jestem w stanie kupic tylko 50ml bo ponad 300$ za 100 ml nie dam. Latami sie nimi psikalam - uwielbiam wszystko co ma musk w sobie, to chyba pizmo po polsku nie jestem pewna. Ale chyba tak. Edytowane 7 Października 2018 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.10.2018 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2018 tak sie zastnawiam czy jesli Polska blizej Francji to czy chanelki perfumy i kremy Lancome sa tansze ?? chanelki musze sprawdzac bo niektore sa robione we Fracji a niektore w USA. Szukam tych francuzkich zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.10.2018 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2018 M sobie dzis gierki na PS kupil, a jak buszowal za gierkami ja lazilam kolo zabawek wzielam dwie dla Nikusia i Natki ALE! jak zobaczylam te dwie to za glowe sie zlapalam, pierwszej bym nie kupila fuj! ale druga - kto wie!! kupa a ta calkiem niezla jajcarska, za palec sie ciagnie, tylek sie pompuje i.....puszcza baka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.10.2018 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2018 dobra, wracajac do blatow. Gosik, nie wiem czy bedzie na bogato, wiem jedno - ze czekalam na nie 5 lat. Tanie to nie jest ale zawsze chcialam kamien. Kuchnia nadal nie skonczona no ale teraz bedzie musial bo jakby inaczej. Mika mialam kwarcwke brac jak pisalam, wiem ze Ty bys granit wybrala. Ale od wczoraj jak moj M "wysiedzial" blaty zaczelam sie zastanawiac i googlowac czy nie sc w inna strone. Znalazla nasza wycene. Powiedziala ze bedzie nawet taniej bo tamta kwarcowka bardzo droga to zmniejszy rachunek. No nic z tego nie wyszlo - okazalo sie ze wyszlo duzo drozej - blaty grube na 3 cm, plus zachcialo nam sie ladnie wykonczonych brzegow jak mam na wyspie - plus ze scinkow zazyczylam sobie dwoch kawalkow pod czajnik i pod moje biale pojemniki. Cena slaba tez okazala sie wyzsza niz ona myslala. Wiec jak granit to nie moze byc super bialy bo M uswini. Poszlam w szarosci. screenshot maziaje sa rozne, wybralismy juz jednego slaba i juz jest zamowiony, teraz bedzie szukala drugiego zeby byl jak najbardziej podobny - nie bede wkleajac wszystkich co ogladalismy, tylko ten znaczy ten jest nasz taki sam na wyspe bo jakby mi sie odwidzialo i bym zmienic wyspe chciala na biala, styknie zmienic szuflady i nakladki. Pozatym, wsadzajac granit na wyspe bedzie ladnie wygladalo jak przerobimy sciane z komnkiem - lupek lub cos podobnego tam chce , tez w kolorze szarym robimy. babka napisala ze mimo ze wyszlo wiecej niz nam dala wycene to uhonoruje to com wycenila i za taka sama cene bedziemy miec. czekalam 5 lat! nie wiem jak wytrzymam nastene 3-4 tygodnie ps. moze sie nie podobac, kwestoa koloru i wzorow to jest rzecz gustu, ja pokazuje zeby pokazac co wybralismy bo nam sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.10.2018 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2018 Piękny wybrałaś Szczególnie ten mały kawałek ma „słoje” genialne. Wystawkę masz jak w boutique perfumeryjnym Te malutkie esencje w ogóle się nie starzeją, więc kupuj. Trzymam je w tych ochydnych buteleczkach, bo są super szczelne. Tylko sprawdzaj jak pachną na tobie:yes:. Wodę perfumowaną skóra zupełnie inaczej przyjmuje niż mocny zapach. Może cię zaskoczyć, że to będzie całkiem inny zapach. To działa tak na każdym. Mam kumpelę, na której moje olejki po prostu śmierdzą. To samo z Caleche i Cabochard. Nawiasem mówiąc oba były kupione po raz pierwszy w Toronto , gdy tam byłam wiele lat temu. Jeszcze ci powiem, że niektóre zapachy są robione różne dla różnych krajów. Uwielbiałam kiedyś Flamme (Bourgois), ale tylko póki znajomy kupował mi je w Paryżu. Kupione w Polsce wyrzuciłam. To samo z zapachami Kenzo i Issey Miyake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.10.2018 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2018 no wlasnie dlatego pisalam ze jak kupuje chanelki to te robione w paryzu nie w usa i nie wachalam nigdy tych robionych w Ameryce ale nie chcialam nawet probowac - co orginal to orginal. na mnie tez nie wsystko dobrze pachnie, ale tez blizej orginalu pachnie bo jak pisalam kiedys - wiecej psikam na ubranie niz na skore. co do slabow - mielismy z wiekszymi maziajmi do wyboru i byly cudowne ale - bylo ALE - pieknie to na slabie wyglada, a jak sie go na kawalki potnie to juz nie widac tego. Wyspa jeszcze jako tako ale nie blaty. Malej kuchni nie mam - ale niestety DUZA tez nie jest, nie chcialam zeby bylo za bardzo "busy", dlatego wzielam mniej maziajow. Masz racje ze ja wybralam, M umyl rece kazal mi sobie samej wybierac zeby potem na niego nie bylo. I dobrze, juz mnie podkusil kilka razy i chcialam mu isc na reke i trzeba bylo zmieniac bo nie podobalo mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts